kopche Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Има един японски филм, наречен "Живот след смъртта" - трябва да си изберат един-единствен спомен от живота, който впоследствие непрекъснато ще изживяват. Ако вие трябваше да изберете един спомен, кой щеше да е той? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Мисля, че бих поживял още преди да избирам, не съм навъртял достатъчно, че да избера. [Edit] Като си помисля, повечето хора в тоя форум са доста млади и едва ли има много с дългогодишен опит зад гърба си. Трябва ли всеки да отговори все едно му се налага да избира сега? [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Има един японски филм, наречен "Живот след смъртта" - трябва да си изберат един-единствен спомен от живота, който впоследствие непрекъснато ще изживяват. Ако вие трябваше да изберете един спомен, кой щеше да е той? Рано е да се каже, като стана на 70-80 тогава ще видя, но за скромният си 17 годишен житейски опит, може би от нищо не съм впечатлен чак толкова. Всичко, което съм правил, съм го можел по-добре, сигурен съм. Живота е пред мен и се надявам в скоро време да го изживея този бъдещ спомен. Къв съм поетин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Напълно съм съгласна с вас двамата. А и колкото и хубав да е някой спомен, едва ли ще е прекрасно да се повтаря до безкрайност (като се предполага, че спомена е кратък интервал от време). Мисля, че ако винаги се повтаря, ще изгуби от "прекрасността" си. Иначе може би нещо от детството си. Или мигове, в които забравям за всичко и се наслаждавам на момента (малко са тези случаи). Повечето с любовта ми Kman®. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Аз, Ти, Голфчето, Aphex Twin - Delphium ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Добре, де, някой нещо по-конкретно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Ако е нещо наистина хубаво, не знам дали би омръзнало. Всъщност няма как да знам, защото завинаги е доста дълго време, но предполагам. Има емоции, които са достатъчно интензивни и приятни, че не виждам как могат да се износят. [Edit] afx, срамота е подобен спомен да включва кола! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 ебън Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Първата среща със сегашната ми приятелка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 България - Франция към последните минути на мача ако може с приятелката ми - перфект Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 може би споменът, когато двама човека се влюбват един в друг и все още не са си омръзнали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Таратор с чесън и развалена брава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Добре, де, някой нещо по-конкретно? 01.09.2006 Поморие. Ресторанта на хотела. Един щастлив Aquila (който си губи време на бригада, докато чака обаждане за трудов договор в САЩ) и болярският му съквартирант, канят на масата четири момичета. Една съвсем случайна и "безобидна" среща. или 08.09.2006 Нощен влак Бургас - Пловдив The biggest choice in my life. или 01.06.2007 Мизия 6; трети етаж; някъде следобед едва прошепнато, в ухото ми между две вдишвания, с треперещ глас ..."обичам те". Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Първата среща със сегашната ми приятелка. предпоследната Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 ам.. времето от последната чаша петък вечер до сутринта към 7... нещо ми се губи, а казват, че ми било интересно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Искаш завинаги да изживяваш момента на безпаметно пиянство? Hardcore, dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Някъде в началото на юни 2004 (три години ли минаха...) в Прага - Яна и Николай се карат, дали да ходим повече по кръчми или по кули...избираме и двете... ...примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 ебън Хаха! Дет са вика ка му трябва на чиляка - хапка, пийка, курвалък или иедини, пийни и сгодна женица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 My wedding day. Just figure to yourself - all my friends & falks together, & everyone's happy, laughing, dancing, whooping. & the girl i used to love back in those days, sitting next to me... Cuz love's not for ever and aye, it ain't last that much. That would be a way to preserve love and friendship forever, these both things my life lacks ... Kinda hard for me to explain, but i think you get the idea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 ерр... ама как така да го изживявам отново и отново?!? като наблюдател? като мен в този спомен? като някой друг в този спомен? ще имам ли свободна воля? да правя каквото си искам в този спомен?!? и ще разбирам ли че се повтаря отново и отново?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Простете, но смятам да направя този избор в мига на смъртта си До тогава - само ще предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 ерр... ама как така да го изживявам отново и отново?!? като наблюдател? като мен в този спомен? като някой друг в този спомен? ще имам ли свободна воля? да правя каквото си искам в този спомен?!? и ще разбирам ли че се повтаря отново и отново?!? who gives a fuck it's a thing u'll go over an over agian... it must be special Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Простете, но смятам да направя този избор в мига на смъртта си До тогава - само ще предполагам едно от тайнствата яки спомени-много, кофти-също...може би бих си избрал вечерта от едно море-беше голямото земетресение, дето помля турчлята...та бяхме в дискотека в приморско.щяхме да си ходим на следващия ден и бяхме решили да се раздадем до край.когато почнаха силните трусове си пиехме кротко питието на една маса.всички в диското се изнасяха на бургия и една сервитьорка идва и вика няма ли да излезете.ние се казахме наздраве и нека да умрем като джентълмени/тогава беше на мода титаник/.след известно време всички се върнаха и партито продължи.после един приятел пада по гръб на no good на prodigy/искаше да танцува като мен-бях б-бой тогава/, аз мъча да го дигам ама той не ще и продължи да си денси по гръб на земята.към 7-8 сутринта вече си тръгваме, но решихме, че ще ходим на кафе.главната обаче беше далече.изпълнихме команда кръгом и се върнахме в диското-те завалиите чистеха/отдавна бяхме последните останали клиенти/, направиха ни кафенце и ни изпратиха по живо по здраво. не е нищо особено, но за това се сещам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Никога няма да забравя...първия ден в който си бръкнах в пъпа...беше толкова яко...един сърбеж и после приатното чуство на изчезването му... бахти и кефа цяла вечност да се чешиш по пъпа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Човек.. ти си брутален Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.