Jump to content
BulForum.com

Бирфест в Пловдив

dj_ivo

Recommended Posts

На мен ми казаха че тая година ще има бирфест само септември, а ся ша пропуснат заради ремонта на плочките(непотвърдена информация ;) )

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

дано да има фестче мен си ме кефи весело е особено кат са Сигнал или БТР се разбивам ... пък и както се каза хубаво е да има място, където човек да пийне без досадни "какички" чакащи да им платиш и да си ходиш :)

И мен си ме кефи мноого феста...

.-бясно спъване в кабели...губене в тълпата....

..и "пряка връзка" с великото бирено съзнание...

..само музиката не ми се ще да коментирам...ма на две бири...на кой му пука... :huh:

Аз скоро не съм ходил на бирфест, но имам желание да ходя за следващия.

Определено сега е подходящо време, но има избори и други работи за съжаление които пречат за провеждането му.

Ееее, ама и тея пък кога решиха. Не можаха да изчакат да ми минат изпитите. :bgrin: Еми айде наздраве. :) Дано да се забавят още около 3 седмици. :devil

taq godina sa kandidat-studentskite mi izpiti...da go pravqt sled 18 uli(posledniq mi izpit)...

che shte im &*&$%*$#*#.... :angry1

ot koga go chakam toq birfest...vinagi se razbivame na nego(koi s bira,koi s drugo :rolleyes: )...

Дано да е без чалга (силно се съмнявам :( ), защото бира-чалга :sick

NQkoi znae li koga go otkrivat.i koi eventualno 6e e na otkrivaneto

Че те го откриха вече! Вчера пя Лили Иванова и свири Васко Василев. Е, то не заради Бирения, а заради НДСВ, ама имаше си шатри, сцена и т.н.

oficialno dokolkoto znam go otkrivat na 1-vi (demek utre)...sigurno shte da e do kraq na meseca (mamicata im mrusna :angry1 )...

a za programata verno nqkoi da q nameri i da q spodeli che ne moga da hodq vseki put... :angry:

неска май е имало нещо на бирения ( най-малкото е работил без концерт )

кво е било някой знае ли ??

Бирфеста ако изобщо може да се нарече така е толкова смешен сега че просто няма на къде!!Умряла работа!! :sick :sick

А бе нека си е смешен, пък аз да мога да си седна там и да си пия биричката. :)

da ma nqma6e peiki i masi.neska go otkrivat.v4era ne.

Прав си! Днес тепърва слагаха пейките, но вчера ми се стори, че си имаше пейки даже бяха фрашкани с народ заради концерта!

неска май е имало нещо  на бирения ( най-малкото е работил без концерт )

кво е било някой знае ли ??

Нищо нямаше. Аз минах към 8.00ч. - слагаха пейките. На сцената нямаше никакво озвучение.

daite programaaaa..........

da znam dali utre nqma da otkrivat Signal,kakto chesto stavashe na predishnite festove...dokolkoto pomnq de... :P

daite programaaaa..........

da znam dali utre nqma da otkrivat Signal,kakto chesto stavashe na predishnite festove...dokolkoto pomnq de... :P

По-спокойно бре колуега!

Феста се открива на 1-ви. Би трябвало да са Сигнал, но още не е потвърдено. Програма ще отида утре и спецялно заради Yorikkk ще взема и ще постна:)

По-спокойно бре колуега!

Феста се открива на 1-ви. Би трябвало да са Сигнал, но още не е потвърдено. Програма ще отида утре и спецялно заради Yorikkk ще взема и ще постна:)

А така. Вземи, че и мен ме интересува. :)

btw И дано да има чалга. :D

По-спокойно бре колуега!

mersi kolega...glei kolkoto moje po-rano che da znam da organizirame li trupata...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...