ov3rm4n Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 afx - остави... има смисъл да обясняваш на хора, които знаят за какво става дума или на такива, които не знаят, но знаят, че не знаят и не се опитват да се правят, че знаят... тоест - остави ги да "хакват". Дори не правят разлика между DDOS атака, DOS атака и обикновен flood - ти за iptables си седнал да им говориш. Ко е тва уа?! Някакво хлапе (забележете, че дори не е ясно македонче ли е, не е ли - щото може и да не е - и аз мога да се регистрирам на тоя хост и да си направя такъв блог.. ма кой да помисли за тая възможност? "Хакерите" ли? Да бе... Те направо тръгнаха да колят македонците.) та някакво детенце си направило някакъв тъп и безсмислен блог с тъп майтап на него и сто други дечица "възмутени и огорчени" тръгнаха да го "хакват" риийш ли... с ping... и batches... Да идеш с деца на баня, да ти излапат сапуна сладко, сладко... Детска радост, кисели бонбонки. Солен ми бил коментара - ми солен е къв да е? Как се коментира виц? Със сарказъм много ясно. Всеки, който пожелае може да цъкне бутончето и да си излее душичката на воля - be my guest дет се вика. И банерче съм направил - за най-заклетите ми фенове - линквайте и разнасяйте, нека омразата никога не загасне Като послеписче - Хубаво ще е един път за винаги да разберете - аз не съм коледна картичка, та радост да ви нося... ако някой не е разбрал още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Аз само да вметна, че мразя изразите от рода "....всички македонци са боклуци..." или "...всички негри миришат...", защото като видите какви индивиди се возят в рейсовете на Груп (и не само) за Чехия и Германия, ще кажете "...всички българи са миризливи цигани...", но това не е вярно, нали? Аз си пия бирата с един македонец редовно и за мен той е "пич та дрънка", много ме кефи и си говорим на български и проблеми няма!! Този форум е толкова жалък, че не си заслужава труда да се пише за него. С всичките си напъни да го "хаквате" или да отговаряте в същия тон, просто се приравнявате до автора му. P.S. Ако сте такива родолюбци, прочетете малко история, за да разберете, колко пъти българската държава е обръщала гръб на македонците, когато е имало възможност да се направи нещо по "Македноският въпрос". Българи (комунисти и полиция) са помагали в гоненията на македнските чети за освобождение!!! Четете история..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Ето едно типично българско поведение. Когато се опре до разделно събиране на боклука, гласуване, спасяване на природатата ни, неща наистина важни и показващи националното ни развитие... всички си чешат оная работа, плюят и мрънкат, че от тях нищо не зависело. Ама ако недай се боже някой безработен тиквеник, който си няма друга работа "оскверни" "националното ни достойнство", всички на нож, как аджаба ще се ебават с българия. Да ва таковам в криворазбраните, жалки "патриоти" . Къде бяхте на изборите за евро депутати, къде бяхте на протестите за НАТУРА 2000, къде бяхте като застроиха черноморието? Нали обичате и умирате за българия, нали се гордеете че сте българи? Разбрах какво означава думата "патриот" у нас: човек който не му дреме за това което става с неговата държава, но за сметка на това се горде е че е неин гражданин. Смешници. А ти къде беше?! Lord Gudo packet size-а го дигни на 1500 щото при мен толкова минават . Аз одеве им пуснах малко пинг суиип и гледам че мина хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 А ти къде беше?! И там бяхИ там бях. Но ако и такива като теб, които много си обичкат българийката си бяха вдигнали дупарите да дойдат щеше да има и по-забележим ефект. Мойта съвест си е чист, правя всичко по силите ми за запазването на територията, върху която е разположена страната ни(да българия е само и единствено една дума, "красивата ни природа" ще си е красива независимо под какво име е записана на каратата). Съвеста ми е чиста, защото въпреки, че не ми дреме за българия съм направил много повече от доста "патриотчета" за нея. И следващия път, когато решите да се засягате на "национално достойнство" се замислете дали наистина заслужавате да имате такова, дали сте направили дори нещо малко за тая страна, като например да се включите в почистването на тепетата (само за тази година се проведоха две), вместо патриотично да си изхвърлите кондома, превръзката или биренатата бутилка на метър от кофата. Ако съм смешник, затова че се чувствам добре от това, което съм свършил и продължавам да върша без да се млатя в гърдите и да викам "булгар, булгар", нека съм смешник Но докато си се чудил как тея безсрамни немци и македонци плюят любиматата ти татковина, аз заедно с англичани и така любимите ви амеркиканци, дошли в българия безвъзмездно на собствени разноски, сме си счупили задниците, за да въренм няколко вида птици(заради, които ни знаят в цяла Европа, и скоро ще ни знаят, и като тези които са ги унищожили), които една сюрия горди българи са прогонили, щото е много патриотично да си бацнеш частния санаториум/хотел в защитена зона или да се намятат отпадъците по плажа, че то ако не е мръсна бреговата ивица как туристите ще разберат, че са в българия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 А ти къде беше?! Lord Gudo packet size-а го дигни на 1500 щото при мен толкова минават . Аз одеве им пуснах малко пинг суиип и гледам че мина хаха Чудя се изобщо в състояние ли е някой да ви накара да разберете, че не правите нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Чудя се изобщо в състояние ли е някой да ви накара да разберете, че не правите нищо. Как бе човек, пинг-ват си на воля хората. Нали знаеш приказката - който пинг-ва зло не мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Някакво хлапе (забележете, че дори не е ясно македонче ли е, не е ли - щото може и да не е - и аз мога да се регистрирам на тоя хост и да си направя такъв блог.. ма кой да помисли за тая възможност? "Хакерите" ли? Да бе... Те направо тръгнаха да колят македонците.) та някакво детенце си направило някакъв тъп и безсмислен блог с тъп майтап на него и сто други дечица "възмутени и огорчени" тръгнаха да го "хакват" риийш ли... с ping... и batches... Да идеш с деца на баня, да ти излапат сапуна сладко, сладко... Детска радост, кисели бонбонки. Солен ми бил коментара - ми солен е къв да е? Как се коментира виц? Със сарказъм много ясно.Ето го твоето детенце Миле Стойковски - инвалид, параолимпиец... Ще излезе права оная моя позната, лекарка, която веднъж се изцепи, че всички инвалиди развивали някакви отклонения с времето... Макар че казват, че той не бил авторът, ама не възразявал, че името му и всичкото му стои на тоя блог. Между другото - тук има и македонци, които не одобряват хич това, което е направено на този сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Виж, девойко хубава, написаните неща от теб изобщо не ти правят чест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Наистина много тъпо се е изцепила приятелката ти Изобщо цялата тема... някак си тръгна в грешна посока... "хакнете сайта" и веднага децата налазиха със мощните pings Както вече казах: евентуален проблем може да дойде именно от хората на които е направил впечатление сайта. Такива гаври има по интернет в огромни количества.... факт е че ние българите още не сме свикнали с тези неща и не ги приемаме с насмешка както би трябвало да бъде. Появил се е някакъв човек които е използвал правото си да сподели със света мнението си - именно това са блоговете. С нашият измислен национализъм веднага го направихме големия проблем. Дори няма смисъл да обяснявам че македонците с които аз си пия бирата са наистина готини хора и ще ми липсват сега след завършването... И забележете... използвам думата човек, а не определено ... обидния за мен епитет "инвалид" който конкретно по случая започна да се използва едва ли не като... единственото ни успокоение: "той просто не знае какво прави"... Ми.. жалко е някак си да се гледа толкова елементарно на нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 http://btv.bg/news/?magic=all&story=58562 Сега осъзнавате ли какъв е ефекта от вашето "партиотарство"?! Едва ли... Реално спомогнахте за популяризирането на един антибългарски сайт, като го вкарахте в световния видеообмен на новините. Да не говорим в момента колко форума, блогове и други сайтове на "патироти" линкват към него - а по този начин му качват page рейтинга в Google и останалите търсачки... Възможно е дори да ви излезе на първо място в резултатите от търсене за "български медици" - няма да се учудя ако до там му вдигнете рейтинга... Може да сте доволни от себе си - някакво си забутано македонско блог-че стана световноизвестно благодарение на няколко неуравновесени "интернет потребителя" и техния "патриотизъм". И ако от 1000-та посетителя на този блог, 800 ще напсуват създателя и идеите му, то ще има и 200 които ще му кажат "браво" и ще тръгнат да му подражават. Тези 200 можеше и никога да не разберат за този малоумник... Но вече са разбрали благодарение на други малоумници, дето са готови да бранят