zmeikov Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Това дали ще работи с Standalone IP телефон? Би трябвало. Мисля да взема на заем един да пробвам ама това ще е чак в Понеделник. Какви настройки трябва да му дам евентуално? Някой ако си е имал работа с таква машинка да даде акъл. Мисля, че те се съдържат в онзи рег файл. Някой може ли да преведе на разбираем език следното: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Options] "UseGatekeeper"=dword:00000001 "GatekeeperHost"="217.79.39.4" "RequireGatekeeper"=dword:00000001 "Username"="P1024907" "SoundBuffers"=dword:0000001e "NoFastStart"=dword:00000001 "Alias 0"="109289" "RingSoundFile"="C:\\WINDOWS\\Media\\ringin.wav" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Codecs] "Codec1"="G.729{sw} (On) [100]" "Codec2"="G.711-uLaw-64k{sw} (Off) [20]" "Codec3"="G.729A{sw} (Off) [100]" "Codec4"="G.711-ALaw-64k{sw} (Off) [30]" "Codec5"="GSM-06.10{sw} (Off) [4]" "Codec6"="MS-IMA-ADPCM{sw} (Off) [1]" "Codec7"="MS-GSM{sw} (Off) [1]" "Codec8"="LPC-10{sw} (Off) [4]" "Codec9"="G.726-16k{sw} (Off) [10]" "Codec10"="G.726-24k{sw} (Off) [10]" "Codec11"="G.726-32k{sw} (Off) [10]" "Codec12"="G.726-40k{sw} (Off) [10]" "Codec13"="SpeexNarrow-18.2k(Xiph){sw} (Off) [1]" "Codec14"="SpeexNarrow-15k(Xiph){sw} (Off) [1]" "Codec15"="SpeexNarrow-11k(Xiph){sw} (Off) [1]" "Codec16"="SpeexNarrow-8k(Xiph){sw} (Off) [1]" "Codec17"="SpeexNarrow-5.95k(Xiph){sw} (Off) [1]" "Codec18"="SpeexNarrow-18.2k{sw} (Off) [1]" "Codec19"="SpeexNarrow-15k{sw} (Off) [1]" "Codec20"="SpeexNarrow-11k{sw} (Off) [1]" "Codec21"="SpeexNarrow-8k{sw} (Off) [1]" "Codec22"="SpeexNarrow-5.95k{sw} (Off) [1]" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Speed Dial] "BT:NET Sales"="029868080" "BT:NET Support"="028111130" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 за регистрация ползжаите различни имена и измислени имели и по този начин ще изкарате до 01.07. когато изтече промоцията ако не станем много дето правим така и за да не се набутва фирмата може да спре промоцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Едно нещо не разбрах в крайна сметка ... Разговорите в рамките на Пловдив free ли са или се таксуват по 0.06 лв на минута? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Към БТК предполагам се таксуват. Това с регистрациите от едно PC не стават - явно проверява IP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 за регистрация ползжаите различни имена и измислени имели и по този начин ще изкарате до 01.07. когато изтече промоцията ако не станем много дето правим така и за да не се набутва фирмата може да спре промоцията А да си помислил че ти прехващат IP адреса ????? Нестава прятел......и аз си помислих че ще ги метна по този начин ама греда Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Хванах 2-3 авера без микрофон и те се регнаха, та изговорих 3 лева (авантаааа) - проведох разговори до село Скутаре (ужаааас), до GSM на Мтел (перфектна връзка, само дето нямах слушалки с микрофон, та от колонките ми ставаше лекинко микрофония), набрах си моя тел на Globul - OK, звъннах на стационарен аналогов за проба - по-зле от GSM-a, но горе долу добре (по-скоро долу) и звъннах до GSM в Германия - връзката беше доста гадна честно казано и насичаше. С това качество тея цени са доста скъъъпички. Може би си струва към BG GSM с оглед на качеството и безплатните разговори между абонати. Единствената пречка за бум е, че ще трябва да се плаща за модем и IP phone от тези без компютри, което доста оскъпява за домашин абонати... А я кажи как става тва да се регнеш от друго ПЦ и да говориш от твоито??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 А я кажи как става тва да се регнеш от друго ПЦ и да говориш от твоито??? За какво са тези излишни гимнастики? Жокер - proxy servers Схвана ли идеята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 За какво са тези излишни гимнастики? Жокер - proxy servers Схвана ли идеята? a da ima6 ideq kak da q nastroq za proxyto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Нямам предвид настройка на програмата с прокси.Говоря за регистрацията,тъй като сървъра ти записва ИПто и втори път не можеш да се регнеш със съшото ИП.