asd Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Сички спестени пари ми отиват по мотора(ще отиват де щото ся пак спестявам) .Тфа моторите са ебати манията Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 1. давам безобразно много пари за данъци, наем, път и телефон 2. сандвич; мляко с Нескафе; двойно кафе Лаваца х 22 работни дни 3. списание Едно 4. шоколад, за колегите, когато се провиня 5. бира, за колегите, когато направим хубаво предаване 6. кашу и Швепс-тоник 7. дрешки на Divided Музиката и киното напоследък ми ги подаряват . Ще ми се да пестя, за да си разходя кецовете в чужбина но не виждам да ми се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 за омв супер 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 май най много харча за вечери на вън(Хепи,Верди...) отиват доста за бензин,кафета,билярд,дрехи,кино чат пат ...... хубавото е ,че след всичко пак има xaxa във София обаче има доста повече и по-добри места където можеш да си похарчиш парите Парите са за да се харчат.Харчете с кеф и да не ви пука особено Отразява се доста добре на настроението Ако спестявате го правете с определена цел за нещо,а не просто 'да има' Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 йедини, пийини и некоя сгодна жиница.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Брех, отдавна не съм писал в този раздел. Я да ви кажа дядо ви Godfather за какво най-много харчи пари. Лъвския пай отива за наем - $1200 (мамка му, това е месечната лизингова вноска за чисто нов Porsche Cayenne ). След това идват вноските за колата и застраховката. Пиенето също ми идва доста солено (около $300 месечно, почти колкото за една нова Honda Civic). От известно време си мечтая да имам тукашните доходи, но да си ги харча в България, обаче идея си нямам как може да стане този номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Книги, книги, книги, отделно си спонсорирам пътуванията на стоп в и извън България + ремонт на две китни къщи на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ХРАНА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Брех, отдавна не съм писал в този раздел. Я да ви кажа дядо ви Godfather за какво най-много харчи пари. Лъвския пай отива за наем - $1200 (мамка му, това е месечната лизингова вноска за чисто нов Porsche Cayenne ). След това идват вноските за колата и застраховката. Пиенето също ми идва доста солено (около $300 месечно, почти колкото за една нова Honda Civic). От известно време си мечтая да имам тукашните доходи, но да си ги харча в България, обаче идея си нямам как може да стане този номер. freelancing ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 главно си харча парите за глупости, чат-пат и за нещо смислено, ама мнооооого рядко Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 за глупости най-вече и за игри за xbox-a ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ядене. и спестявам уж за нов скейт от 2 седмици, събрал съм 15 стотинки (уви, не се шегувам, спестяването не ми е силна страна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 freelancing ? Абе тва се опитвам да направя, ама още не съм го докарал до нужното ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Брех, отдавна не съм писал в този раздел. Я да ви кажа дядо ви Godfather за какво най-много харчи пари. Лъвския пай отива за наем - $1200 (мамка му, това е месечната лизингова вноска за чисто нов Porsche Cayenne ). След това идват вноските за колата и застраховката. Пиенето също ми идва доста солено (около $300 месечно, почти колкото за една нова Honda Civic). От известно време си мечтая да имам тукашните доходи, но да си ги харча в България, обаче идея си нямам как може да стане този номер. Ела да работиш в Босна и ще ти се осъществи мечтата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vip98 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 абе не че са много ама главно по кръчми и цигари отиват ако откажа цигарите ще мога и да спестя някой друг лев ама нещо все не ми стига инат да ги откажа а ако случайно се съберат някви пари отиват за нова техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Ще го направя като топ 3: 1.Гаджета... 2.Цигари (добре че поне ги намалих на половин кутия на ден). 3.Посъберат ли се повечко - ъпгрейд на компа. Малко е тъпо,че го написах щото парите не ги изкарвам аз ми от родителите всичко идва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Главно парите ми отиват за компа и най-вече за пиене , ама това лято ще бачкам здраво, щото трябва да изкарам и кинти за шофьорски курсове ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 За глупости ,най-често?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Мн ядене След тва дрешки и тук-там някоя лента ако се наложи си зимам.Пф и по разни кафета и такива ейляшки халви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Телефонът гълта много $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Ама чакайте сега, как така за какво си харчите парите? Че имам си жена да ми ги харчи... аз ги печеля, тя ги харчи - така сме се разделили ние, а остане ли нещо купувам къде RAID controler, къде 6 SATA диска, къде накой и друг гигабайт памет, сега съм си наумил да си взема фотоапарат в близкото бъдеще..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 1.цигари и газ за колата 2.алкохол (можеби трябваше да е на първо място,ама без газ няма как да ходя на работа и съответно няма пари за алкохол) 3.пари за жени вече не давам,щото лесно се свиква и от двете страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 1. Кафенца, закуски, пастички, тостерчета, банички, бозички, сокчета, тройно дестилирани сокчета, ферментирали сокчета и понякога газирани сокчета - физиологични консумативи тоест 2. Нафта.. а наскоро и едно ремъче, чинка му лелина!! 3. Дрешки и телефон.. Това лято на морето яко arbeiten и спестявен, че съм си наумил една покупка по-огромна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Инвестирам в себе си и в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxion Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 За бира и само за бира... нали все пак "The Only Think of Fear is Running out of Beer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.