Jump to content
BulForum.com

TV Phone

miro123

Recommended Posts

Това дали ще работи с Standalone IP телефон? Би трябвало. Мисля да взема на заем един да пробвам ама това ще е чак в Понеделник. Какви настройки трябва да му дам евентуално? Някой ако си е имал работа с таква машинка да даде акъл. Мисля, че те се съдържат в онзи рег файл. Някой може ли да преведе на разбираем език следното:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Options]

"UseGatekeeper"=dword:00000001

"GatekeeperHost"="217.79.39.4"

"RequireGatekeeper"=dword:00000001

"Username"="P1024907"

"SoundBuffers"=dword:0000001e

"NoFastStart"=dword:00000001

"Alias 0"="109289"

"RingSoundFile"="C:\\WINDOWS\\Media\\ringin.wav"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Codecs]

"Codec1"="G.729{sw} (On) [100]"

"Codec2"="G.711-uLaw-64k{sw} (Off) [20]"

"Codec3"="G.729A{sw} (Off) [100]"

"Codec4"="G.711-ALaw-64k{sw} (Off) [30]"

"Codec5"="GSM-06.10{sw} (Off) [4]"

"Codec6"="MS-IMA-ADPCM{sw} (Off) [1]"

"Codec7"="MS-GSM{sw} (Off) [1]"

"Codec8"="LPC-10{sw} (Off) [4]"

"Codec9"="G.726-16k{sw} (Off) [10]"

"Codec10"="G.726-24k{sw} (Off) [10]"

"Codec11"="G.726-32k{sw} (Off) [10]"

"Codec12"="G.726-40k{sw} (Off) [10]"

"Codec13"="SpeexNarrow-18.2k(Xiph){sw} (Off) [1]"

"Codec14"="SpeexNarrow-15k(Xiph){sw} (Off) [1]"

"Codec15"="SpeexNarrow-11k(Xiph){sw} (Off) [1]"

"Codec16"="SpeexNarrow-8k(Xiph){sw} (Off) [1]"

"Codec17"="SpeexNarrow-5.95k(Xiph){sw} (Off) [1]"

"Codec18"="SpeexNarrow-18.2k{sw} (Off) [1]"

"Codec19"="SpeexNarrow-15k{sw} (Off) [1]"

"Codec20"="SpeexNarrow-11k{sw} (Off) [1]"

"Codec21"="SpeexNarrow-8k{sw} (Off) [1]"

"Codec22"="SpeexNarrow-5.95k{sw} (Off) [1]"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Equivalence\OpenPhone\CurrentVersion\Speed Dial]

"BT:NET Sales"="029868080"

"BT:NET Support"="028111130"

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

за регистрация ползжаите различни имена и измислени имели и по този начин ще изкарате до 01.07. когато изтече промоцията ако не станем много дето правим така и за да не се набутва фирмата може да спре промоцията

Едно нещо не разбрах в крайна сметка ... Разговорите в рамките на Пловдив free ли са или се таксуват по 0.06 лв на минута?

за регистрация ползжаите различни имена и измислени имели и по този начин ще изкарате до 01.07. когато изтече промоцията  ако не станем много дето правим така и за да не се набутва фирмата може да спре промоцията

А да си помислил че ти прехващат IP адреса ????? ;) ;) Нестава прятел......и аз си помислих че ще ги метна по този начин ама греда:)

Хванах 2-3 авера без микрофон и те се регнаха, та изговорих 3 лева (авантаааа) - проведох разговори до село Скутаре (ужаааас), до GSM на Мтел (перфектна връзка, само дето нямах слушалки с микрофон, та от колонките ми ставаше лекинко микрофония), набрах си моя тел на Globul - OK, звъннах на стационарен аналогов за проба - по-зле от GSM-a, но горе долу добре (по-скоро долу) и звъннах до GSM в Германия - връзката беше доста гадна честно казано и насичаше. С това качество тея цени са доста скъъъпички. Може би си струва към BG GSM с оглед на качеството и безплатните разговори между абонати. Единствената пречка за бум е, че ще трябва да се плаща за модем и IP phone от тези без компютри, което доста оскъпява за домашин абонати...

А я кажи как става тва да се регнеш от друго ПЦ и да говориш от твоито???

