sincity Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 За какво обикновено си харчите парите, драги съфорумци и съфорумки? Или може би за кого? За ток и парно? За гаджета? За пастички и черен хайвер? Или за........нафта за колата? Умеете ли да спестявате (ако има какво) или харчите до дупка всичко спечелено? Обичате ли да си угаждате и да си купувате ненужни глезотии или предпочитате да заделите нещо за черни дни? Мислех си да направя и анкета евентуално, но ми беше трудно да подбера подходящите отговори, тъй като са много възможните Хайде развържете си кесиите и бъдете материалисти. Не е срамно Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 За козметика,зааа....много храна... Зааа...обувки!!!Голяма мания са ми... И се опитвам да спестявам,но ....събера ли повечко,и айде..."Яяя,какви красиви обувкиии... " Ама много обичам и като имам повече пари,да взимам подаръци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Нямам пари. Не харча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 за дрешки скъпички ама якички Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 за живот....за кво друго. тва ток, тва вода, храна. Не съм дрехар, ценя материалното но не го издигам в култ. Важното е да има value for money Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 За глупости ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 За нафта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 за бижута и дрехииииии как обичам като си събера парички и да си купя нещо,което от пръв поглед ми е харесало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 @Ленор Ама мен не успя да мъ купиш, нали? Харча за ГАЗ!!! 97 стотинки вече стана!!! Харча зааа... Подаръци на приятелите ми, щот ся имаше абит., ся следват рожденни дни, сватби и прочее! НЯМА КРАЙ! НЕНАСИТНИЦИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Бира. А така от наща партия и аз така Покрай тая сесия обаче и бая отиват за цигари също Иначе от време на време влагам и в колата и в компа и по гаджета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 @Ленор Ама мен не успя да мъ купиш, нали? Харча за ГАЗ!!! 97 стотинки вече стана!!! Харча зааа... Подаръци на приятелите ми, щот ся имаше абит., ся следват рожденни дни, сватби и прочее! НЯМА КРАЙ! НЕНАСИТНИЦИ!!! ти си безценен-няма как и да искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 За подаръци. Станал съм свръх спестовен, ама като дойде Коледа и пак отидоха $500 за подаръци. Иначе всяко пени се стиска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Главно за храна... и СТУДЕНА ВОДА... за друго не ми трябват ( за сега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Аз съм скъперник не харча, :ph34r: единствено като излезем компанията на кръчма/ресторантче или ходим някъде на излетче с кола тогава харча без да мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 много харча.за дрехи, за колата, за излизане най-вече-често се храня навън, което ляга бая скъпо, за алкохоли.сутрин имам много кинти, вечер нямам ни стотинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Аз лично разходи особени нямам. Пуша доста, за това ми отиват поне 50% от парите. И другото за жената. Тя е студентка тука, работи и плаща за 1000 неща и парите са й малко кът. А аз като така или иначе няма за кой знае какво да харча, защо да не и поемам сметките когато мога. За спестовност, не знам дали съм спестовен или просто така съм свикнал. Преди години семейството ми беше на осезаемо по-лош финансов хал и предполагам оттогава съм свикнал да не се разпускам много. Или може би просто го карам по-скромно. Не знам. [Edit] Кафе! Харча за кафе! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 много харча.за дрехи, за колата, за излизане най-вече-често се храня навън, което ляга бая скъпо, за алкохоли.сутрин имам много кинти, вечер нямам ни стотинка. при мене напоследък е точно обратното.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Ами за ядене главно(навън), дрехи, обувки, кафенца..айляче Post: 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Абе харчалъци бол - йедини (навън), кафета, кръчми, излети . Иначе да събираш пари е яко. Проблем е, че като след това искам да си купя някаква джаджа, все ми се свиди. Колко време човек събира х стотин лева, за да ги даде за нов телефон/мп3/ала-бала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 напоследък много се зарибих с тоя риболов и много кинти ми вървят по него,но пък си е такъв релакс,че направо си заслужава и последната кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 на 1во място си пикая на парите на 2ро-обувки и разни змииски истории на 3то.......пак им пикая на 4то-малко за tattoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Толкова са много, че не мога да ги изхарча........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Толкова са много, че не мога да ги изхарча........ http://en.wikipedia.org/wiki/Enzo_Ferrari_(car) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 ...С последните спестени парици си купих въдица и си платих шофьорските курсове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.