Jump to content
BulForum.com

Новото Робство

Warez-boy

Recommended Posts

Също изпитвам желание да стисна ръката на Logistics :)

Също така и мога да подкрепя твърдението му - преди време имаше журналистически материал, показващ, че кръга от фирми, подкрепящи ДПС лежи в една равнина и почти съвпада с кръга от фирми, подкрепящи А, ТАКААА... Разбира се, този материал не се порадва на кой-знае каква популярност, чудно защо ли...

• 3 weeks later...

http://www.plovdiv24.com/news/29628.html

ДПС помага на ромите да си платят наемите

17.07.2007 10:48 ч.

News.Plovdiv24.com

Общинското ръководство на ДПС през уикенда ще помага на неизрядните наематели в Столипиново, съобщава градкият шеф на движението Еньо Петров, цитиран от местния "Труд". "Затрупани сме с жалби в нашата централа. Тези хора искат да си платят наема по схемата за разсрочване, но се оказва, че партидата им е закрита", заяви Петров. В повечето случаи ставало дума за смърт на титуляра на общинския апартамент и заради това сегашните наематели не можели да си платят сметките. Петров ще търси съдействието и на кмета на района "Източен" Красимир Кузмов.

С риска да бъда краен , ако това наистина е така , значи нямаме държава . Всяко вмешателство в интересите на републиката може да се разбира като пропаганда с цел автономия .

Бравос на братята гърци , заличиха всички джамии и имена на турци от Мурат го прекръстиха Муратис , а от Караоглу го прекръстиха Караотис . Бравос още веднъж където има твърда ръка има култура и дисциплина , а че ние сме най разхайтния и най - безотговорния народ на Балканите - сами сме си виновни . Само лаем , а не хапем . ДПС трябва да се забрани със закон , а нейните лидери да се изправят пред съда. Някой ще попита за какво . Има стотина причини .

Баба ми и дядо ми са чисти гърци , хора които не знаеха български , баща ми съответно - грък роден в БГ , съответно българин по паспорт , аз наполовина българин наполовина грък . Повече от половината от годината прекарвам в Гърция. Пътувам почти непрекъснато.

Определям себе си като Българин от Гръцки произход . Говоря и пиша перфектно .

Когато един българин от турски произход ми каза , че в Турция когато заминал 1989 год. в магазина не можели да го разберат какво искал да си купи и ги наричали гяури , е питам аз какви турци са тези нещастници , които даже не могат да говорят правилно . И още нещо питам как е ( основен ремонт на автомибил ) на турски или пък как е - ключ за гуми .Много му беше интересно защо се определям като българин. Айде да не се лъжем за 500 години колко вода е изтекла . Така че турците са си в Турция . Ние сме си БЪЛГАРИ .

А Родопите тази планина която по голямата и част се намира в България си е българска , а в района , който е в Гърция има много помаци - помакос , (помахос) , които знаят 5-6 думи турски , но са с гръцки имена и ходят на църква . а нашите планински джентълмени не са виновни . До толкова им стига пипето . Айде със здраве.

Всеки има правото да носи каквото си иска име, Ангел, Ахмед, Авраам и т.н. Сменянето на имената на хората няма да помогне, това вече е исторически доказано.

Държавата (държавността) е крива, а не турците и помаците, пак историята е показала, че когато ножът опре до кокъла, винаги различните (малцинствата) си го обират.

Не турците и помаците обраха държавата и се гърмят по улиците днес, а хората, които се опитаха да им сменят имената, бивши ченгета (Доган е такъв), партийци и техните деца.

Стига сте писали глупости!

P.S. Гърците може да ти са братя на теб, но не и на България. В исторически план не сме видели нищо хубаво от Гърция.

Всеки има правото да носи каквото си иска име, Ангел, Ахмед, Авраам и т.н. Сменянето на имената на хората няма да помогне, това вече е исторически доказано.

Държавата (държавността) е крива, а не турците и помаците, пак историята е показала, че когато ножът опре до кокъла, винаги различните (малцинствата) си го обират.

Не турците и помаците обраха държавата и се гърмят по улиците днес, а хората, които се опитаха да им сменят имената, бивши ченгета (Доган е такъв), партийци и техните деца.

Стига сте писали глупости!

P.S. Гърците може да ти са братя на теб, но не и на България. В исторически план не сме видели нищо хубаво от Гърция.