Билгария, за предпочитане виртуално нали, с пингове... Създателя на сайта, който и да е той, просто сигурен съм, че не си е и мечтал и в най-големите си мечти за такава рекламна кампания. Ето това е гадна гавра, драги ми Смехурко. Гордейте се със себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 ov3rm4n, Ако пък си мислиш, че някой схвана смисъла на това, което си написал. В този форум отдавна хората със собствено мнение са на moderated mode. Останалите са на ignored mode. Ако ще възпитаваме интернет поколението във вярната посока, то трябва да го научим да се отърве и от псевдонационализма. А от елементарното мислене отърване няма. Мила, права си. second.life.syndrome, тук не става въпрос дали нещо ти прави чест да го напишеш или не, а за констатация. afx, кое е обидното в "инвалид"? Когато трябваше да се правят далавери с ддс-то, всички се пишеха инвалиди и ама никак не беше обидно. Сега в резултат на какво думите "инвалид" и "македонец" стават "мръсни думички"? Написал съм го по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Виж, девойко хубава, написаните неща от теб изобщо не ти правят чест.Ако става дума за инвалидите и отклоненията -да ти кажа личното си мнение. Въпросната докторка го изцепи това преди повече от 10 г. и аз бях тази, която скачаше и рипаше, че така не може да се обобщава. Все още мисля така, макар че случаи като този сериозно ме оборват... Ама гламасаци има навсякъде - и сред инвалидите. На тези, които имат някакъв физически недостатък, им е по-трудно да не се озлобят и да останат човеци и съчувстващи. Ето го този - събира пари да ходи на олимпиадата в Китай, т.е. разчита на милостта на някои хора, а пък плюе други, чиято съдба е доста по-незавидна - медицинските ни сестри в либийския затвор... Трудничко ще ми бъде да го призная за някой, който с достойнство е посрещнал съдбата си и се справя с пратеното му по подобаващ начин...Винаги съм виждала най-голям зор да се отнасям със съчувствие и уважение към тези, чиито избор е да размахват томахавката... Дано ти да успяваш по-добре от мен. Наистина много тъпо се е изцепила приятелката ти Изобщо цялата тема... някак си тръгна в грешна посока... "хакнете сайта" и веднага децата налазиха със мощните pings Както вече казах: евентуален проблем може да дойде именно от хората на които е направил впечатление сайта. Такива гаври има по интернет в огромни количества.... факт е че ние българите още не сме свикнали с тези неща и не ги приемаме с насмешка както би трябвало да бъде. Появил се е някакъв човек които е използвал правото си да сподели със света мнението си - именно това са блоговете. С нашият измислен национализъм веднага го направихме големия проблем. Дори няма смисъл да обяснявам че македонците с които аз си пия бирата са наистина готини хора и ще ми липсват сега след завършването... И забележете... използвам думата човек, а не определено ... обидния за мен епитет "инвалид" който конкретно по случая започна да се използва едва ли не като... единственото ни успокоение: "той просто не знае какво прави"... Ми.. жалко е някак си да се гледа толкова елементарно на нещата И на мен ми е интересно развитието на темата. Постнах я, за да споделя чувствата си. Ако някой е видял там думите "хакнете сайта" - дори и тях ги няма.... Искаше ми се, наистина, да има някой хакер в този форум и той да ги избърше тия гнусотии, вярно, ама като няма - няма. А на пингващите се зарадвах, защото, без да са хакери, се опитаха да направят нещо момчетата. Е, може би не е най-правилното технически, но... Ако този човечец беше споделил със света мнението си само за политиката и историята (която знаем, че е болна тема в отношенията между двете държави), щях да го подмина без внимание. Нищо, че и Левски е турен там. Но сестрите ми дойдоха в повече. Не виждам никакъв измислен национализъм у себе си, ти не знам къде го видя. И Хамериканец да беше Миле, пак щях да се чувствам по същия начин. Да не ти вадя сега либийските сайтове, дето са снимките на починали либийски дечица, а нашите сестри са наричани убийци... Но там има обяснение - хората имат лична болка, загубили са деца, мога да ги разбера по някакъв начин. Тука - защо? Къде е национализмът, според теб - у нас, протестиращите, или у този македонец, който намери за уместно да се погаври с всичко българско, като не се посвени дори пред трагедията на тези жени в Либия? Иначе и аз имам приятели македонци - наистина са готини. И аз имам прекрасни спомени от ходенето ми там... Сега осъзнавате ли какъв е ефекта от вашето "партиотарство"?! Едва