Jump to content
BulForum.com

TV Phone

miro123

Recommended Posts

Значи аз се надъхах да си спра БТК-то (12 лв на месец) и да си прекарам БТ нет. (5 лв на месец) Звънях до софия току що и те ми дадоха номера на local dealer за Пловдив:

032607339 - Илия Налбантов

Казаха че може да си на такса без да си купуваш тел адаптер ами през РС-то с Openphone пак ставало.

... Нещо не мога да го открия този Налбантов, някой ако се свърже с него да каже тука...

Ама така само ще можеш да набираш нали? Нема да могат теб да набират? :роллеъес:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Az se svyrzah s -032607339 - Илия Налбантов , toi mi kaza da da vidia v videotekite na Eurocom za takiwa karti. otidoh do nai blizkata videoteka v Trakia, gorkite dewoiki nishto ne mojaha da mi kajat.

Eto kak i wijdam az neshtata s Open phone:

1. Kupuwash si karta- do kolkoto razbrah ot Илия Налбантов , niama niakakyw abonament ako iskash samo da se obajdash bez da te tyrsiat i razgoworite sa na syshtata cena.

2. Kazwash " ASTALAVISTA BABY" na BTK kato minawash na tarifa 3lv na mesec pri koiato mogat samo da te tyrsiat , i ako reshish ti da zwanish shte di doide malko solenko.

1. Kupuwash si karta- do kolkoto razbrah ot  Илия Налбантов , niama niakakyw abonament ako iskash samo da se obajdash bez da te tyrsiat i razgoworite sa na syshtata cena.

2. Kazwash " ASTALAVISTA BABY" na BTK  kato minawash na tarifa 3lv na mesec pri koiato mogat samo da te tyrsiat , i ako reshish ti da zwanish shte di doide malko solenko.

Мдам това е истината, стига сме им пълнили гушие на БТК. Така хем ще могат да ти звънят, хем ще можеш ти да звъниш на евтиния... :)

Не съм сигурен само дали става с карта, без дом телефон, направо от РС-то...

Макар че има някакви опции в OpenPhone програмката за "Micro Telco account number" и някакъв PIN... :confused

Hodih vtori pyt w videotekata na Eurocom , pak sa nepodgotweni !!! za Openphone NISHTO ne znaiat. Inache vizitki razdawat na koito pishe " Opitaite bezplatno promociata" - koato svyrshi predi 13 dena, e dobre opitah ia sega iskam da si plashtam weche , ama ei na, te ne iskat da mi wzemat parite .

Hodih vtori pyt w videotekata na Eurocom , pak sa nepodgotweni !!! za Openphone NISHTO ne znaiat. Inache vizitki razdawat na koito pishe " Opitaite bezplatno promociata" - koato svyrshi predi 13 dena, e dobre opitah ia sega iskam da si plashtam weche , ama ei na, te ne iskat da mi wzemat parite .

Така е, защото цялата история се върши изглежда от некадърници, които нямат никаква представа как се прави бизнес. Аз също се бях надъхал за тази работа ама се отказах.....ще чакам да видя Еврокома каква ще я свършат с телефона.....

Така е, защото цялата история се върши изглежда от некадърници, които нямат никаква представа как се прави бизнес. Аз също се бях надъхал за тази работа ама се отказах.....ще чакам да видя Еврокома каква ще я свършат с телефона.....

а каква е идеята на еврокома?

Според мен Еврокома са решили да изригнат до няколко месеца и да ни залеят с екстри (в т.ч. и IP телефон), а конкуренцията ще бъде разбита, но ще почакаме до тогава. Иначе в града забелязвам движение на техници по шахтите, малки бегерчета дълбаят дупки за кабели и т.н. нещо като затише пред буря....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

towa e tv phone waucheri ima w ofisite na evrokom registrirate se i poluchawate 1 lv promocia kogato go pusnete wlezte w options/general i promenete max recent calls na 100 wnimawajte s razgoworite s stranata za plovdiv sofia warna i mobilnite problem niama za ostanalite az gi chuwam te ne me chuwat probite sa praweni s burgas i stara zagora inf za ceni tuk tv phone main page

ov3rm4n- Moga li da te pomolia da dadesh kakwato imash informacia za tezi karti s koito moje da se zwani ot PC-to s prilojenieto openphone. Da ne se okaje che goworim za razlichni neshta.

