Jump to content
BulForum.com

4udq se koi Photo Clip

Viper

Recommended Posts

Na staro gi namerih.

Pyrviq e na 1.5 godini i e s 64MB vgradena pamet 1.3mpx nqma garanciq i e poujulen za 180lv.

Drugiqt e sy6tiq samo 4e s 16MB pamet za 160lv na 0.5godini i s 2 god garanciq.

Tretiq e 2mpx 64MB za 200 lv. :wacko:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

А качеството на снимките интересувалите? Защото ако искаш хубави снимки, въобще не ти препоръчвам да взимаш тоя апарат.

AZ iskam da si zema Photo Clip(ama ne se seshtam modela) 3.1MP 16 ili 31 MB i tam drugite web cameri, diktofoni mp3 play-ari nov za okolo 300lv tova e cenata na online magazinite, a v realen magazin sha e po-evtino(nadiavam se)

EDIT kade v plD ima magazin s golqm izbor na photo aparati i na snosni ceni.

AZ iskam da si zema Photo Clip(ama ne se seshtam modela) 3.1MP 16 ili 31 MB i tam drugite web cameri, diktofoni mp3 play-ari nov za okolo 300lv tova e cenata na online magazinite, a v realen magazin sha e po-evtino(nadiavam se)

Тоя апарат дето споменаваш май е с интерполирани 3 мегапиксела и реални 2. И яко s0xxxxxx за снимки на хартия.

Тоя апарат дето споменаваш май е с интерполирани 3 мегапиксела и реални 2. И яко s0xxxxxx за снимки на хартия.

Moje, az teq raoti s phototo neshto ne gi razbiram. Iskam da si kupa, no nz nishto po vyprosa. Bi li mi preporchal neshto do 300lv

И аз съм пред подобна дилема. В крайна сметка реших да отделя 400 лева за Canon A60, само че ще ми го донесат приятели от Германия, че тука са с около 150 лева по-скъпи. Ако имаш познати, които ще си идват от САЩ или Западна Европа поръчай по тях. Лошият момент е, че няма да има гаранция :(, но си струва според мен. Иначе за 300 лева погледни HP 435 и Минолта - 3 мегапикселната без зум. И най-важното - бягай от Photoclip и Mustek.

На тъмно ще предположа, че е Оличпус 2Mpix без zoom, щото днеска го гледах за около 120 евро в ebay.de. Като му се прасне мито и печалба за магазина става там нейде.

nqkoi deto ima Photo Clip moje li da mi kaje za6to kato si go vkliu4a kato web cam i pusna video capture i mi pi6e 4e sym nqmal takyv hardwer i ni6to ne stava. :(

ne mi otgovarqite opravih go. :D

Toq Photo Clip nqmam adapter za nego i ne moga da si namerq pi6e 4e trqbvalo 2A 3.3V adapter a takyv ne namiram i neska si zeh 2 bateriiki varta za 35 st. i bili mnogo slabi i ne6te da raboti s tqh.Vzeh si Energaizer i raboti sumati vreme i bateriite do gore.

Za kolko go ze?Nali vtora upotreba?

vzeh si 16MB Na 3-4meseca s 2 god garanciq za 160lv. mnogo me kefi , mnogo qko snima (o4akvah po-lo60 6toto mi pi6ete 4e 2mpx bili malko a toq e 1.3mpx ... ) samo deto pametta mu e malko malko samo 4 mp3 sabira i sq mu tyrsq ,,compact flash'' karta .

da eksponirash tva znachi da snimash po dulgo, t.e shutter-a stoi po dulgo vreme otvoren, vkarva poveche svetlina vyv snimkata ama aparata trqbva da e nepodvijen inache hvashta vsichki dvijeniq i gi naslagva, mnogo qki efekti se poluchavat s dulgo eksponirane.

naj dobroto reshenie e da si vzemete aparat ot shtatite chrez priqtel, ne za drugo ami shtoto dolara e super evtin i osven che tam elektronikata e 2-3 puti po evtina (zavisi ot modelite) pri nisuk dolar oshte po evtino izliza, v germani evroto ne murda ili po skoro se dviji s leva... az i 3priqteli vsichki si vzehme photoaparati ot usa i naistina cenata e nad 2 puti po niska, kato izkljuchim 10-20te evro deto butash na mitnicharq :)

Q dai nqkoia snimka da vida

abe nemoga da namerq kade da ka4vam :

free.techno-linka vremenno ne mojelo

data.bg - sy6to nemoje

photos.yahoos- pravi snimkite po-malki

warezbg - go nqma

a v toq warez ne moga da namerq kade da ka4vam

kajete nqkade

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...