[ds]snolp Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Koncerti na Epizod I BTR o4akavat li se na Bir Festa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Е заради тая реплика нема да зема....!!! <{POST_SNAPBACK}> Тая реплика я добавих нарочно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Добри новини! 01-16.07.2005 - БИРОМАНИЯ Всяка вечер томболи с големи награди, игри и изненади! Програма до 09.07: 01.07 - Петък - група Сигнал 02.07 - Събота - Весела Бонева и група Lifetime 03,04,05.07 - Неделя, Понеделник и Вторник - Музика по желание с DJ, с томбола, награди от Технолукс 06.07 - Сряда - Star Academy 07.07 - Четвъртък - Музика по желание с DJ, томбола с награди от Каменица и Девин 08.07 - Петък - Нелина 09.07 - Събота - Братя Мангасарян за сега това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Еми дотук е боза . Айде братя Мангасарян се ядват, ама те повече от две песни имат ли? Тва ли ще е програмата или има още, че 9 дни ми се вижда малко, при положение че са толкова тъпи концертите. Поне чалгата е малко. Мрете поп-фолкъри (това го казвам със заядливо шеговит тон-уважавам музикалните предпочитания на всеки. щом го кефи да си слуша) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 06.07 - Сряда - Star Academy <{POST_SNAPBACK}> ??? Това пък какво означава? Да не сават Стар Академи на голям телевизор. Или ще идват всичките онези лигльовци там. Особено оня мангал няма как да не дойде. Виж ако дойде на Ивчо гаджето може да пием по някоя биричка. Еми дотук е боза .<{POST_SNAPBACK}> Вярно. Май всички ще си умрем...от скука. Не само поп фолкърите. Поне има биричка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 неска сигнал беше с кофти озвучение и времето беше съкс Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Тва ли ще е програмата или има още, че 9 дни ми се вижда малко, при положение че са толкова тъпи концертите. <{POST_SNAPBACK}> Бироманията е до 16, но за сега раздабат само програмата до 09. ??? Това пък какво означава? Да не сават Стар Академи на голям телевизор. Или ще идват всичките онези лигльовци там. Особено оня мангал няма как да не дойде. Виж ако дойде на Ивчо гаджето може да пием по някоя биричка. <{POST_SNAPBACK}> Ами или ще дойдат тези, които са вън, или тези, кото са още в академията! За вторите знам, че бяха и на Бироманията в София, така че може да са те! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 неска сигналбеше с кофти озвучение и времето беше съкс <{POST_SNAPBACK}> За времето, че беше съкс - беше, ама озвучението беше на ниво!!! Това че Сигнал за нищо не стават - това е друг въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 За времето, че беше съкс - беше, ама озвучението беше на ниво!!! Това че Сигнал за нищо не стават - това е друг въпрос! <{POST_SNAPBACK}> Сега ако ми кажеш и как реши, че Сигнал не стават за нищо ще си направо златен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 men puk mi haresa... i Signal me vduhnoviha... i vremeto mi haresa(obicham dujd)... sq mi e malko bahur,ama se jivee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 men puk mi haresa...i Signal me vduhnoviha... i vremeto mi haresa(obicham dujd)... sq mi e malko bahur,ama se jivee... <{POST_SNAPBACK}> Именно. Сигнал винаги са били на много високо ниво. Общо взето от групата само Данчо Караджов е на по-сериозна възраст, но сега като е оставил бас китарата се концентрира изцяло върху пеенето и се представят още по-добре от близките няколко години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 malka razseqnost ot moq strana...ne sum vidql che veche q ima programata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Добри новини! 01-16.07.2005 - БИРОМАНИЯ Всяка вечер томболи с големи награди, игри и изненади! Програма до 09.07: 01.07 - Петък - група Сигнал 02.07 - Събота - Весела Бонева и група Lifetime 03,04,05.07 - Неделя, Понеделник и Вторник - Музика по желание с DJ, с томбола, награди от Технолукс 06.07 - Сряда - Star Academy 07.07 - Четвъртък - Музика по желание с DJ, томбола с награди от Каменица и Девин 08.07 - Петък - Нелина 09.07 - Събота - Братя Мангасарян за сега това! <{POST_SNAPBACK}> s malko zakusnenie eto programata-01.07-Signal 02.07-Vesela Boneva ft. Lifetime 03,04,05.07-Muzika po jelanie s DJ s tombola 06.07-Star Academy 07.07-Muzika po jelanie s DJ s tombola 08.07-Nelina 09.07-Bratq Mangasarqn natatuk................ <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Сега ако ми кажеш и как реши, че Сигнал не стават за нищо ще си направо златен. <{POST_SNAPBACK}> Ами, това си е мое мнение. Но според мен са вече дърти и вместо да дадат път на младите - те се натискат на всички фестове. И свирят пред 20 човека. Аз ако съм на тяхно място ще се откажа. А и Данчо няма глас вече, музиката им е остаряла. Не забелязвате ли, че хората, които ходят на рок концерти се кефят на по твърда музика не на: "Късно е, няма обратен път назад!" Не казвам, че песните им са лоши. Даже напротив - имат много хубави парчета. Но в момента смятам, че просто трябва да се откажат с достойнство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ако някой знае програмата до края на бирфеста, ще е хубаво, ако е сложи да е знаем всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ако някой знае програмата до края на бирфеста, ще е хубаво, ако е сложи да е знаем всички <{POST_SNAPBACK}> знам ,че в сряда ще идват пак стар академи (ама други палячовци) и че в събота ще идват Ъбсурд....неска гледах програмта ,ама не се сетих да си я запиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Тва е най-изнасиления бирен фест на който съм бил - идват само някви нискобюджетни нещастници и съответно няма никви хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Тва е най-изнасиления бирен фест на който съм бил - идват само някви нискобюджетни нещастници и съответно няма никви хора... <{POST_SNAPBACK}> Неска нямаше никой май. Или съм го пропуснал (по-добре) Тази година е тъпичко. Даже и чапите са ги променили. Миналогодишните бяха по-хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Днес е края на бирфеста, уж беше до вчера, ама го удължиха май с един ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Тая година бир феста наистина си беше тъпичък. Миналата година кво оживление (хм.. тва май не е най-точната дума), кво нещо беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Дано да ги махнат, че е супер цигания Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Дано да ги махнат, че е супер цигания <{POST_SNAPBACK}> Честооооо .... дано да ги оставят , че да има къде да си пием биричката през летните дни ......... ама СЪС СИГУРНОСТ И ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ ГИ МАХНАТ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Честооооо .... дано да ги оставят , че да има къде да си пием биричката през летните дни ......... ама СЪС СИГУРНОСТ И ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ ГИ МАХНАТ ! <{POST_SNAPBACK}> Наистина ги махат, за щастие... По добре идете да пиете биричка в някое кръчме, ще е много по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.