Ето ти показателен пример за ФАНАТИЗЪМ . С изказването си показваш злоба към околните ни християнски народи . Не забравяй от къде са Кирил и Методий , Не забравяй за Софокъл, Архимед, Питагор , Херодот и прочие . На теб може да не са дали , но на света са дали . Ако си мислиш , че една птичка като Доган прави пролет в грешка си . Колко са бившите ??? Айде стига . Гледай добре филма и ще видиш кой първи е сменял имена и кога . И още нещо всички мюсюлмани са единни за разлика от нас християните . Ти го показа с изказването ти , че с гърците не сме братя . ОК приемам го - ти наистина не си ми никакъв. Бъди здрав.

Ето ти показателен пример за ФАНАТИЗЪМ . С изказването си показваш злоба към околните ни християнски народи . Не забравяй от къде са Кирил и Методий , Не забравяй за Софокъл, Архимед, Питагор , Херодот и прочие . На теб може да не са дали , но на света са дали . Ако си мислиш , че една птичка като Доган прави пролет в грешка си . Колко са бившите ??? Айде стига . Гледай добре филма и ще видиш кой първи е сменял имена и кога . И още нещо всички мюсюлмани са единни за разлика от нас християните . Ти го показа с изказването ти , че с гърците не сме братя . ОК приемам го - ти наистина не си ми никакъв. Бъди здрав.

Човече аз съм последният фанатик в този форум, просто идеята да взимаме пример от "братята" гърци, които разрушавали джамии някога си, хич не ми се понрави :sick .

Това, че не сме единни си е наш проблем и сменянето на имената на мюсюлманите няма да ни помогне.

Това, че помаците били прости, всеки има право да е прост, това няма да се промени със сменянето на имената им. Ще се промени, като имат работа, като има къде да учат и като "държавата" спре политическите сили да ги манипулират и използват.

Аз имам добри приятели турци, образовани, говорещи и пишещи перфектно български и т.н. и когато някой голям "родолюбец" от гръцки произход тръгне да им сменя имената....полудявам, честно!

Всяка държава е дала нещо на света, аз това не го отричам, но това няма НИЩО общо с българо-гръцката история....само един пример "Българите от Беломорието", което е част от най-новата ни история.

За какво трябва да съм ти някакъв?

Айде със здраве. ;)

Не ща ни гърци, ни турци, ни македонци...

Искам който живее в тази държава да се определя като Българин, без значение религията, която изповядва. Начина, по който на тези хора им се втълпява, че мюсюлманин=турчин е възмутителен. В редица страни има повече мюсюлмани, отколкото в Турция. Религиозния център пак не е в турция, а в Саудитска Арабия. Защо тогава тази тенденция? На лощо отиват тези области в Родопите, пък каквото щете ми говорете. Просто нашата страна е един голям гъз с една адски голяма дупка. Откъдето мушнеш, там влиза...

имал бил той добри приятели турци, образовани и говорещи и пишещи перфектно на български...чак се просълзих от смях :D

някак си по детски наивно ми се струва да се споменава колко приятели турци имаме и колко добри хора били те, защото в темата не става дума за това. Или може да е в мен грешката, не знам...едни и същи филмчета ли сме гледали? Може пък щъкайки нагоре-надолу из темите аз да съм объркал нещо, знам ли...

и опитай се да съдиш за проблема по общото, а не по частното...ще имаш по-голям успех :)

и щом исторически не сме видяли нищо хубаво от Гърция, то значи ли, че днес не може да се взима пример от тях в някои отношения? :lol: сорре тук смеха вече не можах да си го удържа :)

Преди 2-3 дни BTV излъчи репортаж за хулиганстващ по улиците на София шофьор. Накратко репортажа:

Паркинг близо до Народното събрание. Черен автомобил Ауди А-6 е паркиран на място обозначено, че е за инвалиди. Номерът деликатно е закрит, но ни съобщават, че е с повтарящи се цифри. Очакваме да видим кой ще се качи в колата. Камерата отново пропуска да ни покаже кой сяда зад волана, но ни съобщават, че това е депутат, който при това няма нарушения във физиката и вече е регистрирано първото му нарушение - паркиране на място за инвалиди. Аудито на депутата потегля следвано от репортерския автомобил. Навлиза в еднопосочна улица от забранената й страна (т.е. срещу движението). Създава смут у идващите насреща му, но продължава нагло и брутално. Следващото му нарушение е преминаване на червено. На кръстовището стоят двама катаджии, той минава покрай тях, но те остават абсолютно безучастни. Следва изпреварване на редица от автомобили чрез опасно навлизане в насрещно платно, след това отново преминава на червено. Съобщават ни, че за около 3 км агресивният водач е извършил достатъчно нарушения за да му будат отнети всички точки от контролния талон. Обещават ни, че на следващия ден ще видим кой е депутатът и ще чуем неговия коментар.

