Jump to content
BulForum.com

с каква скорост сваляте торенти???

the___dog

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Абе не знам кво са вдигнали ама аз от 2 седмици не сам видял повече от 600-700кб :D и 150-360кб:U

А преди нормално беше 2-3мб:D и 400-700:U а съм вързан към Visio :confused :angry1

qwer90_pld said:
БТК-а рулира :woot ,жалко че имам договор с скапаните ggbit иначе до сега да съм минал 1000 пъти на бтк :)

Рулира другият път, в офиса сме с БТК искам да ти кажа, че интеренета им е много скапан, непостоянен, и изобщо...... аз от Гбит съм доволен до скоро и аз като всички останали свалях с 260 но от скоро свалям с около 390 а и подръжката са си оправили. Около нова година няколко месеца бяха супер зле но сега вече всичко е наред.

ами мойта скорост е 150 кб/с даун и 70-75 кб/с ъп.аз съм на Д+ и единственото което беше повишено за тази 1,5 година,когато съм абонат на евроком,е ъп-а.преди беше 30-35 кб/с.сега мисля да мина на някой от другите им тарифи(минима,оптима и т.н.) и ще видя как са.някой,който вече се е прехвърлил,може ли да каже наистина ли са такива високи скоростите или е търчи да те лъжа? :blink:

edeam said:
може ли да каже наистина ли са такива високи скоростите или е търчи да те лъжа? :blink:

Оптима - Реален доунлоад при мен - 340-350к от торенти, реален ъплоуд 38-55к :lol:

Eleutherios of Pelorygion said:
Оптима - Реален доунлоад при мен - 340-350к от торенти, реален ъплоуд 38-55к :lol:

даунлоуда ме устройва,ама ъп-а нещо малък ми се струва.аз свалям доста и ми трябва висока ъплоуд скорост,за да си поддържам коефициентите.тия скоросто постоянни през денонощието ли са или варират,щото през деня даунлоуда си ми поддържа 150 кб/с,ама ъп-а играе м/у 15-45 кб/с.само вечер и през нощта е на макс.да не говорим,че нета прекъсва,особено по обяд и без repeir в local area connactions не се оправя.тва е така от няколко дена.дори и преди,когато имаша ежедневни прекъсвания,не ми се е прецаквал толкова сериозно.само забива са няколко секунди,ама нямаше нужда от моята намеса,оправяше си се сам.ай пи-то ми е статично,така че не е от това проблема.а тия от съпорта им с е носи славата че са много "компетентни",така че с тях не ми се разправя.ще мислим нещо друго май,скоро време B)

edeam said:
тия скоросто постоянни през денонощието ли са или варират,щото през деня даунлоуда си ми поддържа 150 кб/с,ама ъп-а играе м/у 15-45 кб/с.само вечер и през нощта е на макс.

Постоянни са, стига за торентите да има сийд всичко е наред. И вярно ъплоуда е достааа нисък. От 25ГБ трафик на ден(24ч) само 3-4Гб са Ъп, всичко останало е сваляне. Но пак е по добре от Д+ откъдето и да го погледнеш. Лично при мен спиране няма, но си има голяма загуба на пакети, за 1ден, 23ч., 12мин. конекнът - ~35 000 000 с/у 46 000 000 пакета :lol:

Eleutherios of Pelorygion said:
Лично при мен спиране няма, но си има голяма загуба на пакети, за 1ден, 23ч., 12мин. конекнът - ~35 000 000 с/у 46 000 000 пакета :lol:

я ми обясни какви са тия пакети и къде може да се види дали се губята?също така и тоя ПИНГ не ми е ясен извъобще,така че може и малко инфо за него.между другота,даунлоуд скоростта ми се качи на 162.5 кБ/с :confused тука някой да не следи какво се пише и да изпълнява желания :punk ?

ама да не са като тия от вица:

-дядо коледа,моля те прати ми братче.

-готово мойто момче,само ми прати майка си

:woot

the_alien said:
За торенти евроком и бтк никога няма да са добър избор. Тея дневните ти 25гб съм ги правил за 2 часа

Така е, съгласен съм. А едва ли може да го направиш с друг доставчик освен с Гаров. Жалм ми е като си помисля че просто нямам алтернатива на ЕК :(

На Оптима 230к максимум от аренабг. Дири торент с 1380 сийдъра ми дава максимум 230к. Ебаси насраната работа...тва увеличение го усетих първите един два дена...след това мизерията е пълна. Незнам за какво го увеличиха след като нямат достатъчно трафик. 3мбитс дръжки...1.5/6 максимум !

blame said:
На Оптима 230к максимум от аренабг. Дири торент с 1380 сийдъра ми дава максимум 230к. Ебаси насраната работа...тва увеличение го усетих първите един два дена...след това мизерията е пълна. Незнам за какво го увеличиха след като нямат достатъчно трафик. 3мбитс дръжки...1.5/6 максимум !

Невъзможно аз как ги хващам 350к.

Я пробвай да спеш ъплодващитете се торенти да пуснеш само даунлоада - чат пат и при мен го дава тоя проблем, специално с арената. Ъпвам мах и даунлоада ми спада доста. ;)

• 4 months later...

Ами не знам ама току що Свалих филмът Габриел с 8,5 - 9мбс ! И най-интересното е че май имаше само 1 - 2 в локална.Просто нямах време да прегледам списъкът с пиъри 35 - 40 сек. :lol: :punk Говоря за Визио.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...