aXe Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 ima edna opciq v BIOS kadeto pishe dali kutiqta e otvorena ili zatvorena. predi pokazvashe vqrno no v posledno vreme neznam kakvo e stanalo postoqnno mi kazva ce e otvorena. znaete li kade se namira senzora za da go oprava stoto az go tarsih no ne namerih nisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 ima edna opciq v BIOS kadeto pishe dali kutiqta e otvorena ili zatvorena.predi pokazvashe vqrno no v posledno vreme neznam kakvo e stanalo postoqnno mi kazva ce e otvorena. znaete li kade se namira senzora za da go oprava stoto az go tarsih no ne namerih nisto ????? Ia dai info kakvo ti e dynoto????? Tova mi prilicha na niakoe PC vtora ryka.Tam ima takiva opcii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Tova mi prilicha na niakoe PC vtora ryka.Tam ima takiva opcii. това се нарича Intrusion Detection и много дъна го поддържат, ама малко кутии и то се маркови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 ako si si kupil komputera ot "nqkoq si firma, koito sglobqvat computri", pochti sigurno e che nqmash senzor za otvorena/zatvorena kutiq takiva senzori imat kutiite, koito zapochvat ot 80-100$ nagore.. syshto taka i dosta ot po-skypite modeli na markovite computri Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 Maj ne ste proceli kakvo sam napisal a samo postvate za da trupate 'posts' kazah ce predi rabotese normalno znaci kato otvora kapaka i v bios pishe ce e otvorena kato go zatvora v bios pishe ce e zatvorena obace sega nesto e stanalo stoto stoi samo na otvoreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 ami vij si datchika; ako imash takyv, shte e trudno da ne mojesh da go zabelejish ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.