Lame Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 А бе, я ми дайте някъв кейген за Флекс Тайп за 98-ца, понеже нещо никъде не откривам, а ми трябва за една машина дет' се мъча да пооправя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Изобщо не ти е необходим Flex Type. Много пъти е бил дискутиран въпроса тук и по други форуми, потърси в Гугъл сайта на Инжинера (точно така го напиши). Ако все пак си решил, ето серийни номера: 632-10234 632-10075 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Изобщо не ти е необходим Flex Type. Много пъти е бил дискутиран въпроса тук и по други форуми, потърси в Гугъл сайта на Инжинера (точно така го напиши).Ако все пак си решил, ето серийни номера: 632-10234 632-10075 Наясно съм, аз съм я отрекъл тая програма преди 100 години. Просто хората на коит правя ПиСи-то "са си свикнали с флекс тайпа" ( не знам к'во точно имат предвид... може би цветовете в таска и искат само това и нищо друго. И та така.. Благодаря за сериалите. Тамън бях решил да го краквам по някъв начин, ама сега май няма да има нужда.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 В тази връзка нека попитам нещо.. Преди 2г. ми се наложи да слагам една 98-ца на един военен комп, и ситуацията беше подобна - свикнато е с него да се работи, и въпреки че аз не го сложих, след няколко дена видях, че пак е сложен от някой. Обаче въпросът ми е, че без флекс тайп нещо не видях как ставаше да се сложат едновременно 3 layout-a. Става дума за EN, BG (БДС), BG (Phonetic). Каквото и да опитах, само по две можеше да се слагат, и с инжинера, и без. Дали има начин или тва беше някакво тъпо ограничение на 98-цата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 ОС няма общо. Правил съм го и на 95 и 98 с 4 подредби без проблем. Може би опира до версия на FlexType. Edit: Да, не съм прочел точно поста ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 ОС няма общо. Правил съм го и на 95 и 98 с 4 подредби без проблем. Може би опира до версия на FlexType. Ти май не разбра - инсталирах 98-цата, и не съм слагал никакъв флекс тайп. Само фонетиката на Инжинера. И не успях изобщо да активирам едновременно повече от 2 подредби на клавиатурата, защото някои пишат на БДС, други на фонетична. Именно затова някой е сложил флекса, за да ползва 3-те подредби, без всеки път да рови из контрол панела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Ами аз преди 2 години работих и поддържах компютрите в една зала с 98-ци, горе долу оттогава не съм занимавал с 98 до днес. Та мисълта ми е, че там не ползвахме Флекс Тайп, точно щото е ужасно бъгав. Единствено го слагах, заради шрифтовете, като след деинсталацията на Флекса те си оставаха. А проблема с третия лей аут го решихме, като Фонетичната кирилица просто се казваше "BEL" ..демек.. сложих го на мястото на беларуския език. ЕДИТ: alchemy, btw ключовете не станаха, но се оправих, като копирах MSDATVB3.DLL в Windows/system Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Ти май не разбра - инсталирах 98-цата, и не съм слагал никакъв флекс тайп. Само фонетиката на Инжинера. И не успях изобщо да активирам едновременно повече от 2 подредби на клавиатурата, защото някои пишат на БДС, други на фонетична. Именно затова някой е сложил флекса, за да ползва 3-те подредби, без всеки път да рови из контрол панела. Никакъв проблем нямаш и с 18 подредби, просто с Alt+Shift сменяш езика а с Ctrl+Shift сменяш подредбата (фонетика/бдс)... Освен ако не се изказвам неподготвен за 98-цата че отдавна не съм пипал такова животно, но имам спомени, че така ставаше май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Никакъв проблем нямаш и с 18 подредби, просто с Alt+Shift сменяш езика а с Ctrl+Shift сменяш подредбата (фонетика/бдс)... Освен ако не се изказвам неподготвен за 98-цата че отдавна не съм пипал такова животно, но имам спомени, че така ставаше май... В случая с 98 не е баш така . Оказа се, че за даден language не може да имаш повече от една подредба (в случая за BG -> БДС+Phonetic). Съответно в Контрол панел има настройка за клавиатурата само за смяна на езика, не и на неговата подредба. Обаче кой да чете .inf файла на Инжинера, в него прочетох сега, че това може да се постигне като просто се вкара трети език, (Bea)russian в случая, и за него се настрои подредба BG(Phonetic). И стана. Просто явно в 98 няма поддръжка за различни подредби на даден език, освен ако всеки път не се минава през Properties в Control panel. Ама докато бях с 98 преди години, ползвах фекса, та.. де да ги знам тия неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 В случая с 98 не е баш така . Оказа се, че за даден language не може да имаш повече от една подредба (в случая за BG -> БДС+Phonetic). Съответно в Контрол панел има настройка за клавиатурата само за смяна на езика, не и на неговата подредба. Обаче кой да чете .inf файла на Инжинера, в него прочетох сега, че това може да се постигне като просто се вкара трети език, (Bea)russian в случая, и за него се настрои подредба BG(Phonetic). И стана. Просто явно в 98 няма поддръжка за различни подредби на даден език, освен ако всеки път не се минава през Properties в Control panel. Ама докато бях с 98 преди години, ползвах фекса, та.. де да ги знам тия неща . Е, та нали един пост по-горе и аз това казвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Е, та нали един пост по-горе и аз това казвах Баш последния ти ред не съм прочел, който явно се явява едит-а. Пропуснал съм го. Иначе да се опитам и аз да хелпна със сериен номер. Ако все пак не обичаш краковете (като мен), пробвай и с този номер, който като гледам е от версия 3.01, не знам дали се водеше 98, но я намерих из архивите: 631-10003 Ако не стане, можеш да пробваш и серийни от FT2000, знаеш че често от по-нови версии серийните стават на по-стари (обратното разбира се почти никога не е валидно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.