Jump to content
BulForum.com

мултимедиен проектор за стена

Recommended Posts

:wacko: :wacko: значи искам да си взема прожектор от тези които прожектират на стената но проблема е че нямам абсолютно никаква идея какъв да бъде , значи единственното което искам е да е на поносима цена и да мога го свържа с телевизор и някакви колонки за звук незнам длаи е възможно :wacko: :wacko:

моля помагайтееее

ами тези за които говориш съм ги гледал от порядъка на 1500лв до.... в зависимост от резолюцията,абе общо взето са цифра :)

не ме притеснява цента , притеснява ме единственно дали може да се свърже с телевизор и колонки а и коя фирма е най-добра ? гледам че има там разни часове живот на крушката.... :wacko:

• 2 weeks later...

ее на никой ли не му се е налагало да купува или случайно да е прочел някъде във всичките магазини които ходих са абсолютни некадърници и не могат да ми обяснят нищо..... :sick

FF1 LED Projoector 400 Lux; 800 x 600 SVGA Resolution; 4:3 and 16:9; 1500:1 Contrast; LED Light Source 10 000+ effective hours lamp life (typical); Inputs: 1xRGB, s-Video, USB (for memory stick) Audio; Outputs: Audio; Battery power option up to 3 hours (Battery pack and charger included in the package); Quick on/instant off; Remote control; soft case; foldable screen; 0.565 kg,

max. Lamp Life, Hours: - about 10 000

Price: 849EURO

Gledai pri proektorite kolko Lamp Life, Hours imat.

Obiknovenno sa po 2000-3000 chasa koeto ne e mnogo.Tozi model na toshiba koito sam peistnal ne e s lampa a s svetlodiodi i ima zabeleji 10 000 chasa !!!

а къде мога да отида и да го купя от пловдив примерно и ем да ми обяснят какви са му предимствата подробно ? ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...