Midex Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Козметика, дрехи.. обувки много обичам да си купувам обувки, особено лятото... списания, кафета, и общо взето за всякакви ненужни глупости, които на втората седмица са завряни в ъгъла на някой шкаф Добре че си призна навреме...тъкмо смятах да ти предложа брак... Аз пък купувам най-вече техника (за работата ми)...колони, миксери (не кухненски ), саунд модули, HD рекордери, компютри...ей такива щуротии... ....жена ми вече е на път да ме изгони от къщи....затова и опитах да се пробутам на *lola*...ама не ме огря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 еврофутбол-давам последните си стотинки там...ама по някой път като влезат повечко парички и се чувствам бял човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ами според големината в този ред: 1. Колата. 2. Пътувания - такси за магистрали и гориво. 3. Наем и храна. 4. Барове, кафета и т.н. - когато съм си в България. 5. Сметката за телефона. 6. Сметката за Skype. Накрая като му тегля чертата и става една сума ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 ...тъкмо смятах да ти предложа брак... А жена ти как възприе идеята ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 А жена ти как възприе идеята ? Не съм й казал още...въртя двойни игри...в случай че ме изгони ненадейно след покупката на поредната джаджа да имам резервен вариант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Не съм й казал още...въртя двойни игри...в случай че ме изгони ненадейно след покупката на поредната джаджа да имам резервен вариант... Винаги трябва да има резервен вариант ... иначе се получават лоши ситуации ... а парите си ги харча главно за дрехи ... и барове Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 за дрешки и обувки (не съм манияк, имам предвид че качеството си иска парички които не мога да събера за ден-два) и например паяче искам да си взема..и папагалче...и ножове да си купувам.. и за водка с кола в сафари..редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Еми по принцип нямам никви доходи съответно нямам никви разходи с изкючение нашите ако дадат някой лев испаднал от някаде (случайно) и аз тях си ги паза като очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 50% от парите ми отиват по техника основно компютърна ... с другите 50% преживявам някак Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Козметика, дрехи.. обувки много обичам да си купувам обувки, особено лятото... списания, кафета, и общо взето за всякакви ненужни глупости, които на втората седмица са завряни в ъгъла на някой шкаф Мдаааа... дали пък това не е мойта жена? Не искам и да смятам колко кинти са заминали за обувки и дрехи това лято, преди да замина в една командировка и оставих към 3k, които след 3 седмици вече бяха свършили а това далеч не са единствените инвестирани с родната търговия с дрехи и обувки през последните 6 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 За А95Н и вече взе да ми писва Link to comment Share on other sites More sharing options...
nojara Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Lichno az si trosha kintite po koli haresa li mi nqkoq si e kupuvam a starata prodavam za 3godini smenih 6 avtomobila i tolkova gadjeta.Osnovno tova sa mi razhodite opitvam se da si ugajdam ama si e trudno s teq mizerni zaplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Отидоха главно за такси и облекла . Днес мисля да излезна да си харесам някой друга по-нова тениска и по-нататък някой маратонки . Но яденето си остава на първо място сред разходите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 "За курвенца и плява" ... главно за иедини и пийни и курвалък дрехи мрехи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Пф купих си малко дрехи и рамки за постери. Сега остава да намеря някъде на по-тънка поста да принтират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 За какво обикновено си харчите парите, драги съфорумци и съфорумки? Добър въпрос... И аз това се питам от 3 години вече и няма логичен отговор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Събирам за нов компютър да го ева! Решил съм като ще е гарга, да е роваша - едно двуядрено AMD 4000+, 2gb ram, GF8600GT. Пет стотини долари, без ДДС, ама то с ДДС не знам кой би купил нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 http://cgi.ebay.com/SGI-Onyx-4-Onyx4-Ultim...1QQcmdZViewItem е да ги имах парите, щях да ги похарча Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 все за глупости ама какво да правиш те за това са саздадени! А да тряяя и пример ми например за бира,кола,градски транспорт,таксита и др такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Парите - за нафта!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendetta Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 За нищо... Събирам си ги за нещо много важно! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VR_RamPagE Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Бира с картофки .. Бензин.. Слънчеви очила ( много често ги чупя ).. Всякакъв вид техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 За какво обикновено си харчите парите За разумни стоки Главно храна и дрехи. Квото остане го събирам и накрая квото намисля го купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 За бебето което чакам , и подготвям апртамента си за него. Вай вай колко пари трябвали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 само за глупости в последно време, нещо с тва следване много пари отиват тази година само по кафета и ядене, и само времето ми губят , иначе чат пат правя някоя свястна покупка от която има полза, и ми остава и понатам а не да няма спомен къде са Фръкнали парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.