Затова са и прокси сървърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 на4и до колкото сам разбрал с тоя тел ми струва 6 стотинки на минута а от бтка е 12 стотинки на 6 минути 6тото 12 стотинки е един импулсе а на 6 минути се отброява импулс на4и тва няма смисал ако нещо не сам разбрал нека някой поясно моля ви 6тото просто не виждам смисал ако е 3пати по-скапо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 на4и до колкото сам разбрал с тоя тел ми струва 6 стотинки на минута а от бтка е 12 стотинки на 6 минути 6тото 12 стотинки е един импулсе а на 6 минути се отброява импулс на4и тва няма смисал ако нещо не сам разбрал нека някой поясно моля ви 6тото просто не виждам смисал ако е 3пати по-скапо!!! нищо не си разбрал по добре посети саита или прочети цялата тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Тествах услугата само със цифров телефон в Пловдив и връзката беше чудесна. Пробвах и на мобилен в Португалия, но 30 мин ми дава заето. Не намерих къде показва остатъка от единия лев, нито колко мин и секунди съм говорил ? Някой да има идея ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 za da polzvate uslugata ne vednaj minavate prez proxy new registraziq i download samo reg file v samiq REG FILE razlichnoto e "Username"="saotvetno vashiq" -koeto e normalno "Alias 0"="sahto e razlichno" pone tova na tozi etap vidqsh Не намерих къде показва остатъка от единия лев, нито колко мин и секунди съм говорил ? Някой да има идея ? nakraq na razgovora ti pokazva kolko min si govoril sega napravish 7:10 min s GSM pak sega za 1 lev ne se kosi ....vajnoto e da govorish Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 za da polzvate uslugata ne vednajminavate prez proxy new registraziq i download samo reg file........ Брех калпазан такъв...кога успя да го разучиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Вече два часа ми дава заето с Португалия. Набирам със 03519.... . С +3519 ми дава грешка. А за Пловдив и GSM към М-тел и Глобул кода на страната 359 не се въвежда. Странна работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Брех калпазан такъв...кога успя да го разучиш batko32 piya BEER Вече два часа ми дава заето с Португалия. Набирам със 03519.... . С +3519 ми дава грешка. А за Пловдив и GSM към М-тел и Глобул кода на страната 359 не се въвежда. Странна работа ... Ne se chudi ne mu misli, a ljubimiq si phone naberi i s ljubimiq chovek govori Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Програмата работи супер,обаче вече изхабих безплатните минути.Пробвах бая проксита обаче нещо пак ме разпознават че сам им ползвал услугите.Не знам,някой който е ползвал проксита за регване наново да каже врътката ква е?То трябва тези проксита да са в мрежите на МСАТ,ЕВРОКОМ Пд или ЕВРОТУР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Нещо се омотах с NAT настройките!? Не ще да звъни? Някой с рутер ползвал ли го е? А като звъня на съпорта става ама се чуват някъкви странни звуци, ще е от кодеците май? www.skype.com rulzzzz! И въобще как става звъненето към стандартен телефон по дяволите!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Тая работа с прокситата става, ама бая хора са се сетили, а листовете са малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 oki nqkva 6mekeriq ne moje li da se napravi we pi4ove??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Може - отиваш и си купуваш карта. Няма безплатен обяд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 ima ima ama e mn. igra4ka vliza6 v 4ata i tursi6 poznati )) do tuka 5 reg-faila )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Да ама е доста бавно така да обясняваш на всеки . Нещо сървиса не е постоянен. Което е лошо за фирмата, щото прави кофти впечатление и евентуални абонати ще се откажат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Ima li niakukvo razvitie v tozi OPENPHONE?Ili ako ima kak moje chovek da si kupi karta i da iavkara ta da govori?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Значи аз се надъхах да си спра БТК-то (12 лв на месец) и да си прекарам БТ нет. (5 лв на месец) Звънях до софия току що и те ми дадоха номера на local dealer за Пловдив: 032607339 - Илия Налбантов Казаха че може да си на такса без да си купуваш тел адаптер ами през РС-то с Openphone пак ставало. ... Нещо не мога да го открия този Налбантов, някой ако се свърже с него да каже тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.