Take That Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 ... сутринта ставам пускам компа зарежда ми първо деска без нито е икона след това ми пише добре дошли след тва пак ми зарежда деск пак без икони нито старт нито нищо ? поткарвам сичко с контрол + алт + дел и тама нова задача и така ? някви идеи закво така нищо не съм приемал предполагам нямам вирус защото анти-вирусната не засече помогнете плеасе. huh.gif И сащо като пробвам да поткарам някои игри и ми пише FREQ. out of range + HF:192 +72KHz + VF or VH:200.00Hz защо е така даите някви идеи ? плеасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 много се приебах ... сутринта ставам пускам компа зарежда ми първо деска без нито е икона след това ми пише добре дошли след тва пак ми зарежда деск пак без икони нито старт нито нищо ? поткарвам сичко с контрол + алт + дел и тама нова задача и така ? някви идеи закво така нищо не съм приемал предполагам нямам вирус защото анти-вирусната не засече помогнете плеасе. huh.gif И сащо като пробвам да поткарам някои игри и ми пише FREQ. out of range + HF:192 +72KHz + VF or VH:200.00Hz защо е така даите някви идеи ? плеасе цъкаш с десния бутон на мишката, там имаше нещо като View -> Display Icons (не съм с XP и при мен го няма това) и ще ти се покажат иконите. За "някои" игри, явно настройките за монитора при тях са се размазали по една или друга причина, настрой си ги наново и ще се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take That Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 проблема е там че не мога да цъкна с дясно копче цъкам и нищо не става някак си от контрол панел ми казаха ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Ако не си се оправил дай някакав телефон ще се опитам да ти помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Направо преинсталираи Windows-а щото ся предполагам не ти се зареждат никви програми на старта.Което е лошо защото като си браузваш в интернет ще си насвяткаш 1000 вируса, а като нямаш firewall или антивирусна ... Да не говорим за интернет атаки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.