Jump to content
BulForum.com

Бирфест в Пловдив

dj_ivo

Recommended Posts

особено снощи с аналия виеща като заклан вълк,картинката беше потресаваща :wacko:

съгласен, съгласен. отчно се прибирахме с приятелката ми от киното и я чухме :lol: :lol: :lol:

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

ааа тоя бирфест тая година за нищо не става! пълна селения.. като помня преди си беше някак по-хубаво.. ууууууууууууууужасТ! :sick

Като не давате програма, поне пишете кой е минал през сцената. Че хора като мене, дето вече само до кварталната кръчма ходят, нямат информация какво става по града. ;-)

...т`ва е, сесийно време...

а най-тъпото е че няма ъпсурт да идват

поне си имам утехата че ша хоа втоника на summer place да глеам малко хуава бг музика не някви виещи изроди

Аз като гледах са само някви чалгаджийки. То бира и чалга не върви, трябва да го направят мастика фест ;)

Бирения фест за мен тази година е зборище на всичко селско и чалгарско,което населява Пловдив.Затфа и няма да ида :D

На мен пък не ми пречи кофти програмата.Бира да има! :) Даже съм бил на Азис и Анелия преди години...и пак си пиех бирата...ignore the fuckin music :)

...МНОГО МЪДРО...

Не исках някой да остане с впечатление, че съм слушал чалгаджийките :) А специално тези, които ще идват не са и от най-готините за гледане :)

поне си имам утехата че ша хоа втоника на summer place да глеам малко хуава бг музика не някви виещи изроди

Пф.. тва summer place.. се надявах да стане някакъв як party center то пък.. май ще се окаже поредната метастаза на социалния чалга тумор. До колкото имам информация ... ще се комбинира pop и pop-folk :( Не че имам нещо против тази музика.. напротив.. трябва да съществува за да може контрастът с наистина добрата музика да е по-осезаем. ;)

ignore the fuckin music :)

Е.. кво се мъчиш като грешник на покаяние. :P

На мен пък не ми пречи кофти програмата.Бира да има! :) Даже съм бил на Азис и Анелия преди години...и пак си пиех бирата...ignore the fuckin music :)

тя пък е една бира....тихичко :wacko:

никога не съм го харесвала тоя "фест" сульо и пульо,от кол и въже се събират да си покажат от голяма по-голяма магария :wacko: събрани така на куп ме депресират , после изнервят :( :angry: особено побеснелите хлапета :wacko:

abe hora toq fest e pulna selqnie ne za 1vi put ami ot 3/4 godini...posledniq qk be6e to4no mai predi 4 godini..posledniq den pqha BTR predi tva ima6 nqkolko pld grupi4ki a u..ot togava e selska rabota do kraq na sveta...samo 1 biri4ka izpih i gledah nekva luda baba kak tancuva i se mahnah....kembula be6e lud vode6t /leka mu prust/

Кофти музика, кофти бира... поредна година, неочаквано непривлекателна комбинация.

abe hora toq fest e pulna selqnie ne za 1vi put ami ot 3/4 godini...posledniq qk be6e to4no mai predi 4 godini..posledniq den pqha BTR predi tva ima6 nqkolko pld grupi4ki a u..ot togava e selska rabota do kraq na sveta...samo 1 biri4ka izpih i gledah nekva luda baba kak tancuva i se mahnah....kembula be6e lud vode6t /leka mu prust/
:punk

Някой знае ли колко е входът за Summer Place и въобще вътре как стоят нещата с консумацията,има ли сервитъорки,яко ли е :rolleyes:

4 лв.. има сервитиорки.. както и разни перомоции като бутилка Собиески с 3 ред була за 30 лева... и не - не е яко според мен.

4 лв.. има сервитиорки.. както и разни перомоции като бутилка Собиески с 3 ред була за 30 лева... и не - не е яко според мен.

Според мен не е яко е доста меко казано..Там е все едно си отишъл на стадиона с приятели да пиете само дето има няколко бара и музика :sick

Някой искаше програмата...

12.06 - "От рокендрол до диско" -ретро парти с Томата

15.06 - Мариана Попова, Стефан Илчев

17.06 - Нона Йотова

19.06 - Ансамбъл "Тракия"

21.06 - Група "Мистик"

23.06 - Група "P.I.F"

24.06 - Преслава

Всеки път като минавам покрай бирения и слушам водещата да казва програмата...

"На 23-и добрите P.I.F., а на 24-и.... УНИКАЛНАТА... НЕВЕРОЯТНАТА... ВЕЛИКОЛЕПНАТА ПРЕС.... ЛАВАААААА!!!!!!!!!"

huh?! :huh: :huh:

еми нали се сещаш, че Преслава ще привлече много повече хора отколкото ПИФ. Нормално, колкото повече хора, толкоз повече продадена бира. Днеска минах от там и се учудих колко малко маси имаше и то само на Каменица. Изглежда тази година те сами си го организират тоя фест. Няма да се учудя и ако това е последния, с оглед прогресивно намаляващия интерес

еми нали се сещаш, че Преслава ще привлече много повече хора отколкото ПИФ. Нормално, колкото повече хора, толкоз повече продадена бира. Днеска минах от там и се учудих колко малко маси имаше и то само на Каменица. Изглежда тази година те сами си го организират тоя фест. Няма да се учудя и ако това е последния, с оглед прогресивно намаляващия интерес

Дано :angry1

А бе,да махат бир-феста и да слагат "ледената пързалка" ! :D

В последно време на тоя площад само простотии правят.

Нито пързалката беше като пързалка,нито феста си е като фест,да измислят нещо ново...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...