fairmen Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Това е лично мое мнение . Време е да има изтрити акаунти . С много уплодери сме обсъждали този проблем /сваля и бяга /и всички са на едно мнение трябва да има наказани . Неможе иначе да се развива този тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ами аз не съм ъпер ама знам,че на вас (които качвате торенти) ви е гадно да дърпат от вас и да не сиидват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Това е лично мое мнение . Време е да има изтрити акаунти . С много уплодери сме обсъждали този проблем /сваля и бяга /и всички са на едно мнение трябва да има наказани . Неможе иначе да се развива този тракер. i kato im se iztriqt akauntite kakvo !? 6te si registrirat novi takmo 6te im se opravi koeficienta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Това е лично мое мнение . Време е да има изтрити акаунти . С много уплодери сме обсъждали този проблем /сваля и бяга /и всички са на едно мнение трябва да има наказани . Неможе иначе да се развива този тракер. Аз съм твърдо за. Не може аз дет упвам с 20к да седя а някои други да ми се праат на мноо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 i kato im se iztriqt akauntite kakvo !? 6te si registrirat novi takmo 6te im se opravi koeficienta... Първо тук се пиши на кирилица , а колкото да си направиш нов акаунт ще имаш бан на IP-адреса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Първо тук се пиши на кирилица , а колкото да си направиш нов акаунт ще имаш бан на IP-адреса. Ne e WeRno Tuk@ $e pi6e na kVoTo ti e keF ,6tot0 taka praat qkite hora citirai mi prawilo X. pi6ete samo na kirilica de , a ? nqma takova jivotno mai i kak misli6 ban po IP ? dinami4ni IP-ta ? 6te se banne nqkoi , 6te reconectne i aide s novo ip i nikaf ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Ne e WeRno Tuk@ $e pi6e na kVoTo ti e keF ,6tot0 taka praat qkite hora citirai mi prawilo X. pi6ete samo na kirilica de , a ? nqma takova jivotno mai i kak misli6 ban po IP ? dinami4ni IP-ta ? 6te se banne nqkoi , 6te reconectne i aide s novo ip i nikaf ban. И това има решение бан на всички IP-та започващо с твоето и проблема е решен , то и безтуи няма полза от такива като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 И това има решение бан на всички IP-та започващо с твоето и проблема е решен , то и безтуи няма полза от такива като теб. o_O Kak postawq6 da kajem si4ki zapo4va6ti s 212.104.102.xxx pod edin znamenatel ? Nima za teb tezi 999 ili pove4e 4oveka sa bezpolezni , sled kato az sym bezpolezen !? kak 6te se po4uvstwa6 ako utre usymne6 s ban , za6toto kom6iqta ti e maloumnik, s dinami4no IP na tvoq dostav4ik , i poradi nevazmojnostta da bannat samo nego sa bannali vsi4ki zapo4va6ti s 111.222.333.xxx ? ili iska6 da kaje6 4e za dobroto na wsi4ki vinagi ima i nevinni jertvi , i ti li4no si gotov da se pojertva6 v imeto na svobodata ? ili garantira6 za vsi4ki hora s blizki do tvoq IP ? Kak re6i 4e ot takiva kato men nqma polza ? - Za6toto Dokazah 4e predlojenoto ot teb neraboti ? - Za6toto te fanah 4e si izmislq6 pravila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 фаирман, колко много писа и колко много глупости каза. Предложението ти е не може да се реализира. Още по-малко пък за да ти се угоди. Току що предложи да се баннат сички Ип-та. Браво, много си умен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 фаирман, колко много писа и колко много глупости каза. Предложението ти е не може да се реализира. Още по-малко пък за да ти се угоди. Току що предложи да се баннат сички Ип-та. Браво, много си умен. Май не четеш какво съм написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 И това има решение бан на всички IP-та започващо с твоето и проблема е решен , то и безтуи няма полза от такива като теб. Точно че чета ама не виждам капка смисъл. Бан на ИП започващо с твоето ИП Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 @fairmen, внимавай някой да не се обади на payner за авторските им права не знам к'во искаш от тоя тракер. положението е такова, каквото е. ако се въведат рестрикции, познай к'во ще стане - капут хората се научиха какво е тракер, торент и той не се изчерпва с bt.wrzru.com btw изглежда твоята чалгарска "клиентела" нещо не можеш да я научиш да сийдва темата е за ключ/del (според мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Напълно съгласен с горния пост. Да кажа защо: Welcome, RaptoR [Logout] My Torrents Ratio: 0.596 Uploaded: 33.10 GB Downloaded: 55.45 GB Къмто тази вечер това ми е статуса. Така. Преди 2 дни свалям торент с име Cargo. Ако набарам автора ще го удуша. Целият архив е осран. Естествено след 2-3 проверки трия. Трябва ли да го сийдвам че и други да се опарят? Трябва ли да сийдвам бози, които са ужасни, след като съм го видял сам? Трябва ли да предоставям боклуци на другите? Точно в момента сийдвам 7 филма. Знам че си заслужава да се сийдват. Гледал съм ги, уверил съм се че са наред. Кой си ти моме Калино че ще казваш кой да се банва, че и по ИП адрес, кой си ти велик сийд мастър? Откога си тука изобщо че и банани ще раздаваш? Един апел И от мен да се затвори и дори затрие тая бозава тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 @fairmen, внимавай някой да не се обади на payner за авторските им права не знам к'во искаш от тоя тракер. положението е такова, каквото е. ако се въведат рестрикции, познай к'во ще стане - капут хората се научиха какво е тракер, торент и той не се изчерпва с bt.wrzru.com btw изглежда твоята чалгарска "клиентела" нещо не можеш да я научиш да сийдва темата е за ключ/del (според мен) Това ми звучи като заплаха . Да ти кажа вече съм на такива години че ни пука кой какво ще си търси. А колкото до чалгата бях помолен да е кача. Изглежда останах неразбран за да има добър тракер иска да има сийдъри а не само както е в болшенството потребители лийчъри , аз немога да поддържам един торент в продължение на седмици и само да го свалят от мен а никой да не го сийдва , как да качвам нови ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 fairmen - повярвай ми, на тази тема много се изписа, ти не си първият който пуска подобна тема, а и резултатът ще е същият като на предните. Трябва да разбереш едно нещо - хората не искат да се научат, че трябва да сийдват. Това си е! Колкото до това дали можеш да поддържаш един торент няколко седмици или не, дали и другите трябва да го сийдват и те някоя и друга седмица - тук това си е въпрос на личен избор. Аз сийдвам едно ДВД на Placebo от концерта им в Париж - 4 пъти май са го дръпнали от мен и тук таме се появява някой, които започва да го дърпа - сам си го сийдвам, къде са другите ми кажи и какво да правя, като ДВД-то е от март месец. Така че, ако не можеш да си поддържаш торентите - по-добре не качвай, а това което си го качил и след 2 месеца някой да иска да го дръпне - да може да го направи. Но както казах това си е въпрос на лично виждане и разбиране. Тъй като темата започна да се изостря с лични нападки, ще взема да я затворя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.