Jump to content
BulForum.com

4udq se koi Photo Clip

Viper

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

eto tuk : vipergt.data.bgsym slojil nqkolko snimki na ednata sym az ne sym izlqzyl mnogo kato za snimka ama ne o4akvah. Ku4eto mi e snimano sys svetkavica prez no6ta.Ima i edni janti leti v okaziona gi ima ako na nqkoi mu trqbvat.

A aparata ima i nastroika za kompresiq na snimkata - vkliu4va se na : none , medium i high snimkite sa na srednoto i si mislq ako go pusna na none 6a sa o6te sa sys po dobro ka4estvo a ? :bgrin:

Като за Photoclip са страхотни. На мен ли ми се привижда или са шумнички.

Moje6 li da mi kaje6 na kvo kazva6 6umni4ko za6toto i az ne razbiram mnogo.

:rolleyes:

Шумно означава, че изображението не е чисто. Че пикселите не изглеждат както трябва на места.

09020728_G.jpg

Това е много шумна снимка. На твоите не е така разбира се, но се забелязва леко. Което е нормално за PhotoClip. Пък и 1.3Mpix Photoclip звучи кофти. Пробвай да разпечаташ на хартия и ще разбереш за какво иде реч. За мен за да е хубав един фотоапарат, а моите критерии са занижени, той трябва да прави перфектни снимки поне на 1024x768. Да прави сносни нощни снимки, да не вади червени очи на закрито е да има добро макро. Всичко, което няма Photoclip.

Nqkoi znae li kak da stane rabotata.

Kogato vkliu4a 64MB Flash karta (CFC) koqto si kupih i tq se puska az vkliu4vam vgradenata pamet rabotq si s neq i kato go spra i go pusna posle pak e flash kartata i az postoqnno trqbva vgradenata da q puskam ,a ne na koqto go ostavq . Po vajnoto kato go vkli4a pyk v kompiutara pak e flash kartata i trqbva da q izkaram za da si pusna vgradenata.

vzeh si q za 40lv.

VooDooMan tva s kav aparat e?

С апарат, дето снима само във VGA, сиреч 640x480 и е блъскана в стена и изпускана по земята, то иначе нямаше да прави толкова кофти снимки. Модел не знам, но беше супер зле, дадох като пример просто снимката.

Compact flash е супер евтина, 128MB гледах за около 60 лева в Ерата.

namerih samo tva vie mojete li da pomognete po vyprosa

Q5.The internal memory cannot be accessed thru the USB when a card is inserted.

A5. The standard USB drivers we use do not allow the mounting of both memories at once. It can only be achieved with custom drivers, but then the devices wouldn't be driver free for Windows ME/2k/XP.

• 2 months later...

Az o6te ne sym razbral kak da ne izpolzwam autoto i mnogo me drazni kato snimam klip4e kak stava tu po-tymno tu po-svetlo nqkoi mje li da mi kaje koe e za nai - tymno snimane i koe za nai-svetlo (koito ima Photo Clip)

Az o6te ne sym razbral kak da ne izpolzwam autoto i mnogo me drazni kato snimam klip4e kak stava tu po-tymno tu po-svetlo nqkoi mje li da mi kaje koe e za nai - tymno snimane i koe za nai-svetlo (koito ima Photo Clip)

nikoi li nqma da mi otgovori ve4e :(

• 1 month later...

Ако знаете кво стана... :(

Някаде на 5-и април Photo Clipa ми се развали (нали знаете пдвижната част към батериите )прекъснали са се кабелите (разбрах щото с адаптер работеше) и аз си викам че е в гаранция и го изпратих в сервиза който е в София (аз в Пловдив) и след това изчаках седмица , звъннах питам ги викат още една ,чакам още една звъна пак същите простотии говорят (имали мноо работа) , та званях към 5-6 пъти докато ми го върнаха на 14 май (а те го получили на 12 април) . Лепнали му подвижната част да не се късат кабелите повече (с двойнозалепващо тиксо ) , викам си добре .Отивам аз да го включа в компа (мъча мъча ) гледам половината пласмаса на буксичката на апарата чъпена и неможе да направлява буксата за лесно и сигурно включване , викам си еее ша са мъча малко повече. Псле снимам си аз и гледам всичките снимки замазани (общо 3-4) ,викам си - сигурно случайност (аутото не е уцелило настройките или съм мърдал) , ама на другия ден направих много снимки и всичките замазани, осван близки снимки от 1-2,5 метра :angry1 :angry1 :angry1 .

И днес им звъннах пак на сервиза и викат прати го (,,за един месец'') :angry1

Обаче аз в Понеделник ша ходя в Къшадасъ и изках да си снимам там :cry .

Баща ми ми дава съвет да ида до София и да ми го напраят намясто и аз утре мисла даи им звънна да ги питам дали ша го напраят ако дойда намясто.

Вие кво мислите за всичките тия простотии или за някой от тях ?

Някъв савет ако някй даде ще съм благодарен .

Ами какво да ти кажа. Българска работа. Ама пък и ти как успя да се набуташ, точно при тия, не те знам. Според мен, няма да ти го направят на място, пък и ме съмнява, че изобщо ще ти го направят. По-добре да ти дадат нов.

Ами какво да ти кажа. Българска работа. Ама пък и ти как успя да се набуташ, точно при тия, не те знам. Според мен, няма да ти го направят на място, пък и ме съмнява, че изобщо ще ти го направят. По-добре да ти дадат нов.

и аз мисла че е по-добре да ми дадат нов ама...

Ако доплатя ша мога ли да взема според теб нов ?

az sam reshil da si zimam tozi photo clip iskam da va popitam kvo mislete za nego 4.0 mpix e

аз мисля че е идеален и даже като е такв цвят боята няма да му се бели . Обаче гледам и тои има подвижна част и ако е мърдаш малко (не е много щото аз моята рядко я мърдах) и като попадне в рацете на онея и незнам кво 6а ти върнат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...