Jump to content
BulForum.com

Бирфест в Пловдив

dj_ivo

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Добри новини! :D

01-16.07.2005 - БИРОМАНИЯ

Всяка вечер томболи с големи награди, игри и изненади!

Програма до 09.07:

01.07 - Петък - група Сигнал

02.07 - Събота - Весела Бонева и група Lifetime

03,04,05.07 - Неделя, Понеделник и Вторник - Музика по желание с DJ, с томбола, награди от Технолукс

06.07 - Сряда - Star Academy

07.07 - Четвъртък - Музика по желание с DJ, томбола с награди от Каменица и Девин

08.07 - Петък - Нелина

09.07 - Събота - Братя Мангасарян

за сега това! :punk

Еми дотук е боза :sick . Айде братя Мангасарян се ядват, ама те повече от две песни имат ли? :confused Тва ли ще е програмата или има още, че 9 дни ми се вижда малко, при положение че са толкова тъпи концертите.

Поне чалгата е малко. Мрете поп-фолкъри :devil

(това го казвам със заядливо шеговит тон-уважавам музикалните предпочитания на всеки. щом го кефи да си слуша)

??? Това пък какво означава? :huh: Да не сават Стар Академи на голям телевизор. :D Или ще идват всичките онези лигльовци там. Особено оня мангал няма как да не дойде. Виж ако дойде на Ивчо гаджето може да пием по някоя биричка. :)
Еми дотук е боза :sick .

Вярно. Май всички ще си умрем...от скука. Не само поп фолкърите. ;) Поне има биричка. :)

:confused Тва ли ще е програмата или има още, че 9 дни ми се вижда малко, при положение че са толкова тъпи концертите.

Бироманията е до 16, но за сега раздабат само програмата до 09. :)

??? Това пък какво означава? :huh: Да не сават Стар Академи на голям телевизор. :D Или ще идват всичките онези лигльовци там. Особено оня мангал няма как да не дойде. Виж ако дойде на Ивчо гаджето може да пием по някоя биричка. :)

Ами или ще дойдат тези, които са вън, или тези, кото са още в академията!

За вторите знам, че бяха и на Бироманията в София, така че може да са те! :P

неска сигнал

беше с кофти озвучение

и времето беше съкс

За времето, че беше съкс - беше, ама озвучението беше на ниво!!! Това че Сигнал за нищо не стават - това е друг въпрос!

За времето, че беше съкс - беше, ама озвучението беше на ниво!!! Това че Сигнал за нищо не стават - това е друг въпрос!

Сега ако ми кажеш и как реши, че Сигнал не стават за нищо ще си направо златен.

men puk mi haresa...

i Signal me vduhnoviha...

i vremeto mi haresa(obicham dujd)...

sq mi e malko bahur,ama se jivee... :bgrin:

men puk mi haresa...

i Signal me vduhnoviha...

i vremeto mi haresa(obicham dujd)...

sq mi e malko bahur,ama se jivee... :bgrin:

Именно. Сигнал винаги са били на много високо ниво. Общо взето от групата само Данчо Караджов е на по-сериозна възраст, но сега като е оставил бас китарата се концентрира изцяло върху пеенето и се представят още по-добре от близките няколко години. :punk

malka razseqnost ot moq strana...ne sum vidql che veche q ima programata...:)

Добри новини!  :D

01-16.07.2005 - БИРОМАНИЯ

Всяка вечер томболи с големи награди, игри и изненади!

Програма до 09.07:

01.07 - Петък - група Сигнал

02.07 - Събота - Весела Бонева и група Lifetime

03,04,05.07 - Неделя, Понеделник и Вторник - Музика по желание с DJ, с томбола, награди от Технолукс

07.07 - Четвъртък - Музика по желание с DJ, томбола с награди от Каменица и Девин

08.07 - Петък - Нелина

09.07 - Събота - Братя Мангасарян

за сега това!  :punk

s malko zakusnenie eto programata-

01.07-Signal

02.07-Vesela Boneva ft. Lifetime  :confused

03,04,05.07-Muzika po jelanie s DJ s tombola

06.07-Star Academy

07.07-Muzika po jelanie s DJ s tombola

08.07-Nelina

09.07-Bratq Mangasarqn

natatuk................

:confused

Сега ако ми кажеш и как реши, че Сигнал не стават за нищо ще си направо златен.

Ами, това си е мое мнение. Но според мен са вече дърти и вместо да дадат път на младите - те се натискат на всички фестове. И свирят пред 20 човека. Аз ако съм на тяхно място ще се откажа. А и Данчо няма глас вече, музиката им е остаряла. Не забелязвате ли, че хората, които ходят на рок концерти се кефят на по твърда музика не на: "Късно е, няма обратен път назад!" Не казвам, че песните им са лоши. Даже напротив - имат много хубави парчета. Но в момента смятам, че просто трябва да се откажат с достойнство!

• 2 weeks later...

Ако някой знае програмата до края на бирфеста, ще е хубаво, ако е сложи да е знаем всички ;)

Ако някой знае програмата до края на бирфеста, ще е хубаво, ако е сложи да е знаем всички ;)

знам ,че в сряда ще идват пак стар академи (ама други палячовци) и че в събота ще идват Ъбсурд....неска гледах програмта ,ама не се сетих да си я запиша :angry:

Тва е най-изнасиления бирен фест на който съм бил - идват само някви нискобюджетни нещастници и съответно няма никви хора...

Тва е най-изнасиления бирен фест на който съм бил - идват само някви нискобюджетни нещастници и съответно няма никви хора...

Неска нямаше никой май. Или съм го пропуснал (по-добре) Тази година е тъпичко. Даже и чапите са ги променили. Миналогодишните бяха по-хубави :)

Тая година бир феста наистина си беше тъпичък. Миналата година кво оживление (хм.. тва май не е най-точната дума), кво нещо беше... :wir

Дано да ги махнат, че е супер цигания :)

Честооооо .... дано да ги оставят , че да има къде да си пием биричката през летните дни ......... ама СЪС СИГУРНОСТ И ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ ГИ МАХНАТ ! :(

Честооооо .... дано да ги оставят , че да има къде да си пием биричката през летните дни ......... ама СЪС СИГУРНОСТ И ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ ГИ МАХНАТ !  :(

Наистина ги махат, за щастие... По добре идете да пиете биричка в някое кръчме, ще е много по-добре ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...