asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Та идеята е ясна.Във форума на нашия клуб темата се радва на голям успех и става смях Та ваш сега е ред щото тук не сме у ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Та ваш сега е редщото тук не сме у ред Дайте ми филийка с мед И заваршете тоз коплет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Дайте ми филийка с медИ заваршете тоз коплет Не искам аз филийка с мед Дайте ми омлет Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Не искам аз филийка с медДайте ми омлет филиика с мед + омлет тука някои не е в ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Не знам дали някой е или не е в ред, но има голям шанс тази тема да отиде на гурбет. В Deleted Items ще я заведем, а asd за подстрекаване към спам може да бъде обвинен. А да, забравих - такива теми имаше по едно време доста, май нито една не оцеля Та идеята мисля, че е ясна - темата няма да се радва на голям успех. Благодаря Ви и останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.