Jump to content
BulForum.com

Къде в Пловдив мога да си купя Хъски

sine0chko

Recommended Posts

Здравейте искам скоро да си взимам Хъски, но незнам в Пловдив каде продават и каде има развъдници някой ако знае ще съм му много благодарен :)

има един магазин за кучета, не знам дали има хъски ,но дори и да няма в наличност този човек, на когото е магазина разботи с някъв каталог и можеш да си поръчаш.

магазина се намира зад четвъртък пазара - там има едно училище,забравих как се казва и до него на един ъгъл е.

Отиваш в този магазин, за който говори LPFC и си поръчваш да ти докарат от Унгария(от където зареждат). След няколко дни е при теб.

Всички магазини "БАНДОГ" ги съдиха, но този някак си мина между капките. Ако наистина те интересува животинчето, не го взимай от подобно място. Свържи се с клуба на северните породи, те ще ти помогнат за всичко и то на реална цена без прекупвачи.

ПП ако ми остане малко време ще ти дам координати на клуба.

Всички магазини "БАНДОГ" ги съдиха, но този някак си мина между капките. Ако наистина те интересува животинчето, не го взимай от подобно място. Свържи се с клуба на северните породи, те ще ти помогнат за всичко и то на реална цена без прекупвачи.

ПП ако ми остане малко време ще ти дам координати на клуба.

Може ли да пообясниш малко за Бандог, защото си взех от там животинка преди месец-два и ми е интересно за какво става въпрос, а изглежда ти знаеш. Ако не е удобно тук- може и на ЛС. Благодаря !

Само като видиш как са настанени кучетата в магазина и на улицата, ти става ясно що за магазин е. А и те са прекупвачи от клубове и развъдници, не виждам смисъл за една никаква работа да им се плаща комисионна. Имаха доста проблеми и с издаваните от тях документи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...