ли... Реално спомогнахте за популяризирането на един антибългарски сайт, като го вкарахте в световния видеообмен на новините. Да не говорим в момента колко форума, блогове и други сайтове на "патироти" линкват към него - а по този начин му качват page рейтинга в Google и останалите търсачки... Възможно е дори да ви излезе на първо място в резултатите от търсене за "български медици" - няма да се учудя ако до там му вдигнете рейтинга... Може да сте доволни от себе си - някакво си забутано македонско блог-че стана световноизвестно благодарение на няколко неуравновесени "интернет потребителя" и техния "патриотизъм". И ако от 1000-та посетителя на този блог, 800 ще напсуват създателя и идеите му, то ще има и 200 които ще му кажат "браво" и ще тръгнат да му подражават. Тези 200 можеше и никога да не разберат за този малоумник... Но вече са разбрали благодарение на други малоумници, дето са готови да бранят Билгария, за предпочитане виртуално нали, с пингове... Създателя на сайта, който и да е той, просто сигурен съм, че не си е и мечтал и в най-големите си мечти за такава рекламна кампания. Ето това е гадна гавра, драги ми Смехурко. Гордейте се със себе си!Що пък да не се гордеем? Първо, малко слагаш коня зад каруцата. Нещата са обратно - аз научих от новините за този сайт, а не новините научиха от нашия форум за него. Второ, дори и да сме му увеличили рейтинга, едва ли е станал чак световноизвестен поради простата причина, че много малка част от света разбира македонски, а и друга малка част разпознава лицата на медицинските сестри, пък за лицата на българските политици няма какво да говорим. Недей да се опиташ да ни изкараш виновни за скандал, който е станал голям, благодарение на медиите - а и благодарение на това, кой е авторът му. Ако беше Стойне от село Горно нанадолнище, сайтът му нито щеше да попадне в новините, нито да стане толкова известен... А пък има и друга страна на въпроса. Известността за него е негативна - ако прочетеш отзивите, дори македонците в голямата си част във втория линк смятат, че е изперкал. Но може би повече хора научават за нашите медицински сестри, а това, според мен има значение. xiT, правилно си ме разбрал, не съм искала да обиждам никого, като го наричам инвалид - и мисля, че това не е обида, а название на физическото му състояние. Виж, ако го бях нарекла "умствен инвалид", тогава е друго нещо. Но наистина май страстите се разгорещиха повечко. Според мен обаче, не тази тема е причина за това, а самият блог. Добре е усетил къде да удари гражданинът Миле... Може би е разчитал на това, за да събере повече пари... Халал да са му, ако е успял. Аз лично никога не бих дала пари на човек с такова мислене, колкото и да му съчувствам, че е инвалид. Има много други благотворителни каузи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Коня пред каруцата, а? В "новината" на бТВ ясно е казано - Публикацията е от 1 февруари тази година и поражда огромно недоволство и гневни коментари от българските интернет потребители. Много от тях ни сигнализираха и настояха македонският автор незабавно да свали снимката или страницата да бъде цензурирана от системния администратор на македонския блог сървър. Та кой викаш вкарал сайта в новините?! Кой е направил скандала голям? Пътят към ада е постлан с добри намерения... Вместо да извадите очи, изписвате вежди. Но обикновено така става ВИНАГИ когато се реагира първосигнално и без никаква мисъл. Сега не се опитвайте да се изкарате невинни или да омаловажавате стореното - всеки си носи отговорността за действията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Коня пред каруцата, а? В "новината" на бТВ ясно е казано - Та кой викаш вкарал сайта в новините?! Кой е направил скандала голям? Пътят към ада е постлан с добри намерения... Вместо да извадите очи, изписвате вежди. Но обикновено така става ВИНАГИ когато се реагира първосигнално и без никаква мисъл. Сега не се опитвайте да се изкарате невинни или да омаловажавате стореното - всеки си носи отговорността за действията. То е хубаво да се пише, ама е хубаво и да се чете... "новината" в БТВ е от 26-ти май, моята тема е от 27-ми... Та къде бил конят, викаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Аз да съм обвинил някъде конкретно Mila?! Или ти имаш някакви угризения и се оправдаваш? Или отъждествяваш себе си с всички "интернет потребители"?! Смело... и клинично... Спокойно - теб лично не те обвинява никой. Конят си го намери самосиндикално - аз с коне не се занимавам от както дойдох от село да живея