limpbizkit_fena Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Да ще има Dj и пичове които играят брейк 17 ще пее Каризма 18 Глория Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 селския фест-всички обитатели на близките села идват в пловдив за феста.и що да не?има бира,кебапчета и яко чалга или забравени поп изпълнители/оня ден минавах от там и дикторката съобщава:и ето дичо вече е тук!...и една групичка по на 20-21 които вървяха до мен:хаха,кои е тоя бе?...та мисълта ми е че това е едно от най глупавите и селянийски мероприятия правени в пловдив и лошото е че е популялно и много хора му се кефят.ама така ша е в град в който има 10 чалгатеки и 1/2 клуб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Ако ми изброиш тия 10 чалготеки, ще те черпя една бира на бирфеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 това беше образно казано.не се хващай за думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Ако ми изброиш тия 10 чалготеки, ще те черпя една бира на бирфеста. Карамел Enjoy Paparazi Budhoar Чака-рака Тарикати Гладиатори Палмите Тра-ла-ла "Марица" "Калигула" За други не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 хохо,днес на бирфеста пускаха много яки песни....стопи ми се мозака от тея оркестър тракия даже имаше и бои ....някви гологлави типове се биха голям смях беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 хохо,днес на бирфеста пускаха много яки песни....стопи ми се мозака от тея оркестър тракия даже имаше и бои ....някви гологлави типове се биха голям смях беше гологлави типове..аре бе...викат им скинари И найстина вече селскифеста е супер тъпо.Поне да имаше една стена да се гледат мачовете по-добре щеше да е от колкото тея лигали "изпълнителчета" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ауе вий луди ли сти уе.Бирения РУЛЗ .Аз хойх само на Преслава с братчеда и с неговото гадже че много ми беше мерак да вида наистина ли са и толкова големи циците(на Преслава де ).И слушах една песен и после хойхме на кафе ама тфа не е от значение.Иначе там на бирения наистина е бахти селянията,секи който минаваше покрай мен ма гледаше сякаш секи момент ша са опита да ми вкара един .Някой знае ли цялата програма-смисъл кой га жъ пей и такива П.П.Оле ако са окаже че феста вече е свършил ша потъна в тетрадката си с теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Е добре, що няма видеостена и ли поне малки телевизори.Световното по футбол тече все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Е добре, що няма видеостена и ли поне малки телевизори.Световното по футбол тече все пак Бе за кфо ти е видеостена.Ако толкова искаш да гледаш мачовете навънка иди в Боро-то там има една голяма плазма .Иначе и аз незнам закфо не слагат тея идиоти. П.П.Та някой да има програмата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ако ми изброиш тия 10 чалготеки, ще те черпя една бира на бирфеста. Ми минавам днес покрай китайския на Руски и ми дрънкат чалгии на колоните там. Повече от десет са Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ми минавам днес покрай китайския на Руски и ми дрънкат чалгии на колоните там. Повече от десет са олеее накъде върви градчето ни Поне да беше китайска чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Във връзка с горния пост ми идва на акъла, че дори китайския фолк (неомесен с поп) ми харесва повече от нашта чалга. Що се отнася до бирфеста - наистина вече не е това, което беше. На разочарованите като мен мога да кажа - заобикаляйте или пък набързо взимайте бира и тръгвайте в обратна посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Във връзка с горния пост ми идва на акъла, че дори китайския фолк (неомесен с поп) ми харесва повече от нашта чалга.Що се отнася до бирфеста - наистина вече не е това, което беше. На разочарованите като мен мога да кажа - заобикаляйте или пък набързо взимайте бира и тръгвайте в обратна посока. То па при мен са случи и згомнясана бира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 frodo na bir festa ne vinagi e pulno s 4alga i selqniq naprimer na BTR kato doidat si e vinagi mnogo got, predi 2 godini ima6e dosta grupi4ki ot Pld koito sivriha metul4e i edin den sviriha samo te taka4e si ima i hubavi dni ina4e kato po4nat nekvi da se kefqt i da bogotvorqt nekoq 4algiq i da i se radvat si e sme6no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 frodo na bir festa ne vinagi e pulno s 4alga i selqniq naprimer na BTR kato doidat si e vinagi mnogo got, predi 2 godini ima6e dosta grupi4ki ot Pld koito sivriha metul4e i edin den sviriha samo te taka4e si ima i hubavi dni ina4e kato po4nat nekvi da se kefqt i da bogotvorqt nekoq 4algiq i da i se radvat si e sme6no Не стига чалгата и селянията, ами и то се е превърнало в киндер фест. Ако ви кажа, че последните 2 пъти, които ходих 70% от посетителите бяха на възраст до 7 клас не знам дали ще повярвате. Събират се на 1 маса по 20 маймуни....