funakoshi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Ми да ти е честит Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 с каква скорост сваляте торенти???Въпроса ми е продиктуван от факта ,че преди(около три месеца ) си стигам до 2MB/s доста често ,когато има достатъчно сийдари. А сега независимо колко сийдара има не може да мине повече от 260KB/s. Причината да не е в доставчика ggbit или както се нарича вече evrocom LAN или в биткомета и неговите настроики??? Mi nz za vas Az sum na ggShit i kogato ima nad 10 seedera Sfalqm s nad 900kb/s inache s oklo 260 - 320 kb/s tfa e normalno pri men ni6to ne sum ruchkal to flash get, no kato sfalqm puk 100 4asa mi otvarq nqkoiq stranica koeto e gadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 И на каква тарифа си , че ги удряш тия 900 КБ/с , че ми е много чудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Аз без порт немога да дърпам с над 90кб/с , иначе ся ще ми отворят порт в понеделник и вече ще е по-добре ... ще има едно 400 - 600 - 800 кб/с ! :/ как да разбирам това с порта? кои ти го отваря? и как става тая врътка? че нещо не се усещам :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 с каква скорост сваляте торенти???Въпроса ми е продиктуван от факта ,че преди(около три месеца ) си стигам до 2MB/s доста често ,когато има достатъчно сийдари. А сега независимо колко сийдара има не може да мине повече от 260KB/s. Причината да не е в доставчика ggbit или както се нарича вече evrocom LAN или в биткомета и неговите настроики??? Mi vij kvo pi4,tuka kato gledam po statistikata may Visio sie nai-got .Az samia sam im abonat na 24lv. i triabva da ti kaja 4e,do sega ne sam padal pod 2.5mb a normalno sam na 3 i na gore.Taka 4e,kvo mu mislish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replica Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 кво значи да се варнем на темата за скороста .... frodo го каза много точно,ако се сещаше някой да сийдва малко нямаше да мранкате ква ви е скороста,щот на къвто и нет да си не можеш сам да се справиш със 20-30 (да не кажа и повече) сийдъра при положение че си единствения,който сийдва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Незнам... При мене рядко е имало (чукам на дърво) да не тегля с максималната скорост която ми предлагат ... Незнам защо така но си ми е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 ако има сийд 480к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 На аватара сигорно си теглил с 2-3 МБ и ти се изправила косата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 макс 240 кб/с и уплоуд и даунлоад... Допреди няколко месеца беше друго(виж подписа ми). Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Стига с тези локални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 мисля че подписати е по-густо Ето това е 1 скоростомер ето ми я скороста ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 c 300 kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Стига с тези локални. Точно за това в последния ми пост съм дал обща сумарна скорост а само за определен торент в случая на това сваляне немам торент който да се сваля с повече от 900кб/с тоеста 1бр. с 900кб с около 30 сийдъри от замундето и 13бр. с играеща скорост около 600кб свалящи се от датата а както се изрази Movies мисля че подписати е по-густо Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ти сериозно ли смяташ, че сваляш с 8мб/с български Истинската ти скорост в най-ненатовареното време е макс 2-3 мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ти сериозно ли смяташ, че сваляш с 8мб/с български Истинската ти скорост в най-ненатовареното време е макс 2-3 мб Не е така ... Лично в София вече има такива убийствени скорости че си нямаш напредстава ... провери в http://megalan.bg и се овери че за 25 лева може да сваляш от 3-6 мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ти да не си помисли че това е постоянно 5-6-7-8-9 МБ/с пфу от дъжд на вятър по принцип свалям с до 3.5мб/с горните цифри са изключения но все пак всичко над 1мб/с постоянни си е направо супер В момента свалям 300-HD/DVD 12 сийдъра скороста ми играе от 80кб до 2мб/с но пре повечето време е около 460кб. - филма е 4.42гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 На мене както казах (чукам на дърво) колкот сийдари има пак си чука постоянна 2.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted September 1, 2007 Author Share Posted September 1, 2007 вече е септември и кво да видя 400КB/s може би е чудо или са вдигнали скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Скоростите са дигнали... Чефата ми се похвали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Скоростите са дигнали... Чефата ми се похвали На кой доставчик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Лелелелелелеееееееее хораааа скоростите са дигнати веееее:) 360 кб/с Ъплоуд...Тва не помна от кога не е билооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.