Jump to content
BulForum.com

Проблем след рестарт на комп-а

Recommended Posts

:censored2: ... сутринта ставам пускам компа зарежда ми първо деска без нито е икона след това ми пише добре дошли след тва пак ми зарежда деск пак без икони нито старт нито нищо ? поткарвам сичко с контрол + алт + дел и тама нова задача и така ? някви идеи закво така нищо не съм приемал предполагам нямам вирус защото анти-вирусната не засече помогнете плеасе. huh.gif

И сащо като пробвам да поткарам някои игри и ми пише FREQ. out of range + HF:192 +72KHz + VF or VH:200.00Hz защо е така даите някви идеи ? плеасе :cry

много се приебах ... сутринта ставам пускам компа зарежда ми първо деска без нито е икона след това ми пише добре дошли след тва пак ми зарежда деск пак без икони нито старт нито нищо ? поткарвам сичко с контрол + алт + дел и тама нова задача и така ? някви идеи закво така нищо не съм приемал предполагам нямам вирус защото анти-вирусната не засече помогнете плеасе. huh.gif

И сащо като пробвам да поткарам някои игри и ми пише FREQ. out of range + HF:192 +72KHz + VF or VH:200.00Hz защо е така даите някви идеи ? плеасе :cry

цъкаш с десния бутон на мишката, там имаше нещо като View -> Display Icons (не съм с XP и при мен го няма това) и ще ти се покажат иконите.

За "някои" игри, явно настройките за монитора при тях са се размазали по една или друга причина, настрой си ги наново и ще се оправят.

Направо преинсталираи Windows-а щото ся предполагам не ти се зареждат никви програми на старта.Което е лошо защото като си браузваш в интернет ще си насвяткаш 1000 вируса, а като нямаш firewall или антивирусна ... :wacko: Да не говорим за интернет атаки ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...