или по-точно маймунчета и като се изпонапият почват да вдигат гюрлотия до небето и правят мизерии. Крайно изнервящо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 da be verno e to za tfa takiva posle stavat nekvi otrepki az v 7 klas ne sum i pomislql 4e moje da se natrqskam s alkohol, tuk ve4e idva i roditelskiqt faktor no da ne zadulbo4avame temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 днес(понеделник)последно ли е на бирфеста,защото аз разбрах че вчера било последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 frodo na bir festa ne vinagi e pulno s 4alga i selqniq naprimer na BTR kato doidat si e vinagi mnogo got, predi 2 godini ima6e dosta grupi4ki ot Pld koito sivriha metul4e i edin den sviriha samo te taka4e si ima i hubavi dni ina4e kato po4nat nekvi da se kefqt i da bogotvorqt nekoq 4algiq i da i se radvat si e sme6no има и добри дни в които са поконени поп или рок изпълнители и горе долу става купон но това са единични случаи.кото цяло селянията властва Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Не стига чалгата и селянията, ами и то се е превърнало в киндер фест. Ако ви кажа, че последните 2 пъти, които ходих 70% от посетителите бяха на възраст до 7 клас не знам дали ще повярвате. Събират се на 1 маса по 20 маймуни....или по-точно маймунчета и като се изпонапият почват да вдигат гюрлотия до небето и правят мизерии. Крайно изнервящо е Ми то и аз съм от тея ама бях с братчеда и беше мн гот .Пак и то на мен не ми личи много щот съм доре долу 5 санта над 90% от хората посещаващи така наречения "бирен Фест" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 днес(понеделник)последно ли е на бирфеста,защото аз разбрах че вчера било последно. Няма повече - махат го. Одеве кат минах от там си събираха боклуците и са изнасяха. Гледам викате, че имало яки дни и т.н. и т.н, аз пък мога да кажа че тоя бирфест беше сравнително як само първата и втората година, след това нито хората - хора, нито бирата - бира, абе изобщо пълна мизерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Няма повече - махат го. Одеве кат минах от там си събираха боклуците и са изнасяха. Гледам викате, че имало яки дни и т.н. и т.н, аз пък мога да кажа че тоя бирфест беше сравнително як само първата и втората година, след това нито хората - хора, нито бирата - бира, абе изобщо пълна мизерия. izobsto koi im razreshawa da go prawqt oste,modata mu mina predi dosta godini sq na znam koi oste hodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Снощи бях свидетел на поредната "бир-фест" простотия. Докато в античния театър се опитваха да представят Верди, (не пицариите, а композитора), от площада се носеше на талази турбо-чалга, и хората от оркестъра и хора трябваше да спират докато отмине вълната от пошлост, за да могат да пеят и свирят отново. Точно беше утихнало малко и започна една пукотевица от Тримонциум която прекъсна концерта за 15 минути. Парчетата от фойерверките падаха върху публиката в театъра. Мисля че е време да изберем дали града ще е културен център на южна България, или квартална кръчма натъпкана с пияндета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Мисля че е време да изберем дали града ще е културен център на южна България, или квартална кръчма натъпкана с пияндета. Ако преброиш колко човека са били на античния театър,и колко на бирфеста,сам ще си направиш извода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ако преброиш колко човека са били на античния театър.... Броих ги. Броих ги и преди 3 години. Тогава театъра и всичко наоколо беше претъпкано с публика, но на площада пееше Азис, и понеже там нямаше никой, организаторите на бир-феста надуха усилвателите така че се чуваше чак в Кършиака. Естествено, тогава всичко живо избяга колкото може по-далече от центъра. Между другото дори и снощи театъра беше наполовина пълен, въпреки че хората знаеха какво ги очаква. Меду другото това с броенето ми прилича на "диктатура на пролетариата". Дали се задава чалга болшевизъм? Ако е така, искам да се пиша я парторг, я политкомисар в новата структура - далавера ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.