За пореден път редът и законността у нас бяха потъпкани и обругани, при това от депутат. Пътните полицаи гледаха и бездействаха. А има страни, в които подобно шофиране се "респектира" с поставяне на белезници и отвеждане в участъка. И това се прави за да се обезпечи безопасността на останалите участници в движението.

На следващият ден репортажът продължава - показват лицето на депутата, този път сниман как си влиза в атомобила. Попитаха го дали преминава на червено, а той отговори, че никога не си е позволявал да го направи. Научаваме, че този нагъл хулиганстващ депутат се казва Неджми Али. Али-то си има сайт, който е http://www.nedzhmiali.eu. На сайта му са публикувани неща, които направо не са за вярване. Ето каква е част от парламентарната дейност на Али-то:

Комисия по отбраната - Член (24.08.2005 - до момента)

Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред - Член (24.08.2005 - до момента)

Наблюдатели в Европейския парламент - Член (26.08.2005 - до момента)

Този потенциален убиец, застрашаващ живота на хората по улиците, именно той ще се грижи за отбраната на страната, вътрешната сигурност и обществения ред! Пародия, пълна пародия! Няма ли механизъм, няма ли здрава ръка в тази държава, която да хване самозабравилото се Али за яката и да го върне в родното му село Устрен, община Джебел да си ниже тютюнеца? Кому са нужни такива депутати?

взето от http://www.prognozi.com/forum/index.php?topic=10738.0

отдавна турците са навътре в управата на страната ,но положението става все по-лошо...трагедия

имал бил той добри приятели турци, образовани и говорещи и пишещи перфектно на български...чак се просълзих от смях :D

някак си по детски наивно ми се струва да се споменава колко приятели турци имаме и колко добри хора били те, защото в темата не става дума за това. Или може да е в мен грешката, не знам...едни и същи филмчета ли сме гледали? Може пък щъкайки нагоре-надолу из темите аз да съм объркал нещо, знам ли...

и опитай се да съдиш за проблема по общото, а не по частното...ще имаш по-голям успех :)

и щом исторически не сме видяли нищо хубаво от Гърция, то значи ли, че днес не може да се взима пример от тях в някои отношения? :lol: сорре тук смеха вече не можах да си го удържа :)

Проблема е такъв: на простите хора и на неудачниците (не говоря за никой лично) винаги другите са им виновни, турци, евреи, арменци....

България до сега само етнически проблем не е имала, но с дружни сили и тази "екстра" може да си добавим в кюпа с лайната.

До сега сме показвали колко сме толерантни и сме били за пример (с малки изключения).

Само дебил може да руши исторически паметници, каквито и да са те....с това историята и настоящето няма да се променят.

Какъв пример да вземем от Гърция, която от 1945-та мачка българите от Беломорието за да спрат да се наричат българи, а гърци?

Не помаците са виновни, че из селата им шетат неясни субекти с много пари, проповядващи екстремизам, а скапаната държава и некъдърната полиция биеща портестиращи миньори!

Дам, докат си бил просълзен и си щъкал по темите, си започнал да пишеш в грешната, и тъй като си не си виждал ясно къде и какво си писал, когат си си избърсал съзлите и си разбрал колко глупости си написал на толкова малко редове, си се залял от смях ... Keep dreamin приятелю, гърците никога не са обичали никой от балканските народи :blink: ... най-вероятно е да тръгнат да те съдят за авторски права ако взимаш пример от тях ... :wacko:

AssassiN ами тогава мога да ти препоръчам всяка държава от Азия, Северна и Южна Америка ... проблема е че там сигурно пък ще ти пречат негрите, жълтурите, червенокожите и прочие.. Но за гъза си много прав...чудя се кой ли го е направил така...

goja - 80% от човешкия мозък е вода. май леко си се дехидратирал от жегата, докат си писал това.. иначе не би драскал такива про-Хитлеристки глупости от сорта на рушене на джамии... или комунистическите с прекръстванията...

Стига толкова с шегичките - сега сериозното...

1. По-голямата част от хората, живеещи в тези райони, са много бедни. Когато не намират подкрепа от държавата, а от друга организация(била тя и уж държавна партия),на кого да симпатизират ?На Вас ли ?!