Kogato izleze promociata za tv phone kartite ia polzuwah openphone , sled kato izteche probnia period zapochnah da tyrsia takawa karta.

1. Obadih se do Sofia ot tam mi dadoha edin telefon tuk w Plovdiv - 2-3 dena zwyniah na nego dokato otkria choweka koito mi biaha kazali da tyrsia. Posle toi mi obiasni che triabwa da gi ima kartite po videotekite na Eurokom.

2. Otidoh do nai blizkata videoteka na Eurokom i obiasnih na jenata po nai elementarnia nachin kakwo tyrsia taka che da me razbere. - Tia kaza che wse oshte niama takiwa karti.

3. Sled okolo 1 sedmica pak hodih da pitam tam i pak mi otgoworiha syshtoto.

4. Zvynnah na tel. 635063 (Eurokom support), momcheto mi kaza da izchakam malko na telefona - izchakah, toi zwynia nasam natam i posle mi kaza che wse oshte niama takiwa karti i che triabwa da proweriawam po wideotekite na Eurocom.

5. Minalata sedmica otnowo otidoh samo che na drugo miasto -w edna ot wideotekite na bul. "Shesti septemwri" pak obiasnih nai podrobno - che tyrsia karta s koiato da zwynia ot PC-to si ..... i pak mi beshe otgoworeno che wse oshte niama .

E ne razbiram ,kak taka vinagi gi e imalo - az li byrkam neshto ili kartite sa pusnati tazi sedmica ??

Ами аз съм купувал от там. Точно за тези карти става дума. ТV-Phone. И то беше скоро - горе-долу точно около датата на пускането на тази тема. От видеотеката на Евроком до ВСИ...

Samo edno utochenie ako moje - Samo edin vid karti li se prodawat v videotekite na Eurocom ?

Zashtoto ako e taka kakto si mislia - iawno devoikite tam ne znaiat che s tezi karti moje da se zwani ot PC ??

Te mi obiasniawaha che se izpolzuwali samo s kod ot telefoni na BTK

Ами ти не им казвай, че ще звъниш от писи... :)

Объркваш ги явно. Просто искай карта TV-Phone. Те са и за писи и за използване от стационарен телефон. Няма два вида.

П.С. - Сега погледнах кога е старитран топика - 9 януари 2004... Тогава горе-долу съм я купувал. Но не ми се вярва да са свършили.

HA HA HA :D Iavno sym obyrkal i administratorite s towa moe neblagorazumie da im kaja che shte zwania ot PC .Ehh kolko li hora kato men wse oshte ne znaiat :)

BLAGODARIA TI MNOGO ZA RAZIASNENIETO

oshte utre otiwam da si kupia w ponedelnik da si naprawia telefona na ikonomichna tarifa.

Еми пичове, аз неска разгледах темата свалих си програмката и си звънях на Gsm-a вдигнах и говорих 6 сек., демек 30 секунди, ся ониа дали ще ме карат да плащам или..............?

Slot, кво викаш брат, да си сменяме БТК-то и да си купуваме микрофончета да си говорим от ПС-то. Ехххх до къде стигна тоа Евроком..........

Az neshto ne sym na iasno s cialata koncepcia zashtoto wseki kazwa razlichni neshta - vednyj che imalo abonament ot 5 lv , drug pyt che niamalo , az ne razbrah i ti kak si goworil - karta kupil li si ?

Имаше промоция - и явно още я има. Имаш 1 лев разговори при свалянето на програмата. След това вече ти трябва карта.

ov3rm4n, чесно да ти кажа и аз така си мислих, а имаш ли представа колко пари горе долу са картите. и само един вид ли са или няколко???

ov3rm4n - Ti iavno si dobre zapoznat - aide da te pomolia da naprawish edin "step by step wizard" za neproswetenite za tezi karti. Kato naprimer kolko pari sa , po kolko idwat razgoworite - gradskite i t.n. - kakwoto zneash

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...