Jump to content
BulForum.com

За какво си харчите парите?

Recommended Posts

gal4enceto said:
Не е оригинално това, което съм си купила (не съм твърдяла подобно нещо). Говорихме за качествено. Никога не знаеш на какво ще попаднеш. Убедила съм се, че не е задължително да е марково, за да е качествено, да ми харесва, отива, да изкара дълго време, макар и носено системно! И не, няма да давам линк, да поствам снимки и т.н. За мен въпросът е приключил, дори го провлачихме повече от необходимото (за което се извинявам).

то философите са така... :) Иначе рядко аз специално мога да си харесам обувка(говоря п оспециално за маратонки) която да е качествена и да не е оригинална а да не говоря че ми е супер трудно да си харесам някой модел :D

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply
  gal4enceto said:
И не, няма да давам линк, да поствам снимки и т.н. За мен въпросът е приключил, дори го провлачихме повече от необходимото (за което се извинявам).

Еееее хайде сега, тъкмо на всички взе да ни става интересно де :P

7@L1B@N@ said:
то философите са така... :) Иначе рядко аз специално мога да си харесам обувка(говоря п оспециално за маратонки) която да е качествена и да не е оригинална а да не говоря че ми е супер трудно да си харесам някой модел :D

Ами аз и от марковите пак трудно си харесвам нещо, затова последните които си бях харесал си взех 2 чифта...

А мръсниците от кенвело вече нямат от удобните ми дънки, къде ще търся пак такива като ги скъсам тези не мога да се сетя...

djadomraz said:
А мръсниците от кенвело вече нямат от удобните ми дънки, къде ще търся пак такива като ги скъсам тези не мога да се сетя...

тва ми е един от любимите магазини и редовно съм си харчил парите тама :D даже съм член на клуба кенвело с тея карти за намаление :P

zlobil said:
от началото на седмицата съм дал към 400лв за нафта.......ебахти обирджиите

И на мен това ми е най-съществения проблем. Спряха ми кранчето... Бях свикнал да горя на седмица по 60-70 литра нафта и да я копувам на 1.35 до преди 2 седмици ,а сега горя пак същото количество, но я копувам на на 2.30 и се усеща разликата - сложа за 50 лв и ги няма за 2 дена...

и аз доскоро си вземах доста от дистрибуторите които ни зареждат магазините направо от картите им от омв ама нещо ги усетиха майче и от близо месец и на мене ми е спрян крана ......

sek800 said:
И аз за това най-често.

Даже сега обмислям дали да си купя GSM Samsung U600 за 359лв от Технополис. Струва ми се доста добре като цена !?

И аз трябва да си купувам телефон , че горката ми барака умира вече...

gal4enceto said:
Лично мнение - А ТРЯБВА... :ph34r:

Лично мнение - не ме интересува личното ти мнение...

DaToNik said:
Аз да допълня - ЩОТО СЕ ИЗЛАГАШ...

Пред теб ли ? :lol:

err0r^ said:
Пред теб ли ? :lol:

Аз съвсем не съм критерий :bgrin: . Пък и не ми дреме :devil . Но май нещата при теб не се изчерпват само с непукизъм и неграмотност... :ph34r:

DaToNik said:
Аз съвсем не съм критерий :bgrin: . Пък и не ми дреме :devil . Но май нещата при теб не се изчерпват само с непукизъм и неграмотност... :ph34r:

А с какво още :confused

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...