Jump to content
BulForum.com

Kade osven v warez.ru?

Black Knight

Recommended Posts

Просто временно бяха пуснати по-добри скорости на + тарифите и заради това си свалял по-бързо.

Значи все пак било възможно, а :zzz

Какво пречи да си остане локалния трафик за Бг пиъринга, както е в софия?! :confused За същите пари там получават 256 за всички Бг сайтс и 8КБ за навън.

Ако остане така, скоро няма да мисля да сменям провайдър :punk :punk

разбира се прав е, но щом го пробват, въпреки че е временно, значи може и да има идеи да остане, иначе няма смисъл, а? Просто се надявам да остане така, тогава със сигурност скоро няма да се махна от ЕК!

Недостатъчно. Хубаво е да има възможност за избор. Естествено ако нещо го има на warez.ru е задължително да не се прави излишен трафик.

Никога няма да е достатъчно. Има толкова игри, толкова музика, толкова филми... дето са ценни и да са с такъв обще размер, че 3тб да не стигат :)

Това може само да ни радва де ;)

Никога няма да е достатъчно. Има толкова игри, толкова музика, толкова филми... дето са ценни и да са с такъв обще размер, че 3тб да не стигат :)

Това може само да ни радва де ;)

Mda gledam 4e sa zeli da svyr6vat ostavat samo 0.34T. :)

Просто се надявам да остане така, тогава със сигурност скоро няма да се махна от ЕК!

Дамм, и на мен ми минаваха разни мисли през главата. Ама така бива. Не само, че ще остана, ми може да си пусна и по-висока тарифа happy.gif

Abe ne znam dali shte ima nedovolni ama ako sega syms Dostypna + i ve4e svalqm ot vsi4ki drugi BG saitove s 15 a predi svalqh s 3...

Iskam da pitam shte ostane li taka i ako ostane da si puskam Ikonomi4na +(e ako se naviqt na6te de)

Ako ostane taka shte sym super dovolen i ne samo az....

10x to (tozi na koito se dylji uveli4avaneto na skorostta)

I 10T da stanat pak sha se napylnat i pk sha ima nedovolni, che nqma svobodno mqsto. :P

Ми дай по тая логика да махнат повечето хардове и да оставят само 100 ГБ :woot

Ми дай по тая логика да махнат повечето хардове и да оставят само 100 ГБ :woot

ми що не, ако остане скоростта навън по 20-30к, нямаме грижи, а и ще можем да си купим по някой хард. ;)

Това в кръга на шегата

Iskam da kaja che nema losho da sa 10T, no pak sha ima nedovolni

Е да, ама дотогава ще мине немалко време, а и степента на недоволство ще е доста по-малка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...