Jackson_Fan Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Здравейте, ще си преинсталирам XP-то. Имам обаче малко нужда от помощ. Когато пуснах псоелдняи път и ми се инсталира SP1, а искам 2. Другото, което ми нарпави лошо впечатление е, че при саото зареждане на компютъра ми се пяовява прозорец с user name и password. Как да нарпавя, така че да не се появява. Третото, което ме интерисува е: Когато цъкна старт и тръгна да изгасям компютъра не се появавяа стандартното поле за XP, а ми се появява едно поле, в което цъка една стрелка надолу и си избираш какво да правиш, дал ида гасиш, рестартираш и прочеи. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 За да ти се инсталира СП2 ти трябва диск на XP със интегриран СП2 (в арената има) и той си се инсталира автоматично. А начина на влизане и излизане се оправя след като си инсталнеш уин-а от control panel -> user accounts -> Change the way users log on or off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Я да използвам темата и да питам нещо...понеже отдавна имам един Win с SP1(ползвам го рядко и само за експерименти), реших да кача SP2 (не допълнително, а Win с интегриран SP2)...да, ама след втория рестарт MS ми 'намекнаха' любезно, че копието ми не е легално и дотам.... Знам, че повечето от вас са с SP2 - какво е решението в случая...по време на инсталацията да спра нета, а после да блокирам с файъруол-а "microsoft.com" или има по-лесен начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe710_1993 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Я да използвам темата и да питам нещо...понеже отдавна имам един Win с SP1(ползвам го рядко и само за експерименти), реших да кача SP2 (не допълнително, а Win с интегриран SP2)...да, ама след втория рестарт MS ми 'намекнаха' любезно, че копието ми не е легално и дотам.... Знам, че повечето от вас са с SP2 - какво е решението в случая...по време на инсталацията да спра нета, а после да блокирам с файъруол-а "microsoft.com" или има по-лесен начин? как ти е скайпа да ти прата 1 нещо да си го опраиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Здравейте,ще си преинсталирам XP-то. Имам обаче малко нужда от помощ. Когато пуснах псоелдняи път и ми се инсталира SP1, а искам 2. Другото, което ми нарпави лошо впечатление е, че при саото зареждане на компютъра ми се пяовява прозорец с user name и password. Как да нарпавя, така че да не се появява. Третото, което ме интерисува е: Когато цъкна старт и тръгна да изгасям компютъра не се появавяа стандартното поле за XP, а ми се появява едно поле, в което цъка една стрелка надолу и си избираш какво да правиш, дал ида гасиш, рестартираш и прочеи. Благодаря предварително! ако не си барал по груповите политики (което предвид въпросите ти е малко вероятно) фащаш диска от който си инсталвал и го хвърляш - това което виждаш е т.н. класикал вю на по старите НТ платформи които са с чисто корпоративна насоченост. та ... нема да ти обяснявам как да си пуснеш дефолтно ХП меню, щото предвид че е чиста инсталация по скоро ползваш няква мега мизерна версия за инсталация. сп2 е най-лесно да изтеглиш от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishkataPingvin Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Я да използвам темата и да питам нещо...понеже отдавна имам един Win с SP1(ползвам го рядко и само за експерименти), реших да кача SP2 (не допълнително, а Win с интегриран SP2)...да, ама след втория рестарт MS ми 'намекнаха' любезно, че копието ми не е легално и дотам.... Знам, че повечето от вас са с SP2 - какво е решението в случая...по време на инсталацията да спра нета, а после да блокирам с файъруол-а "microsoft.com" или има по-лесен начин? По принцип можеш да избегнеш Windows Genuine при чист SP1 и решиш да ъпдейтваш от Windows Update, просто гледаш да ъпдейтваш на Costume и да спреш инсталацията на Windows Genuine. Примерно оставяш Windows-a на "Download updates for me, but let me choose when to install them" Доколкото помня самото ХР търси 2 пъти този ъпдейт и след това си дава SP2 ъпдейт. Специално за твоя случай май някакво кракче или нещо подобно може би. дано да съм го обяснил горе-доло че не ме бива много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Благодаря за отговорите. @pe710_1993, ще ти пратя на ЛС имейл да го пратиш там, че не ползвам скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 А има ли някаква оправия ако вече си свалил Windows Genuine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 ... или има по-лесен начин? Има. същото за: А има ли някаква оправия ако вече си свалил Windows Genuine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.