DJ Wonder Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ти сигурно си на ЕК Лан , с колко повече искаш И аз съм на тях на 30 лв и ми е 1200-1300кб/с на даун/ъп Ейнджълсофт нещо се назландисват да ме огреят Ами препоръчайте ми нещо с над 2 МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Аз съм с Ейнджълсофт- сигнала ми се рутира два пъти- от един Wireless и един Lan рутер- скороста на даунлоад ми е около 4мб\сек, ъплоуд- не повече от 1мб\сек... Цената за това е 18 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Аз съм с Ейнджълсофт- сигнала ми се рутира два пъти- от един Wireless и един Lan рутер- скороста на даунлоад ми е около 4мб\сек, ъплоуд- не повече от 1мб\сек... Цената за това е 18 лева... А инсталационната такса колко е ?? ---------------- Now playing: Dj Iv ! & Groove - Live @t Plazma - Insomnia (15-Sep-07) via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 А инсталационната такса колко е ?? ---------------- Now playing: Dj Iv ! & Groove - Live @t Plazma - Insomnia (15-Sep-07) via FoxyTunes Някъде около 70 лева... Поне толкова беше преди година Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Вчера забелязах увеличение на скоростта вече почти всеки торент е 2,5MB/s явно се е сбъднала мечтата ми на evrokomLAN(GGbit) гледам някакво увеличение на скоростта от вчера. вече е 475KB/s ако може до лятото да стане 1MB/s пак ех мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Някъде около 70 лева... Поне толкова беше преди година Какъв е този Енджълсофт? Такса 18 лв. Инсталационна 70?? Такова нещо не бях чувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Какъв е този Енджълсофт? Такса 18 лв. Инсталационна 70?? Такова нещо не бях чувал. Централата им е над 4к- интернет залата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Знам, аз съм на Нетгруп, но такива цени си казал, които за първи път виждам, нито са обявени в сайта им. Преди инсталацията беше 60 лв, сега я направиха 24, а месечната такса си е открай време 20 и 35 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Знам, аз съм на Нетгруп, но такива цени си казал, които за първи път виждам, нито са обявени в сайта им. Преди инсталацията беше 60 лв, сега я направиха 24, а месечната такса си е открай време 20 и 35 лв Възможно е, но аз си плащам открай време 18 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Възможно е, но аз си плащам открай време 18 лева... Това е сигурно защото са ти взели голяма инсталационна такса и сега ти правят 'бонус' с таксата. Я пак си помисли колко плащаш всеки месец в 4К-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Възможно е, но аз си плащам открай време 18 лева... няма такава такса на тази фирма имам приятели от години на този доставчик/вече са няколко фирмите, но услугата е същата/ и таксата никога не е била 18лв. ти или изобщо не си на някоя от фирмите, доставящи нета, или си в някаква грешка - примерно мама ходи да плаща и понеже не се интересува много-много и в резултат на недорабиране, до теб достига грешно инфо за таксата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 2.3Мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 няма такава такса на тази фирма имам приятели от години на този доставчик/вече са няколко фирмите, но услугата е същата/ и таксата никога не е била 18лв. ти или изобщо не си на някоя от фирмите, доставящи нета, или си в някаква грешка - примерно мама ходи да плаща и понеже не се интересува много-много и в резултат на недорабиране, до теб достига грешно инфо за таксата Не е мама, а е комшийката... Давам и по 9 лева вече повече от година за това, че делим сигнала и тя няма възражения... За мен е 18 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remix1912 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 На мене нета ми е на GGBIT-NET от 20-ет Лв. май и свалям дори и с 10-ет сеедара даже 8 със 2.7Мбс-2.8Мбс преди увеличението на скоростите беше със 600-800Кбс максимум значи смятайте разликата,а бях супер навит да се прехвърлям на Angelsoft,НО сега GGBIT-NET почти се израваниха с тях даже те си се изравниха направо и няма смисъл.Пък и може още да увеличат скоростта все пак това си е конкуренция на доставчиците,на кой му дреме за потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 3.5 - 3.9 mbps имало е случаи и с над 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Рядко падам под 3мб/с а с повечко сийдъри (30,40,50...) рядко съм под 10мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
eminem54541 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 C 600 кб/с до 1мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Де да ъпвах с толова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Последно време доста се удивлявам че на оемнти скороста ми стига и до 1.5 - 2 мб в сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoSSmAn Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 az imam 20/20 -nelokalen pla6tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 И ми заби каруцата, деба Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 И ми заби каруцата, деба Кой доставчик е това, и каква тарифа? Или си фотошопирал .. За каруцата, що не я ъпгрейднеш малко, тия скорости си изискват машина. Друг вариант, сваляш най-новия µTorrent. В него избираш опциите да не се ползва кеша на Windows. Тези опции мен лично ме спасиха от всякакви кеш-проблеми с Windows, с предните версии, с която си и ти. Ако си с малко памет, кеш проблемите са още по-лоши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 принципно към 5 мб/с, но от 4-5 дни свалям макс 700-800 кб/с :@ .. тъпо визио Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Ами за безжичен и безплатен нет (мисля че е на Нет груп с 80.80. почва Ip-to) и го хващам на 45-до 60 % на сигнала, и свалям всеки път с не по-малко 1.8 мб, средно е с около 2.5 мб, рекорда е 4.6 мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 От вън с 2MB (понякога и от един сийдър) от арени, замунди и wrzru-та с 3-5MB.Ъплоуда ми е правопропорционален на даунлоада. CoolBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.