ivanrusalov Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ас свалям със 7/8МБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ас свалям със 7/8МБ То вярно, че "с" и "з" са наблизо...ама знае ли човек... И какво от това като сваляш с толкова, като не казваш на кой доставчик си? Аз ти виждам IP-то, но другите и хабер си нямат...защо не вземеш да го споделиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Аз съм на Евроком-Лан в Каршиака. Днес свалих 4 филма от Замунда, като скороста ми не падна под 2МБ, а на моменти отиваше на 2.8 (не казвам, че съм доволен от тях) а ъплоуда ми беше направо мизерен - не повече от 250кб...добре, че синът ми който е студент в София качва от моя акаунт и рейтингът ми се движи около 1.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Аз съм на ггбит и над 2.5 от арена/замунда не дърпам, а когато се наложи да тегля от rapidshare или някой чужд сайт ( не с торенти ) връзката никога не ми е стигала над 100-200кб макс. Казвайте какво да правя, защото като гледам тия мнения по-горе от foreign с над 2 мб и се чувствам прецакан. ггбит съм или евроком лан, както искате го наричайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick8 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 И ми заби каруцата, деба Кой доставчик е това, и каква тарифа? Или си фотошопирал .. За каруцата, що не я ъпгрейднеш малко, тия скорости си изискват машина. Друг вариант, сваляш най-новия µTorrent. В него избираш опциите да не се ползва кеша на Windows. Тези опции мен лично ме спасиха от всякакви кеш-проблеми с Windows, с предните версии, с която си и ти. Ако си с малко памет, кеш проблемите са още по-лоши. Да, на кой нет си и на коя тарифа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ~2.3 MB/s от всички БГ торент сайтове,а от дата с ~1.3MB/s.GGbit[EVrocom Lan) 20 BGN тарифа месечно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gism0 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Nz mom4eta az ne padam pod 2.4 mb/s kogato ima torenti i sushto sum na Gigabit ina4e kazano Evrokom Lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Аз съм на Гигабит от арена и замунда с около 2 МВ в секунда, от външните с около 800-1000 килобайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 2,4 мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirsovo Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 CooolBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanrusalov Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Midex То вярно, че "с" и "з" са наблизо...ама знае ли човек... И какво от това като сваляш с толкова, като не казваш на кой доставчик си? Аз ти виждам IP-то, но другите и хабер си нямат...защо не вземеш да го споделиш... На ЕнджълСофт съм. http://file.bg/c29157zAqBy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Какъв е този Енджълсофт? Такса 18 лв. Инсталационна 70?? Такова нещо не бях чувал. Защото са глупости. Нормалната такса е 20 лв. Уж е 20 дни, ама идват на 3-4-ти ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Аз свалам от арена и замунда с около 2 до 3 мб в секунда а там кдето ссидарите са малко е различно може с 700кб може с 1.5 мб.На еинджъл софт съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NedkoX Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 9-10 mb/sec ESCOM Ltd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 4,5MB/Sec. AngelSoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.