Vendettist Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 На 18 години съм,владея английски и испански.Интересува ме всякаква работа,работното време не е проблем.Ученик съм в Руската Гимназия(Иван Вазов) с испански,за повече информация пратете ми ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 На 18 години съм,владея английски и испански.Интересува ме всякаква работа,работното време не е проблем.Ученик съм в Руската Гимназия(Иван Вазов) с испански,за повече информация пратете ми ЛС. Pi4 rabota kolkoto iskash stiga da imash jelanie,vij v jobs.bg za Plovdiv ima na tolkova mesta 4e si nqmash i predstava.tztztz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=52724 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Знам Сашо(Алекс е) благодаря на всички който ми писаха моля пратете ми телефоните си такаче да се разберем отново благодаря очаквам още предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.