Movies Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 на "гигаШИТ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Абе не знам кво са вдигнали ама аз от 2 седмици не сам видял повече от 600-700кб и 150-360кб:U А преди нормално беше 2-3мб и 400-700:U а съм вързан към Visio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Тъй ли иначе няма как да ти помогнем... Това може да го кажеш на интернет доставчика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Скоростите са дигнали... Чефата ми се похвали Крачка в правилната посока...иначе по темата-в момента към 380к стигам Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 външни - 200-250кбпс БГ - (зависи от кой тракер) : арена - 350-400 замунда - 400 - 2000 бт-то - 400 - 800 И все пак де всичко си зависи от това на какъв сиид ще попаднеш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sZ Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 от дата м/у 400-900 кб торент- ем винаги 720 поече недига само пада до 600 о-О Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 БТК-а рулира ,жалко че имам договор с скапаните ggbit иначе до сега да съм минал 1000 пъти на бтк Рулира другият път, в офиса сме с БТК искам да ти кажа, че интеренета им е много скапан, непостоянен, и изобщо...... аз от Гбит съм доволен до скоро и аз като всички останали свалях с 260 но от скоро свалям с около 390 а и подръжката са си оправили. Около нова година няколко месеца бяха супер зле но сега вече всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 ами мойта скорост е 150 кб/с даун и 70-75 кб/с ъп.аз съм на Д+ и единственото което беше повишено за тази 1,5 година,когато съм абонат на евроком,е ъп-а.преди беше 30-35 кб/с.сега мисля да мина на някой от другите им тарифи(минима,оптима и т.н.) и ще видя как са.някой,който вече се е прехвърлил,може ли да каже наистина ли са такива високи скоростите или е търчи да те лъжа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 може ли да каже наистина ли са такива високи скоростите или е търчи да те лъжа? Оптима - Реален доунлоад при мен - 340-350к от торенти, реален ъплоуд 38-55к Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Оптима - Реален доунлоад при мен - 340-350к от торенти, реален ъплоуд 38-55к даунлоуда ме устройва,ама ъп-а нещо малък ми се струва.аз свалям доста и ми трябва висока ъплоуд скорост,за да си поддържам коефициентите.тия скоросто постоянни през денонощието ли са или варират,щото през деня даунлоуда си ми поддържа 150 кб/с,ама ъп-а играе м/у 15-45 кб/с.само вечер и през нощта е на макс.да не говорим,че нета прекъсва,особено по обяд и без repeir в local area connactions не се оправя.тва е така от няколко дена.дори и преди,когато имаша ежедневни прекъсвания,не ми се е прецаквал толкова сериозно.само забива са няколко секунди,ама нямаше нужда от моята намеса,оправяше си се сам.ай пи-то ми е статично,така че не е от това проблема.а тия от съпорта им с е носи славата че са много "компетентни",така че с тях не ми се разправя.ще мислим нещо друго май,скоро време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 тия скоросто постоянни през денонощието ли са или варират,щото през деня даунлоуда си ми поддържа 150 кб/с,ама ъп-а играе м/у 15-45 кб/с.само вечер и през нощта е на макс. Постоянни са, стига за торентите да има сийд всичко е наред. И вярно ъплоуда е достааа нисък. От 25ГБ трафик на ден(24ч) само 3-4Гб са Ъп, всичко останало е сваляне. Но пак е по добре от Д+ откъдето и да го погледнеш. Лично при мен спиране няма, но си има голяма загуба на пакети, за 1ден, 23ч., 12мин. конекнът - ~35 000 000 с/у 46 000 000 пакета Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Лично при мен спиране няма, но си има голяма загуба на пакети, за 1ден, 23ч., 12мин. конекнът - ~35 000 000 с/у 46 000 000 пакета я ми обясни какви са тия пакети и къде може да се види дали се губята?също така и тоя ПИНГ не ми е ясен извъобще,така че може и малко инфо за него.между другота,даунлоуд скоростта ми се качи на 162.5 кБ/с тука някой да не следи какво се пише и да изпълнява желания ? ама да не са като тия от вица: -дядо коледа,моля те прати ми братче. -готово мойто момче,само ми прати майка си Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 За торенти евроком и бтк никога няма да са добър избор. Тея дневните ти 25гб съм ги правил за 2 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 За торенти евроком и бтк никога няма да са добър избор. Тея дневните ти 25гб съм ги правил за 2 часа Така е, съгласен съм. А едва ли може да го направиш с друг доставчик освен с Гаров. Жалм ми е като си помисля че просто нямам алтернатива на ЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 На Оптима 230к максимум от аренабг. Дири торент с 1380 сийдъра ми дава максимум 230к. Ебаси насраната работа...тва увеличение го усетих първите един два дена...след това мизерията е пълна. Незнам за какво го увеличиха след като нямат достатъчно трафик. 3мбитс дръжки...1.5/6 максимум ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 На Оптима 230к максимум от аренабг. Дири торент с 1380 сийдъра ми дава максимум 230к. Ебаси насраната работа...тва увеличение го усетих първите един два дена...след това мизерията е пълна. Незнам за какво го увеличиха след като нямат достатъчно трафик. 3мбитс дръжки...1.5/6 максимум ! Невъзможно аз как ги хващам 350к. Я пробвай да спеш ъплодващитете се торенти да пуснеш само даунлоада - чат пат и при мен го дава тоя проблем, специално с арената. Ъпвам мах и даунлоада ми спада доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Каквто и да правя независимо от ситуацията или броя на сийдърите повече от 200-250к не мога да вдигна. Какво ли вече не си мисля.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 а пък аз и един seeder да имам пак тегля със 360 кб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 а пък аз и един seeder да имам пак тегля със 360 кб/с Тва е щото теглиш и от лийчърите, които са по-напред от тебе Иначе аз със 360 също!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Мерси за инфото casperpld Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 на evrokomLAN(GGbit) гледам някакво увеличение на скоростта от вчера. вече е 475KB/s ако може до лятото да стане 1MB/s пак ех мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Моя е около 620 КБ/с от днес, доволен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Моя е около 620 КБ/с от днес, доволен съм И при мен е така, супер е, само ъплоуда да качат малко и сичко ша е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Ами не знам ама току що Свалих филмът Габриел с 8,5 - 9мбс ! И най-интересното е че май имаше само 1 - 2 в локална.Просто нямах време да прегледам списъкът с пиъри 35 - 40 сек. Говоря за Визио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.