А я кажи как става тва да се регнеш от друго ПЦ и да говориш от твоито???

За какво са тези излишни гимнастики? :wacko:

Жокер - proxy servers ;)

Схвана ли идеята? :punk

Нямам предвид настройка на програмата с прокси.Говоря за регистрацията,тъй като сървъра ти записва ИПто и втори път не можеш да се регнеш със съшото ИП.Затова са и прокси сървърите ;)

на4и до колкото сам разбрал с тоя тел ми струва 6 стотинки на минута а от бтка е 12 стотинки на 6 минути 6тото 12 стотинки е един импулсе а на 6 минути се отброява импулс на4и тва няма смисал ако нещо не сам разбрал нека някой поясно моля ви 6тото просто не виждам смисал ако е 3пати по-скапо!!!

на4и до колкото сам разбрал с тоя тел ми струва 6 стотинки на минута а от бтка е 12 стотинки на 6 минути 6тото 12 стотинки е един импулсе а на 6 минути се отброява импулс на4и тва няма смисал ако нещо не сам разбрал нека някой поясно моля ви 6тото просто не виждам смисал ако е 3пати по-скапо!!!

нищо не си разбрал по добре посети саита или прочети цялата тема

Тествах услугата само със цифров телефон в Пловдив и връзката беше чудесна.

Пробвах и на мобилен в Португалия, но 30 мин ми дава заето.

Не намерих къде показва остатъка от единия лев, нито колко мин и секунди съм говорил ? Някой да има идея ?

za da polzvate uslugata ne vednaj

minavate prez proxy

new registraziq i download samo reg file

v samiq REG FILE

razlichnoto e

"Username"="saotvetno vashiq"  -koeto e normalno :)

"Alias 0"="sahto e razlichno"

pone tova na tozi etap vidqsh :)

Не намерих къде показва остатъка от единия лев, нито колко мин и секунди съм говорил ? Някой да има идея ?

nakraq na razgovora ti pokazva kolko min si govoril sega napravish 7:10 min s GSM pak sega za 1 lev ne se kosi ....vajnoto e da govorish ;)

za da polzvate uslugata ne vednaj

minavate prez proxy

new registraziq i download samo reg file........

;)

Брех калпазан такъв...кога успя да го разучиш :D :punk

Вече два часа ми дава заето с Португалия. Набирам със 03519.... . С +3519 ми дава грешка. А за Пловдив и GSM към М-тел и Глобул кода на страната 359 не се въвежда. Странна работа ...

Брех калпазан такъв...кога успя да го разучиш :D  :punk

batko32

piya BEER ;)

Вече два часа ми дава заето с Португалия. Набирам със 03519.... . С +3519 ми дава грешка. А за Пловдив и GSM към М-тел и Глобул кода на страната 359 не се въвежда. Странна работа ...

Ne se chudi ne mu misli,

a ljubimiq si phone naberi

i s ljubimiq chovek govori :woot

Програмата работи супер,обаче вече изхабих безплатните минути.Пробвах бая проксита обаче нещо пак ме разпознават че сам им ползвал услугите.Не знам,някой който е ползвал проксита за регване наново да каже врътката ква е?То трябва тези проксита да са в мрежите на МСАТ,ЕВРОКОМ Пд или ЕВРОТУР.

Нещо се омотах с NAT настройките!? Не ще да звъни? Някой с рутер ползвал ли го е? А като звъня на съпорта става ама се чуват някъкви странни звуци, ще е от кодеците май? www.skype.com rulzzzz! И въобще как става звъненето към стандартен телефон по дяволите!? :angry:

Да ама е доста бавно така да обясняваш на всеки :P . Нещо сървиса не е постоянен. Което е лошо за фирмата, щото прави кофти впечатление и евентуални абонати ще се откажат...

• 1 month later...

Значи аз се надъхах да си спра БТК-то (12 лв на месец) и да си прекарам БТ нет. (5 лв на месец) Звънях до софия току що и те ми дадоха номера на local dealer за Пловдив:

032607339 - Илия Налбантов

Казаха че може да си на такса без да си купуваш тел адаптер ами през РС-то с Openphone пак ставало.

... Нещо не мога да го открия този Налбантов, някой ако се свърже с него да каже тука...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...