Jump to content
BulForum.com

vasmojno li e belot v mreja?

Batkolyd

Recommended Posts

Белота не е на Кио, ами Кио го е качил. Говорим за един и същ белот (belot.hit.bg=Kio). Мисля че можете да играете ама ако ти кажа че ще трябва да си с лан карта ще те излъжа :confused

Az sam igral belot v LAN-a. Ne sam go probval v net-a, no sigurno ste stane. Ako ne se luza nastroivashe po I.P. Dano samo da govorim za edin i sasht belot, tozi, koito az sam igral sam go darpal ot Warez-a, a ma kakav e neznam. V infoto mu pishe slednoto:

Бридж Белот v2.06 MP, Copyright © 2001, Валентин Цеков.

Тази игра е FREEWARE, т.е. разпространява се безплатно.

Нови версии на играта могат да бъдат намерени на адрес

http://belot.hit.bg. Коментари и съобщения за бъгове

изпращайте на адрес belot@mail.bg

I az sam go igral tozi belot v lan.I tam se pisheshe imeto na pc-to.No prosto ne znaeh dali shte stane mejdu nas(potrebitelite na evrokom). Vrazkata mejdu nas LAN li e? I ako e moje li mejdu nas da se obmeniat failove po-barzo i kakva e vazmojnata skorost i triabvat li niakakvi programi?

Бридж Белот v2.06 MP - Много е бъгава. По интернет от 10 игри една ако завършите пак добре...По лан е малко по-стабилна, но като цяло е shit.

Предпочитам масата, 4 стола, 1 каса бира и мезенце ;))

Бридж Белот v2.06 MP - Много е бъгава. По интернет от 10 игри една ако завършите пак добре...По лан е малко по-стабилна, но като цяло е shit.

Предпочитам масата, 4 стола, 1 каса бира и мезенце ;))

hahahahahaha :))))) , ThE_UfO mi are togaa ,kfo 4akame ? :))

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...