2. Нима те са виновни че живеят в тези отдалечени райони, в които никой от вас не би искал да прекара повече от 5 дена и то на екскурзия или някоя хижа, и после си се връщате в градчето насред лукса, техниката и образованието, а те остават в планината(в директния и преносен смисъл на думата)? Нормално е там да е заселено с турци и помаци(много мразя тази дума-звучи адски грозно..), защото хората се занимават с растение- и животновъдство(и предполагам за всеки е известно че там условията са подходящи)..

И какво излиза като извод - хората са в такъв район,в който нямат училища и съответно са неуки, а някои направо са си прости, и отчаяни(което за съжаление ги предразполага към лесна манипулация), нямат жизнен стандарт и когат се появи някой който им помага(па макар и със собствени подмолни цели, криещи се зад това милосърдие и загриженост), вие го съдите ? Ами сторете добро - помогнете им вие! Накарайте ги да поддържат вашата кауза - отворете им очите за ставащото...ама ако можете! щот тука във форумчето е лесно се пише, ама съм 101% сигурен че след 10 мин всеки "националист" тук е забравил даже какво е писал и се е отдал на друго занимание...

П.п. Не защитавам нито политиката на ДПС, нито озни дето е минал на червено и е карал в противопосочното платно, нито тези, който преследва собствени политически и материални цели , но говорим все пак за хората.. и колкото и да са тъпи, ограничени, раздвоени във кръвната и религиозната си пренадлежност, те имат право да живеят добре! А не някой да се опитва да ги прекръства например...

Btw църквата с средата на Истанбул си седи гордо и хората там нямат намерение да я рушат...Щот както каза Pisach(и неговата ръка бих стиснал за добрите изказвания) само дебил ше си руши историчска забележителности...

Със здраве \/

AssassiN ами тогава мога да ти препоръчам всяка държава от Азия, Северна и Южна Америка ... проблема е че там сигурно пък ще ти пречат негрите, жълтурите, червенокожите и прочие.. Но за гъза си много прав...чудя се кой ли го е направил така...

Това не го разбрах нещо... Никой не ми пречи. Просто е недопустимо някой, който е роден в България и говори на Български да се самоопределя като турчин. Такива не искам да виждам. Това, което турците с кланета не успяха да направят Доган го прави с кадифените ръкавици...

А за гъза... правим си го ние естествено... Или по-скоро да кажа ВИЕ, защото аз не съм пропуснал гласуване откакто имам право да гласувам...

Това не го разбрах нещо... Никой не ми пречи. Просто е недопустимо някой, който е роден в България и говори на Български да се самоопределя като турчин. Такива не искам да виждам. Това, което турците с кланета не успяха да направят Доган го прави с кадифените ръкавици...

А за гъза... правим си го ние естествено... Или по-скоро да кажа ВИЕ, защото аз не съм пропуснал гласуване откакто имам право да гласувам...

Това какъв се определя човек и какъв език говори си е негов проблем и негово право. Щото нямаше да ти е хубаво ако живееше в Гърция и някой грък да ти вика "щом си в Гърция ще говориш САМО гръцки, и като те питат ще казваш, че си грък", нали? Много е лесно да се съди от една гледна точка.

Човек - гражданин на една държава има право ако, работи, спазва законите, плаща си данъците и не пречи на останалите, да се опраделя както си ще, даже на и марсианец и да говори на танджикитайски ако си иска!!

Ей това ако разберете, ще сте една стъпка по-близко до цивилизована Европа.

Аз работя място където има хора със всякакъв цвят на кожата и с различни религии и ми е много срамно, че само българите бучат на ляво и на дясно, как негрите миришели, индийците миришели, чехите били прости....и миришели....само ние сме най, пък сме до шия в лайната??

Не ща ни гърци, ни турци, ни македонци...

Това не го разбрах нещо... Никой не ми пречи.

Сега последно пречат ли ти гореописаните или не ? Наясно ли си въобще какво искаш и какво не ? :blink: :bgrin:

Виж, как от самото начало налучка отговора! А кои с тези ВИЕ, които посочваш? Кои слагаш под общ знаменател? Нещо на мен това не ми стана ясно ...

