hEka Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 значи трябва ми програма, която прехвърля сканиран лист с текст на него в уърд, става въпрос за текст на български... благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Дали само в този форум не съм срещал поне 5 теми, свързани с OCR .. Нуждаеш се от ABBYY FineReader 7. Това е най-популярната. 8-цата само че нещо прави проблеми с кирилицата и Word, затова 7-цата ползвай, перфектна е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 ABBYY FineReader Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 да бе и аз сега като се разрових намерих .... ама.... ще сваля 7-цата и ако имам въпроси ще питам тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 hEka - Затварям ти темичката, защото както ти сам си каза - бая подобни има. За следващия път - точки 5 и 7 от Правилата на Форума, ако е нужно прочети си ги пак. Благодаря и остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.