Jump to content
BulForum.com

TrackMania

GOGO

Recommended Posts

Някой знае ли от къде мога да намеря някакви по-подробни инструкции за играта? Никъде нищо няма.

Например:

1. Мога ли да обръщам парчета с надолу главата и как?

2. Съществуват ли ИСТИНСКИ лупинги, и на кой терен се намират?

3. Как да си направя трасе тип пъзел, където играчът разполага с няколко парчета да си улесни пистата и как да го направя?

4. За какво служи оная рампа в снежния терен, дето те изстрелва право нагоре?

5. И още каквото се стея...

Моля, ако някой може да ме насочи към място, където мога да получа отговор на въпросите си, или лично да ми отговори поне на някой, ще съм му много благодарен.

Я! Е това не го бях виждал! Изглежд от страницата на фирмата няма препратка към играта. Мерси де, ама там намерих отговор само на един въпрос, който дори не бях задал - как да си сваля patch-а не чрез самата игра. Също разбрах че има истински лупинги - в пустинята - и разбрах за какво служи вертикалната рампа в снежното ниво - Tony Hawk тип скокове! Остава да разбера:

1. Мога ли да обръщам част надолу с главата, ама май не мога.

2. Мога ли да направя трасе тип пъзел, където играчът разполага с няколко парчета да си улесни пистата, ама и това май не мога.

3. ВАЖНО От къде да си сваля crack за patch-а, щото никъде го няма. Поне не в момента в който пиша.

Ако някой може да ми помогне (проверих официалния сайт), ще съм много благодарен.

Така, постепенно сам си отговарям на въпросите. Вече знам, че не мога да обръщам части надолу с главата. То няма и смисъл. Вече знам и как да правя трасе тип пъзел, където играчът разполага с няколко парчета да си улесни пистата - над всяка част има едно + и -, които определят колко части ще са достъпни на играча. Не съм го ползвал, ама го има. Остава основния въпрос:

ВАЖНО! - От къде да си сваля crack за patch-а на играта?

Намерих от къде да си сваля самия patch, ама играта има някаква нова защите, която (подумите на хората от тамушния форум) още не е разбита. И все пак някой трябва да я е разбил, щото си имаше crack на диска. Дали тоя някой ще склони да го няправи и за patch-а, остава да видим.

Защитата ако не се бъркам е StarForce 3 която е най-здравата до момента и явно затова няма крак още. Проверявай по-често www.gamecopyworld.com и www.gameburnworld.com и скоро ще излезе :)

П.С. Между другото и аз търся крак :)

Edit: Между другото пробвах с крака за оригиналната игра(имам предвид който е за без пача) но като опитам да заредя някоя писта и крашва на вина .. така че наистина е наложителен крак

Ох, ти не знаеш аз що нещо пробвах и колко пъти я преинсталирах, ама на! То от тоя StarForce 3 (бях му забравил името) се оплакваше и един на официалния форум, че не можел да я играе, щото нямал CD-Rom на компютъра. И да чуеш такова оплакване от човек дето си я е купил оригинална! Баси, тия от Nadeo голяма параноя ги гони.

То аз нямаше и да си тровя живота с crack за patch-а, де, ама има серия сериозни бъгове:

1. Ако играеш с shader-и тип PC3 ралито (в тревата) въобще не тръгва, а при PC2 терена е преебан.

2. Във водата ПАДАШ! Това е оправено.

3. На ралито НЯМАШ старт към вдлъбнатия черен път с дърветата, а старт по принцип не можеш и да си купиш. Това е оправено.

4. F1 не бачка. Това не е нещо особено, ама е оправено.

Изобщо ралито е яко прецакано, и това МНОГО ме дразни. Дано по-скоро да излиза тоя crack. Аз вярвам във всемогъщата сила на пиратите! И мерси че помагаш, veseo.

Няма проблеми, нали затова сме тук :) Между другото ще дам малко допълнителна информация за StarForce3:

StarForce3 е най-новата и най-здрава защита срещу пиратски посегателства върху лицензиран софтуер. Характерното за нея е, че можете да я познаете ако за крак се копират не само .exe файла а няколко - пример Trackmania, в който се копират мисля че и 2-3 папки. Също така новата игра Dead to Rights е със StarForce3 и при нея "крак"-а е 400 МБ! Дори е направено краксд .. Явно при игри със StarForce3 се налага пиратите да пренапишат част от кода.

Дано ви е било от полза :)

Майна! Тия хора яка параноя ги гони! И за какво? Пиратите пак ще си го кракнат, само дето си хабят нервите (а и нашит) да го защитават. Щом се стигна и до там праведните копувачи да се оплакват! Баси!

А, имам 1 въпрос:

1. На ралито видях една част на едно ниво, която не мога да възпроизведа. Сешташ ли се за онази врата на замак, дето няма никакъв оът под нея? На нивото Castle, във пакета с нива за рали тук има същата врата, ама с вдлъбнат черен път под нея. Как става тая работа?

Ако говориш на мен, съжалявам но почти не съм играл играта :) Минах първото ниво на race и дори на пъзел не съм го опитал .. сори, дано има някой друг да помогне :)

• 10 months later...

някои играл ли е на multi?! .. и дали може по IP-тата да се цъка? аз поне не открих такава опция, но то е може би, защото не ги усещам тея игрички :D

Ох, играта одавна я изтрих, ама ако можеш да я подкараш веднага я свалям. Виж да си свалиш оня trainer ли какво беше да ти отключи всички части.

хм, то го пишело в info-то:

Multiplay is not possible with this copy, buy the game!

:(

Ох, играта одавна я изтрих, ама ако можеш да я подкараш веднага я свалям. Виж да си свалиш оня trainer ли какво беше да ти отключи всички части.

ами аз я подкарах, но не ми е много "ясна" ...... (не съм и я човъркал много де, в интерес на истината)

какъв е тоя trainer?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...