Не се безпокой, и аз не съм пропускал гласуване(ако прочетеш малко по-назад в темата даже може да видиш за кой съм гласувал последно). Явно не можете да вникнете в същината на проблема - нищетата, мизерията, къртовския труд и незнанието тласка тези хорица към този им избор. Но това е зашото никой друг не им го дава! :angry: Ето това наистина си го правите вие... и ако някой полуграмотен "родопски" турчин или помак прочете постовете ви, ще го отблъсне още повече.

И както каза Pisach (чиито пост отново ме кара да си кажа Евала приятелю), колкото по-скоро си отворите очите за този и други проблеми, толкова по-близо ще сме до Европа.

PEace \/

@ SouLReAVeR какво ме интересува мен кой с кого се обичал? Става въпрос за това, че там подобен проблем от чак такова естество няма. Ти като пишеш мислиш ли с главата си въобще? И като думите ми са глупости...опровергавай, не констатирай, че констатациите можеш да си ги запазиш и за себе си, нямаме нужда от тях ако не са в компанията на някои и друг аргумент. Много се изсили от изведнъж ми се струва :lol:

Държавата била виновна...хмм...на теб като ти течат сополите държавата ли трябва да ти ги избърше? Като не си заключиш колата и я оберат....пак ли държавата е виновна. Като някои хора не си мърдат въобще дупетата много ясно, че държавата ще е виновна...

И какво си тръгнал да ми преразказваш, на мен ми е ясна картинката. Дългите постове ги пълни с размисли,а не с преразкази ...

Бтв за каква църква ми говориш в Истанбул...тук в Пловдив имаме джамия на самия пъп...между другото би станал чудесен Мол от нея... :D

Проблема е такъв: на простите хора и на неудачниците (не говоря за никой лично) винаги другите са им виновни, турци, евреи, арменци....

А за теб извисения интелектуално е виновна държавата и само тя...разбрахме...само където и за теб друг е виновен, ама другия е ‘държавата’...ти сам си противоречиш...сам си биеш камшиците отзад :)

Обвиняваме държавата вече и за наивността у хората. Ако ти каже някой да скочиш от моста на Марица и ти го направиш...пак държавата виновнаааа. Ами ако жената не ти пусне тая вечер...пак ли държавата обвиняваш :lol:

Пак казвам... не ми пречат. Просто не ги искам. Примера с Гърция е глупав. Не четете какво пиша. Той е роден в България, знае САМО български, ама казва, че бил турчин. Ами марш в Турция тогава!

@ SouLReAVeR какво ме интересува мен кой с кого се обичал? Става въпрос за това, че там подобен проблем от чак такова естество няма. Ти като пишеш мислиш ли с главата си въобще? И като думите ми са глупости...опровергавай, не констатирай, че констатациите можеш да си ги запазиш и за себе си, нямаме нужда от тях ако не са в компанията на някои и друг аргумент. Много се изсили от изведнъж ми се струва :lol:

Държавата била виновна...хмм...на теб като ти течат сополите държавата ли трябва да ти ги избърше? Като не си заключиш колата и я оберат....пак ли държавата е виновна. Като някои хора не си мърдат въобще дупетата много ясно, че държавата ще е виновна...

И какво си тръгнал да ми преразказваш, на мен ми е ясна картинката. Дългите постове ги пълни с размисли,а не с преразкази ...

Бтв за каква църква ми говориш в Истанбул...тук в Пловдив имаме джамия на самия пъп...между другото би станал чудесен Мол от нея... :D

А за теб извисения интелектуално е виновна държавата и само тя...разбрахме...само където и за теб друг е виновен, ама другия е ‘държавата’...ти сам си противоречиш...сам си биеш камшиците отзад :)

Обвиняваме държавата вече и за наивността у хората. Ако ти каже някой да скочиш от моста на Марица и ти го направиш...пак държавата виновнаааа. Ами ако жената не ти пусне тая вечер...пак ли държавата обвиняваш :lol:

SouLReAVeR ти говори за българската православна чърква - Желязната църква в чентъра на Инстанбул, която турцита не се я разрушили, защото е "гяурска"! Дай да разрушим Арменското училище в Старият град, и да минем с булдозер през Еврейските гробища, щото се са различни, имат друга религия и свой език.

Аз "духовно извисеният" работя и си плащам данъците и не е моя работа да раздавам правосъдие, за това си има институции, на които им се плаща за това.

Искам да помоля, всички които следят тази тема да отделят 5 минутки и да изгледат, долните две клипчета.

http://zazz.bg/play:ce5dcb5c

http://zazz.bg/play:d3ad62d3

Причината води до последствия,но това наистина не е човешко и не оправдавам никой за действията му... винаги е имало, има и ще има хора, които са готови на крайни мерки, просто защото нямат достатъчно интелект за друго решение ...

