NEO_DDT Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 На мен ми казаха че тая година ще има бирфест само септември, а ся ша пропуснат заради ремонта на плочките(непотвърдена информация ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 дано да има фестче мен си ме кефи весело е особено кат са Сигнал или БТР се разбивам ... пък и както се каза хубаво е да има място, където човек да пийне без досадни "какички" чакащи да им платиш и да си ходиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 И мен си ме кефи мноого феста... .-бясно спъване в кабели...губене в тълпата.... ..и "пряка връзка" с великото бирено съзнание... ..само музиката не ми се ще да коментирам...ма на две бири...на кой му пука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз скоро не съм ходил на бирфест, но имам желание да ходя за следващия. Определено сега е подходящо време, но има избори и други работи за съжаление които пречат за провеждането му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Почнаха да строят навесите и бутките => скоро ще е готов! =) =) =) :cheers: Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ееее, ама и тея пък кога решиха. Не можаха да изчакат да ми минат изпитите. Еми айде наздраве. Дано да се забавят още около 3 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 taq godina sa kandidat-studentskite mi izpiti...da go pravqt sled 18 uli(posledniq mi izpit)... che shte im &*&$%*$#*#.... ot koga go chakam toq birfest...vinagi se razbivame na nego(koi s bira,koi s drugo )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 дано да направят фестчето, кофти за вас момчета с изпитите гадно е наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Дано да е без чалга (силно се съмнявам ), защото бира-чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Еми айде поне като започва толкова късно тази година, да е по-дълъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Я някой работлив человек да вземе да изкопае програмата с групите (ако има такава вече) и да я постне, че да знаем кога да ходим Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 NQkoi znae li koga go otkrivat.i koi eventualno 6e e na otkrivaneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 NQkoi znae li koga go otkrivat.i koi eventualno 6e e na otkrivaneto <{POST_SNAPBACK}> Че те го откриха вече! Вчера пя Лили Иванова и свири Васко Василев. Е, то не заради Бирения, а заради НДСВ, ама имаше си шатри, сцена и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 da ma nqma6e peiki i masi.neska go otkrivat.v4era ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 oficialno dokolkoto znam go otkrivat na 1-vi (demek utre)...sigurno shte da e do kraq na meseca (mamicata im mrusna )... a za programata verno nqkoi da q nameri i da q spodeli che ne moga da hodq vseki put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 неска май е имало нещо на бирения ( най-малкото е работил без концерт ) кво е било някой знае ли ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Бирфеста ако изобщо може да се нарече така е толкова смешен сега че просто няма на къде!!Умряла работа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 А бе нека си е смешен, пък аз да мога да си седна там и да си пия биричката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 da ma nqma6e peiki i masi.neska go otkrivat.v4era ne. <{POST_SNAPBACK}> Прав си! Днес тепърва слагаха пейките, но вчера ми се стори, че си имаше пейки даже бяха фрашкани с народ заради концерта! неска май е имало нещо на бирения ( най-малкото е работил без концерт ) кво е било някой знае ли ?? <{POST_SNAPBACK}> Нищо нямаше. Аз минах към 8.00ч. - слагаха пейките. На сцената нямаше никакво озвучение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 daite programaaaa.......... da znam dali utre nqma da otkrivat Signal,kakto chesto stavashe na predishnite festove...dokolkoto pomnq de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 daite programaaaa..........da znam dali utre nqma da otkrivat Signal,kakto chesto stavashe na predishnite festove...dokolkoto pomnq de... <{POST_SNAPBACK}> По-спокойно бре колуега! Феста се открива на 1-ви. Би трябвало да са Сигнал, но още не е потвърдено. Програма ще отида утре и спецялно заради Yorikkk ще взема и ще постна Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 По-спокойно бре колуега! Феста се открива на 1-ви. Би трябвало да са Сигнал, но още не е потвърдено. Програма ще отида утре и спецялно заради Yorikkk ще взема и ще постна <{POST_SNAPBACK}> А така. Вземи, че и мен ме интересува. btw И дано да има чалга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 По-спокойно бре колуега! Феста се открива на 1-ви. Би трябвало да са Сигнал, но още не е потвърдено. Програма ще отида утре и спецялно заради Yorikkk ще взема и ще постна <{POST_SNAPBACK}> mersi kolega...glei kolkoto moje po-rano che da znam da organizirame li trupata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 btw И дано да има чалга. <{POST_SNAPBACK}> Е заради тая реплика нема да зема....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.