Jump to content
BulForum.com

Най-добрите БМВта в Пловдив

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Това една и съща кола ли е - само, че с различни регистрации или има две алпини?

532826_t.jpg

532829_t.jpg

zlobil said:
b7-цата от първият пост в момента я кара 1 приятел ...... невероятна кола

Запознай ме с твоя приятел да му направя една фотосесия на колата.

Ето три пловдивски коли на които съм правил фото-сесии :)

dsc02209qm0.th.jpg

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopi...p=629140#629140

dsc02287gp6.th.jpg

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopi...p=631607#631607

dsc02386td3.th.jpg

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopi...p=633338#633338

аз доколкото знам е само една алпина , а и доколкото виждам е снимана до стадион христо ботев точно където спира той , салона е негов

• 2 weeks later...

Не вярвах, че ще видя такава кола в Б-я.

Доста рядък автомобил.

11092007079xa6.th.jpg

11092007080yn9.th.jpg

11092007081vg1.th.jpg

The 320si is a special homologation version, built in order to qualify the car for the FIA World Touring Car Championship (WTCC).[1] It was released in 2006 and limited to 2,600 units. The 320si uses a modified 4 cylinder engine (N45) different from the standard 320i (N46). Modifications include an increased redline to 7,300 rpm, a shortened stroke (by 2 mm), an increased bore (by 1 mm) and a higher compression ratio (11,0:1). The engine is mostly hand built and does not have Valvetronic, decreasing the number of moving parts. Acceleration from 0 to 100 km/h (62mph) takes 8.1 seconds and acceleration in fouth gear from 80 to 120 km/h takes 7.7 seconds compared with a standard 320i which achieves 9.0 and 9.1 seconds respectively. Fourth gear acceleration is comparable to that of the 325i which achieves the 80 to 120 km/h sprint in 7.5 seconds

http://video.google.com/videoplay?docid=30...h&plindex=1

Special edition е наистина, да си я кара със здраве собственика.

Днес между другото един приятел си взе чисто ново Е90 и ми каза "Най щастливия миг в живота на един шофьор е денят в който си вземе BMW" беше очарован, а преди тва караше некви пак скъпи кочини :tongue

Тази 320-ка май е на мой съсед. INCINERATOR, ако имаш номера на колата- пусни ми го на ЛС, защото хич не съм в час с разновидностите на BMW и понякога ми изглеждат еднакви :blush: Те всъщност имат доволен автопарк от БМВ-та. Може да им направя по някоя снимка ако не ме домързи.

nx11 said:
Има една 3-ка черна с адски джанти 19-ки най-малко sry ама няям снимки!

325 модел 2002-ра и до скоро се подвизаваше главно в Тракия, имам предвид, че пича от там? За нея ли става дума? Щото сега същия има 330 Ci :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  DON_CHEFO said:
Нарочно пиша в тази тема, за да не отварям нова. Та ще кажете ли дали 320 е36 има шпер или само М-ките имат заводски такъв.
Някои имат други не, не са само М-ките, влез във форума на БМВ, напиши в търсачката "шпер" и ще прочетеш всичко,което те интересува.

Ето и една красива Е46-ца от мен, която спира пред нас! ;)

DSC173.jpg

DSC174.jpg

ПС: Гледам това в предния пост и още не мога да я набарам. Колата съм я виждал 1-2 пъти на снимки само отпред и не можех да добия реална представа, но от тези снимки вече стават по ясни нещата и все пак... Стоповете са като на E60 фаровете фаровете също, но си личи, че са други, но бронята е така направена, че ги променя. Багажника е като на М6 Е63 абе болна работа. Само от вътре трябва да го видя, за да кажа какво "Е" е!

GS_Mitaka said:
Тунинг на Е36... Уникат...

Някой знае ли къде му е правен тунинга на това "нещо" :blink:

Някои хора предпочитат да карат тунинг кола.И аз в това число.Бих си взел едно Пежо 307 примерно и да си го правя и да знам,че друго на пътя като моето няма :)

абе е36-цата е хубаво направена ама аз лично бих предпочел да си купя по-нов модел и да си го карам както е заводски от колкото да се пъна да правя някъв си тунинг на стара кола , лично според мене няма никъв смисъл

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...