в града Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Аз да съм обвинил някъде конкретно Mila?! Или ти имаш някакви угризения и се оправдаваш? Или отъждествяваш себе си с всички "интернет потребители"?! Смело... и клинично... Спокойно - теб лично не те обвинява никой. Конят си го намери самосиндикално - аз с коне не се занимавам от както дойдох от село да живея в града Нито имам угризения, защото няма за какво, нито се оправдавам. Ако ти предпочиташ да наричаш уточненията ми оправдания, това си е твое мнение и не мога да ти преча, но аз мисля различно. А колкото за конете... то беше само поговорка Иначе - обичам конете и вече живея на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Стига сте се карали по между си! По-добре насочете агресията си срещу тия македонченца неблагодарни дет сума векове сме се чудели как да им оправим положението! макета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Стига сте се карали по между си! По-добре насочете агресията си срещу тия македонченца неблагодарни дет сума векове сме се чудели как да им оправим положението! макета Ей това вече няма как да ме убедиш, че е по-полезно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Стига сте се карали по между си! По-добре насочете агресията си срещу тия македонченца неблагодарни дет сума векове сме се чудели как да им оправим положението! макета какво да им оправяме...вече внасяме дини от там...преди 5 години на морето имаше двама дебила в съседното бунгало и разправяха, че зимат по 500-600 кинта...въпреки тва единия пушеше невада и редовно ме глобяваше цигари-да опитал-я боро, я паралемент Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 взима 600 а пуши невада.. и си щипка марково на аванта? македонска му работа, тва ще кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 А колкото за конете... то беше само поговорка Иначе - обичам конете и вече живея на село За това не мога да не ти завиждам, ако е вярно... писна ми в бетона. А - и да - знам, че е поговорка чувал съм я... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 За това не мога да не ти завиждам, ако е вярно... писна ми в бетона. Слушам си птичките от градината, както си седя у нас..... Пък ако видиш и как си разкарват конете в едни метални кутии до близкото крайбрежие да пояздят... Онзи ден гледахме сцена около 20 минути (после си тръгнахме), как канеха един кон да си влезе обратно в кутийката да си ходят. Добре де, ама той като не ще? мамиха го с някаква зоб, с вода, с какво ли не - не ще добичето да се качи по едно като широка дъска, за да влезе вътре - и това си е. Всички на тоя паркинг се бяха ухилили да гледат, а те се чудеха какво да правят - жена и момиче, а мъжът гледаше и разхождаше едно малко кученце наоколо. Абе, грижи, грижи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Аз само не разбирам антимакедонските настроения из разни мнения. Или са написани от изумително прости хора , или..... Колко македонци познавате , за да имате такива прекрасни обобщаващи мнения за тях ? Най-вероятно сте виждали македонец само на картинка ,а Македония да не говорим . Мисълта ми е, че с това си мислене сте доста далеч от Европата , ако и да се биете в гърдите , че сте много модерни и прочее. В абсолютно всяка страна има и хубави , и лоши хора /в това число и в България/. Както и да е , нали всеки е свободен да мисли каквото си иска. Просто съм абсолютно сигурен , че най-мразещите македонците , ако утре видят такъв на улицата и дума няма да кажат , защото са си обикновени задклавиатурни мишки. Амин Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Аз само не разбирам антимакедонските настроения из разни мнения. Или са написани от изумително прости хора , или..... Е в България да не сме по-назад от Македония. Щом като в Македония има разни простаци, който правят неща като този сайт, защо да няма и такива у нас Както се казва: "На всеки удар в космоса - удар под земята" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 AK 47 FOR EVERY ONE !!!!!!!! davaite na si4ki po 1 ak i da gi izbiem ta niq go pravim toz avtomat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si4ki makedonci pod noja i tva e ibal sam im maikata grozna sha gi dumkam kato ku4eta Давай, българино! Трудничко ще ми бъде да го призная за някой, който с достойнство е посрещнал съдбата си и се справя с пратеното му по подобаващ начин... Повярвай ми, на преебани от живота хора им е през трибуквието за нечие мнение и дали някой ги "признава" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.