Take That Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Има ли някакав начин да си "реинстална" резолюцията на компа че не щат да ми тръгнат някои игри като пусна примерно Вар Крафт и ми става черен екрана и ми изписва в 1 червено поле цифри след което mHz и Hz ... идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Да си реинсталнеш резулюцията честно каано не знам какво имаш предвид но ако искаш да си промениш резулюцията на монитора десен бутон докъто си на десктопа от менюто юизбираш properties след това избираш settings и от там си променяш резулюцията . Ама на монитора а не на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take That Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 да това го знам само че е на уви не знам на коя резолюция е било преди че да го настроя и като ми пише 200 хЗ и още 172 мХз кво да права ? идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Kaкви са тия цифри, дето ги даде? Кажи колко инча ти е монитора! По принцип за 17 инчов най-добра резолюция е 1024х768, за 19 е 1280х1024. Но според мен трябва да си настроиш резолюцията на самата игра. Влез в настройките на играта и го направи на толкова за колкото ти отговаря монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 ква резолюция ве заблуден...тва ти е честотата на опресняване...има си програми за тая работа http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?...5fdf435125a8ff0 тая е за карти NVIDIA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take That Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 добре дръпнах го това и на каква резолюция да го поткарам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ми кажи колко инча ти е монитере, най-добре модела да ти кажем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take That Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Model > LiteOn маиче 17 инча е ако не се лъжа или 19 не съм сигорен маи е 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Model > LiteOn маиче17 инча е ако не се лъжа или 19 не съм сигорен маи е 17 "Lite on, май че...19 или 17...не знам....а всъщност това дето е срещу мене дали изобщо се казваше монитор..." Не се засягай...не си длъжен да знаеш всичко по компютъра си.. ...щом предполагаш, че е 17" и при положение, че не знаеш на каква резолюция-каква честота може да поддържа...най-добре на стандартната резолюция за 17" монитори от 1024Х768 да сложиш "стандартната" честота на опресняване, която е 85 Hz - всеки що годе приличен 17" монитор я поддържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take That Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 благодаря ви много момчета оправих проблема много тенкс close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.