err0r^ Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 едни лекции със горивото , цигарите , кафе , хапване са ти минимум 10 лв както и да го гледаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Че някой да ти е опрял ножа да казваш,защо отваряш изобщо тая тема?Като не е наша работа не гледай темата. От любопитство, бе. Да видя дали е една от поредните форумни теми, която е чисто мерене на пишки Има и изключения, разбира се. Малко земни хора останаха, масово са литнали нейде из облаците. Живял съм и с 2, и с 200, но никога не съм се оплаквал/парадирал пред близки хора, какво остава пред някакво измислено форумно общество. Далеч не визирам всички писали в темата, да не ме изядете сега с парцалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 casperpld, така е, студентите са бедни...но поне тоя път знам за какво съм си дал парите Викаш не е като да си се напил, да си забърсал някоя курва и после да не помниш колко си и дал и дали направо не ти е свила всичко което си носил, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 какво остава пред някакво измислено форумно общество. Далеч не визирам всички писали в темата, да не ме изядете сега с парцалите. От името на "измисленото" общество те порицавам сериозно. След като разсъждаваш така "измислено" за къв чеп изобщо пишеш пред една "измислица"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Сега ако отидеш с 2-3 лева, ще ти стигнат точно за цигари и половин 3 в 1. Иначе по темата, освновно си харча парите за храна, предимно произлизаща от азия, като например: китайска, тайландска, индийска и т.н. От всички разходи на света е те тия са най-грешни. Поне аз го нямам тоя проблем. Демек, че не пуша де не, че съм червив с пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 парцалки от кенвело напоследък кво да правя, излъга ме продавачката да си зема карта за намаление и сега купувам щото ми бутат от цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 DON_CHEFO не че без цигари и алкохол не може , но това са едни от малкото позволени наслади на живота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 За пъъълни глупости... то не са наеми, ток, магистратури, подаръци...е, последното не е гглупост, но първите три направо ме замайват особено през зимата Замаена съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 За пъъълни глупости... то не са наеми, ток, магистратури, подаръци...е, последното не е гглупост, но първите три направо ме замайват особено през зимата Замаена съм Недей така с тока... че аз им "кихнах" предния месец над 300 кинта някъде А от коментара за подаръците се сетих за вица: * Един мъж може да се счита за преуспял ако печели повече пари отколкото харчи хена му * Една жена може да се счита за преуспяла ако е намерила такъв мъж (чийто пари не може да похарчи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Недей така с тока... че аз им "кихнах" предния месец над 300 кинта някъде А от коментара за подаръците се сетих за вица: * Един мъж може да се счита за преуспял ако печели повече пари отколкото харчи хена му * Една жена може да се счита за преуспяла ако е намерила такъв мъж (чийто пари не може да похарчи) Ооооо, аз не съм от тези дето искат да харчат чужди пари! Е......отвреме навреме се случват и такива аномалии, но все пак съм жена и не мога да избягам от същността си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ооооо, аз не съм от тези дето искат да харчат чужди пари! Е......отвреме навреме се случват и такива аномалии, но все пак съм жена и не мога да избягам от същността си! Аааа ъъъъъ... имало и такъв вид жени дето не харчат парите на мъжете си? Или само по официалните празници??? Къде, къдееееееее, къде са тези жени, ейййййй? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ами днес съм гръмнал 15лв. цигари. 15лв. разходка до гребната с кафенце и 10лв в магазина и останах с 28лв. до петък. Нищо смислено иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Аааа ъъъъъ... имало и такъв вид жени дето не харчат парите на мъжете си? Или само по официалните празници??? Къде, къдееееееее, къде са тези жени, ейййййй? Всяка жена около теб е такава! Сига да знаеш как ТИ да харчиш парите си за нея, така че после да не можеш да кажеш, че тя ти ги харчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Всяка жена около теб е такава! Сига да знаеш как ТИ да харчиш парите си за нея, така че после да не можеш да кажеш, че тя ти ги харчи Изкаш да кажеш - няма тън-мън - направо аз да си ги харча без да има нужда да ми казва, намеква и потретва... и направо каквото остане да го слагам в нейното портмоне, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 DON_CHEFO не че без цигари и алкохол не може , но това са едни от малкото позволени наслади на живота... Само цигари........ алкохол може, ама не да се наливам за щяло и нещяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 от както се затопли основно за руски стандарт , а днеска даже цял кашон си поръчахме че отиваме на вила 2 дена с едно прасенце което ми напомня че него още не сме го платили...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 от както се затопли основно за руски стандарт , а днеска даже цял кашон си поръчахме че отиваме на вила 2 дена с едно прасенце което ми напомня че него още не сме го платили...... малко като в "руския риболов" : колкото ми казахте - толкова взех - 20 кашона водка (на руски онзи както го казваше ме накефи отвсякъде) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 от както се затопли основно за руски стандарт , а днеска даже цял кашон си поръчахме че отиваме на вила 2 дена с едно прасенце което ми напомня че него още не сме го платили...... Ще пада веселба сррува ми се. С кашон Стандатр Мммммм. А и това прасенце. Мммм Иначе ви пожелавам приятно изкарване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Искам... Няма нищо по-ужасно от това да редиш перкусии в piano roll. А аз съм ритмичен, с ръце мога да направя много повече отколкото някога ще успея да направя с часове подреждане и местене на квадратчета по една решетка. Midex, Sandman, Hate, Румба, някой, който се занимава с музика и има силно желание по колегиална линия да ми подари едно такова? 100 долара е, ко му плащаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Добре де, какво ти пречи да ги свириш с МИДИ-то? А иначе бих ти го подарил на драго сърце, ако ти ми подариш един Motif XS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Sandman-е, бива ли така бе, трябва tit for tat, както са казали англичаните Обратното на tit for tat е танту за кукуригу, как да направим трампата, като твойто е 2000 долара, а мойто е 100 Иначе, би могло и на мидито, но там нещата са много по-разляти хоризонтално и чисто физически е много по-неудобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Да, обаче, пък, по този начин се учиш много добре да си разделяш ръцете, а и са направени по стандарт. Чувал съм хора така да свирят на барабани на клавир, че можеш ако си затвориш очите да повярваш, че са се свири на истински барабани и то от много добър барабанист. Неволята учи! (Midex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Парите си харча за газ и курви в момента. А днес почнах работа и ще харча И за пиене и ядене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Парите си харча за газ и курви в момента. А днес почнах работа и ще харча И за пиене и ядене. На теб поне ти гори малко това CLIO. Иначе днес пак съм изпишил 2 кутии и почвам 3-та. Ето го пак 10лв. Чак се дразня на себеси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 На теб поне ти гори малко това CLIO. Иначе днес пак съм изпишил 2 кутии и почвам 3-та. Ето го пак 10лв. Чак се дразня на себеси. Ми то неговото е 1.2 ама се оказаха че горят баш като 1.4 Кво праиш бре човек?Как така 3-та кутия за 1 ден.........Аз пуша ама 1 кутия е карам по 3 дни обикновено.Ако имам работа и не съм в Университета мога да изкарам и цяла седмица.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.