FrAgMaKeR Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Изтекла обява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ми то к'вато работата такива и парите...макар,че 180лв са подигравка,все пак 2/3 от работната смяна минава в чат,сън,и гледане на ТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Ми то к'вато работата такива и парите...макар,че 180лв са подигравка,все пак 2/3 от работната смяна минава в чат,сън,и гледане на ТВ. Даже бих казал 3/4.. Да вярно парите са малко.. малко ъпдейт на темата стартовото заплащане е 200 лева на месец, малко повече от левче на час, след като ви е такъв проблем.. Отностно това, колко смешна ви се струва обявата няма да го коментирам, изрично е споменато че работата е за студенти, не за ученици, не за пенсионера, ни най малко за млади трудоспособни хора. Студента е много специфична категория, колкото и по-добри предложения да има за работа, по-добре платени, той неможе да си позволи да работи 5 дена в седмицата от 9 до 17, както е едно средностатистическо работно време.. трябва да се ходи на лекции, изпитити и всеки допълнителен неработен ден е важен, да не говорим колко скъп е студентският живот, всеки допълнителн доход е важен, а колкото и мизерни да са тези пари, пак стигат за кафенца-мафенца. При това работата не е свързана с тежък физически труд (няма бариери или издаване на бележки за почасов предстой, като по паркингите), да не говорим, че може да се учи на спокойствие, все едно си си в къщи.. Това е, това са условията, на който не му харесват да си търси нещо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Мисля, че вече започнахте да се оливате с нападките... Човекът в дал оферта, която за някои е напълно нормална и сравнително добре заплатена за часовете "работа", която трябва да извършват, а и бонусът "уютен офис с телевизор и кабелна и компютър с интернет" също не е за пренебрегване. Нямам намерение да давам примери с професии с 8+ часа работен ден, където хората бачкат (ама наистина се скъсват) пак за такова заплащане...това си е техен проблем и проблем на времето и страната, в която сме принудени да живеем.....ама на когото не изнася заплащането нека да не дава квалификации от рода на "подигравка", защото обявата далеч не е такава. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 офиртата според мен си е доволна, ако естествено е така както го пише/повечето пъти е различно/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Защо пък да са студенти...Студентите - кучета ги яли...Айде в подземния гараж , вишисти ще ми ставате... Една позиция на която могат да покажат всичко научено в университета и да бъдат полезни със знанията си... Малко Оф-Топик , ама не се сдържах да изкоментирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Защо пък да са студенти...Студентите - кучета ги яли...Айде в подземния гараж , вишисти ще ми ставате...Една позиция на която могат да покажат всичко научено в университета и да бъдат полезни със знанията си... Малко Оф-Топик , ама не се сдържах да изкоментирам... Щото сред студентите има страшно много селтици-пришълци, които отчаяно търсят пари и нямат какво друго да правят и са единствените, които се навиват на тези пари. Дори пенсионер няма да се навие да се унижава да кисне 3х8 часа наведнъж за 20 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.