Пак казвам... не ми пречат. Просто не ги искам. Примера с Гърция е глупав. Не четете какво пиша. Той е роден в България, знае САМО български, ама казва, че бил турчин. Ами марш в Турция тогава!

Тези ти думи са правилни и това и аз не го одобрявам. Наистина не може да живееш тук в България и да говориш български пък да претендираш друго.. Мисля стигнахме до консенсус. :punk

А колкото до поста на ickou - тва за сополите е адски тъпо.. не знам каква инициация с темата си правил докат си го писал и каква да си правя аз... просто защото няма такава...

А ето ти логиката в тва с колата (въпреки че и тва няма връзка с темата)... човешко е да забравиш да си я заключиш, но не е нормално когато ти я окрадат и отидеш за помощ в полицията (което ако не се лъжа е държавен орган :bgrin: ) и те оттам ми кажат "ами да сте си я заключвали" и не направят никакво усилие поне да помогнат... не знам тогава кой е виновен.. но пак да питам - ккава беше връзката с темата ???

Тва за жената на Pisach и за хвърлянето от моста... 2х адски тъпо.. просто не знам за какво го споменаваш(явно си искал да го напишеш щот мноо те кефи).. поне едно оффтопик да беше сложил отпред... да не се смеят хората кат четат..

А колкото до доказателствата... имаш 6 филмчета.. само обърни внимание хората как са облечени, в кви къщи живеят и по какви пътища се движат и ми кажи дали би живял в такива условия и ще разбереш защо са се поддали на обещанията...

Че хорицата там са си манипулира,са; че са с промити мозъци, са; но защо всеки толкова агресивен подход избира за да сложи нешата в уж правилния за него ред ?!

П.П. Замалко да забравя тва за джамията и мола... тва е върха на сладоледа dude... ти си един гений" ,

щот само "гений" може да премахне архитектурна сграда, по-стара от почти всичките в града и със статус на забележителност..

Peace \/

Признавам си, много ме забавляваш :)

Първо престани да генерализираш...казал съм на бъзик за някаква си джамия и изведнъж ти решаваш, че съм на мнение да се махне цялата по-стара архитектура...адски логично е за теб може би от едното да следва другото, но за всеки здравомислещ едва ли...научи се да усещаш иронията понякога...

Останалите неща щом не разбираш каква им е връзката с темата си е твой проблем. Все пак няма да обяснявам като на дву-годишен. Някак си не ми се губи толкова време...а принципно чрез аналогии най-лесно се обяснява, но явно в твоя случай не е така.

Гледам обаче си адски толерантен, някак си наивност в килограми блика от теб. Ако обера къщата ти ще ме оправдаеш ли с това, че съм беден ? Че някак си много лесно оправдаваш като не взимат нещо, което да чувстваш свое. Но пък ти не разбра другите неща, така че не очаквам да разбереш и това...та ако не с друго, то поне си остани със здраве... :)

П.с. Колкото до Pisach....щом не е твоя работа, какво се пънеш тук да ми пишеш? Аааа да, щях да забравя....ние тук раздаваме правосъдие. Аз мислех, че само си даваме мнението :lol:

Смееш се ти, ама и на Хилтер всички са му се смеели в началото ..... ;)

Исках да кажа само, че насаждането на етническа омраза (не визирам теб) не е нужно.

Много простотии се изписаха....

ickou

Ех този бъзик ... ама както казва едно приятелче: " Добре че е майтапа, та да си кажем истината..."

Май и тук така се получава ... :blink:

Ами какво да ти кажа - щом не ти се е губило време, не е имало нужда въобще да започваш да пишеш... и да, толерантен съм и това е добродетел, която много хора нямат... :rolleyes:

Еми каквото почукало такова се обадило, приятел - ти мен не ме разбираш, очевидно и аз теб ... станахме 2-ма :lol:

И да - ние си даваме мнението, кофтито е обаче когато някой се опитва да ти набие неговото..

И тъй като наистина мноо материя се изписа(коя стойностна, коя не), смятам това да ми е последния пост... от предишните ми си личи qsno позицията ми по въпроса...

Както ти сам каза - остани със здраве \/

...аз пък съм научен със надежда все нагоре да поглеждам

Винаги готови, Винаги готови, ще сме готови... да се престроим!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...