Xeon Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Напоследък ги харча само са части за компа...денс без малко да се увътря 40 лв за едно охлаждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Аз пък на последък само за храна. Станал съм 1 тон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 За два дни Петък и Събота литнаха 110лв. Петък вечер на кръчма, Събота следобед разходки по кафета и кинтите вече ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Oф купих още една палтка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Напоследък доста поизхарчих за антибиотици, витамини, парацетамоли и мед. прегледи, ама дано е минало. И сега започвам да пестя за предстоящата екскурзия до Лондон, че много скъпо там......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Последно, част от парите днес бяха похарчени за дрехи, другата част - утре (пак за дрехи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Купих си още едни такива щото съм много нещастен от както си скъсах стария чифт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Купих си още едни такива щото съм много нещастен от както си скъсах стария чифт... Мм би ли споделил от къде и на ква цена си ги взе Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Вчера дадох 90 бомбончета за още един хадр на печката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Аз дадох 70 лв. за бензинова помпа на Реното (поне Jozo каза, че е бензинова помпа) ... И още 45 лв. за обувки и чанта... Поне покупките си заслужават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Като изключим обувките и чантата си заслужават, дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Оф, и ти си прав, сигурно това са ми 10-тите пролетни обувки, които си купувам и поне 20-тата чанта, която имам Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 А пък имаш цитат на феминистка в подписа си ?? С толкова обувки и чанти ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Оф, и ти си прав, сигурно това са ми 10-тите пролетни обувки, които си купувам и поне 20-тата чанта, която имам Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!! Имаш САМО 10 пролетни обувки... чакай пак да го кажа че ми хареса как звучи ... имаш САМО 10 (т.е. НЕ ПОВЕЧЕ от 10) пролетни обувки??? Завалийката Направо да те вземе човек, щом само толкова малко имаш... За чантите при нас има 2 рафта от гардероба, наскоро изхвърлихме поне 10-15 и пак едвам се побират там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Аз пък имам само 1 чифт обувки, като се разпаднат минавам към следващия ама този чифт сигурно е ~ на цената на нейните 10.... (съдейки, че 45лв са и стигнали за обувки и чанта).... Така ми е винаги удобно на краката и никога нямам мазоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Аз пък имам само 1 чифт обувки, като се разпаднат минавам към следващия ама този чифт сигурно е ~ на цената на нейните 10.... (съдейки, че 45лв са и стигнали за обувки и чанта).... Така ми винаги удобно на краката и никога нямам мазоли То и аз така (айде аз да имам по 1-2 чифта за всеки сезон, само дето маратонките са ми най-удобни и главно с тях ходя)... Иначе момичето добре го беше написала: "Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!!" ... то аз не че се и напъвам де - тази непосилна задача отдавна съм я зарязал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 opps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 То и аз така (айде аз да имам по 1-2 чифта за всеки сезон, само дето маратонките са ми най-удобни и главно с тях ходя)... Просто имах късмет, за да намеря толкова на сметка всички тези неща. Jozo е свидетел. Но то след толкова обикаляне вчера, бивало и нищо да не си бяхме взели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Пффф... Събота се очертава да остана с жълти стинки :] Не можах ли да си намеря някоя по-евтина страст, например тичане в парка, футбол, компютърни игри... па аз - планинско колоездене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 На сметка? Все си мисля, че едни сравнително качествени обувки и чанта не може да струват 45 лева. В second hand може и по-евтино да се мине, но за нови неща Ама тва си е мания на българина- дай да си купуваме честичко нови парцалки, па нека да са боклуци. Напоследък повечко пари отиват за икономическа литература. Ама като ги наредя на рафта всичките тухли- добре изглеждат. Даже сега ми се чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Аз пък днес си ги похарчих за едни много яки Lacoste маратонки и едни летни дънки.Голям айляк ей кой е казал че само жените трябва да ходат на шопинг терапия Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 На сметка? Все си мисля, че едни сравнително качествени обувки и чанта не може да струват 45 лева. В second hand може и по-евтино да се мине, но за нови неща Ама тва си е мания на българина- дай да си купуваме честичко нови парцалки, па нека да са боклуци. О, боже мой! Ти ме категоризираш?! Намалени обувки, защото са останали само 1-2 номера, и как така разбра, че са некачествени?! Аз мога да го кажа, когато се скъсат примерно на 1-вата седмица. Друго - наистина ми се е случвало евтиното да ми излиза по-скъпо, но преди да съм го разбрала в случая, не ме урочасвай! И НЕ ПАЗАРУВАМ ОТ Second Hand!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Мням. за 800лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 @gal4enceto - Я покажи линк с web site-а на производителя и съответните артикули, за да се приключи въпросни спор/естествено това не гарантира, че си взела нещо оригинално/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Не е оригинално това, което съм си купила (не съм твърдяла подобно нещо). Говорихме за качествено. Никога не знаеш на какво ще попаднеш. Убедила съм се, че не е задължително да е марково, за да е качествено, да ми харесва, отива, да изкара дълго време, макар и носено системно! И не, няма да давам линк, да поствам снимки и т.н. За мен въпросът е приключил, дори го провлачихме повече от необходимото (за което се извинявам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.