SomeoneElse Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 От доста време се чудя дали да ви занимая с този проблем, но вече взе да ми писва Значи проблемът е следният: Когато вляза в някой сайт от сорта на YouTube, vbox7 и т.н., където има аудио и видео, което трябва да stream-на, звукът ми излиза само през предните 2 колони на системката, защото, разбираемо, звукът там си е обикновено стерео. По този начин нямам бас, защото subwoofer-а не приема сигнал, нямам и задни и center колонки и т.н., а звукът само от двете предни колонки е супер гаден, защото те реално са само пищялки и звучи все едно слушам музика по телефона... Проблема си го има с всички браузъри. Въпросът ми е възможно ли е да се инсталира някакъв плъгин (с Opera съм, ако има значение), или каквото и да било, да ми реши този проблем. Знам че нормално стерео няма как да се направи да е 5.1 звук, просто търся ефекта от Winamp, или Windows Media Player например, които си разпръскват звука по всички канали, като басът отива в subwoofer-а, предна лява и задна лява свирят едно и също (левия канал), предна дясна и задна дясна свирят също едно и също (десния канал), а center колонката си свири ляв+десен канал. Чакам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Хайде де, поне кажете може ли или не може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 ми може .... моята система си ми вади отсякъде звук ... С ква звукова карта си и ква система ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ми виж дали всички кабели ти са свързани правилно.Дори и стерео звук би трябвало да се чува бас от събуфера.Аз съм със 5+1 канана система и звука си ми е наред.Пробвай със CyberLink PowerDVD той разделя звука на 6 канала и се чува идеално.Виж също от опциите за звука и софтуера за звуковата карта дали всичко е на 6 канала.Друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.