nakatak_zick Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 За бебето което чакам , и подготвям апртамента си за него. Вай вай колко пари трябвали . това да се чува Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 За карамелено макиато Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 за себе си мн я :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 за себе си мн я :ph34r: Това не разбрах какво означава. Предполага че е "много ясно". Явно е много трудно да го напишеш без някакви неразбираеми и невероятно безмислени съкращения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Съдейки по повечето постове на младежта по различни форуми - за да им четеш писанията трябва да си доста добър в разшифрирането на кодове Иначе аз днес си изхарчих част от парите за кожен панталон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanty Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 dafki orbit (koli4estvo) (min voda ) ( bonboni ) (anf) tva e gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 В момента за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Отивам да ги изхарча зе една топла баница и боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Kaто си представя че всеки месец ЕК ме кълвър по 28лв. за нет и направо ми става лошо. Ама като няма на кой друг да пълна джоба, ще е на ЕК...damm thats not good Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Сега чакам да ми завършат поръчката за 240лв...Това, мойто си е болест вече...Други му викат "колекционерство"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Vivatel, Mtel, GGBit, Auto GAS, L&M... такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Фитнес,храна,добавки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Напазарувахме разни дреболии и джунджурии за коледни подаръци, но главният подарък още не е измислен за сестрата, която има ден-ден баш на Коледа Но за това, което искат от мен, трябва да си запорирам имуществото, за да си го позволя. Ето защо се казвало "празници" - з-то по празниците хората ходят с празни джобове; иначе щеше да е "пълници" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 finally... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 ааа и аз имах такова много хубава животинка , жалко че нямах възможност да се грижа за нея , дано cheese да си я гледа както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 За сметки за телефони, дрешки,шоколад, кафета, ксерокс(най-много пари отиват там) Малко по-късно и шофьорски курсове... различни работи, в зависимост от това какво ми е наложително или какво ми се прииска в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ще ми се да ги харча ето за това: Обаче аз ги нямам и няма как да ги изхарча за него. Търся си спонсори! Струва само 3389 Euro. Абе около 7000лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 за черрно джонй ....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 По кръчми основно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Сторих грях! Закупих алкохол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Предлагам да направим дарение на sandman , и като се събираме да имаме жива музика от негова страна иначе само за глупости ги харча, не че са много но и малко са като пара в зимен ден Сторих грях! Закупих алкохол... спокойно , аз го закупих и го изпих даже , сега е твой ред друже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Събирам стинки за една ей такава мома: за моя 23 сантиметров убавец Другата седмица най-вероятно ще е вече вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 За нив риболовен такъм ,карбонова пръчка и макара с 4+1 лагера.Кърти мивки. Вчера я сефтосах с 4 кг риба.Баси кефа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Снежи Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Най-често купувам кафе (от машината), иначе не се живее 1-ва смяна и от време на време някоя ябълка или фафла. Храня се предимно у нас (супички ) и това ми спестява доста. Помня времето, когато баничката беше 25 стотинки, а сега... 60-70. За 50 стотинки можеше да се нагрухаш стабилно. Сега и за един банан не стигат. Разходите по нета ги взеха нашите. Успявам да събера някак пари за мтел... дните покрай плащането на тая сметка и кафе не се пие Стремя се да водя политика на финансова независимост и спестовност (до колкото може). Нашите си имат достатъчно разходи. Не умея да пазя пари. Когато имам кеш - черпя. Рядко се случва да си купя някоя глезотия. Не ме влече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.