Jump to content
BulForum.com

Резолюция на комп-а

Recommended Posts

Има ли някакав начин да си "реинстална" резолюцията на компа че не щат да ми тръгнат някои игри като пусна примерно Вар Крафт и ми става черен екрана и ми изписва в 1 червено поле цифри след което mHz и Hz ... идеи ? ;)

Да си реинсталнеш резулюцията :blink: честно каано не знам какво имаш предвид но ако искаш да си промениш резулюцията на монитора десен бутон докъто си на десктопа от менюто юизбираш properties след това избираш settings и от там си променяш резулюцията . Ама на монитора а не на компа :)

да това го знам само че е на уви не знам на коя резолюция е било преди че да го настроя и като ми пише 200 хЗ и още 172 мХз кво да права ? идеи

Kaкви са тия цифри, дето ги даде? :) Кажи колко инча ти е монитора! По принцип за 17 инчов най-добра резолюция е 1024х768, за 19 е 1280х1024. Но според мен трябва да си настроиш резолюцията на самата игра. Влез в настройките на играта и го направи на толкова за колкото ти отговаря монитора.

Model > LiteOn маиче

17 инча е ако не се лъжа или 19 не съм сигорен маи е 17

"Lite on, май че...19 или 17...не знам....а всъщност това дето е срещу мене дали изобщо се казваше монитор..." :laughing:

Не се засягай...не си длъжен да знаеш всичко по компютъра си.. :rolleyes: ...щом предполагаш, че е 17" и при положение, че не знаеш на каква резолюция-каква честота може да поддържа...най-добре на стандартната резолюция за 17" монитори от 1024Х768 да сложиш "стандартната" честота на опресняване, която е 85 Hz - всеки що годе приличен 17" монитор я поддържа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...