break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 С максимума разбира се. И при мен вече не се отваря, а самия blog.com.mk едвам зарежда. Браво! Нека атаката продължава докато не махнат целия блог изобщо от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Какво се палите? Да си пишат и правят каквото искат. Само това им остава на горките хора. Не им обръщайте внимание- не си заслужава. Не съм съгласен! Ако беше нещо друго да ама когато става въпрос за нашата родина България и за наши сънародници не може да позволим да ни оплюват. Ти ако искаш не се пали и не им обръщай внимание аз не мога. Иначе браво на всички сайта вече доста трудно се заржда! Да не ги оставяме да си мислят, че могат да ни плюят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Браво на вас! Може да сте горди с постижението си! Сега намерете друг сайт, в който пише нещо, което не ви харесва и давайте по него и после този след него и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Браво на вас! Може да сте горди с постижението си! Сега намерете друг сайт, в който пише нещо, което не ви харесва и давайте по него и после този след него и т.н. Ти какво предлагаш? Да се остави така, а после и следващият, който оплюва България и българите, после и следващия... да си ги гледкаме и да им се радваме ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 И тук ен се отваря.. Съединението прави силата Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Цял свят не ги взима на сериозно. Само вие. Нека си лаят, то само това могат, какво се оставяте да ви влизат под кожата някакви жалки хорица? Това е целта им. А пък и живеем в свободни държави и всеки има правото да казва каквото си поиска. Нищо не постигате защото след 2 часа ще спрете конзолите, а сайта ще стои. По-добре или ги атакувайте интелигентно или използвайте времето си за нещо по-полезно. Но пък ако искайте си падайте на тяхното ниво. Аз само споделям мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Съвсем не мога да разбера нито човека, който е публикувал въпросното нещо, нито вас. Толкова сте освирепели, че го нападате, защото бил инвалид. Засрамете се, българи. Не мисля, че действията ви са особено адекватни в момента. Писна ми от цялата тази егоцентрична мания, обзела де що шава в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Цял свят не ги взима на сериозно. Само вие. Нека си лаят, то само това могат, какво се оставяте да ви влизат под кожата някакви жалки хорица? Това е целта им. А пък и живеем в свободни държави и всеки има правото да казва каквото си поиска. Нищо не постигате защото след 2 часа ще спрете конзолите, а сайта ще стои. По-добре или ги атакувайте интелигентно или използвайте времето си за нещо по-полезно.Но пък ако искайте си падайте на тяхното ниво. Аз само споделям мнение. Време не се губи, ти не си ангажиран пряко... Съгласна съм, че това не е трайно решение, но ти имаш ли идея за интелигентна атака? Щото аз не съм хакер... (за съжаление, в този случай)... Що се отнася до нивото - по принцип си прав, но тази гавра с медицинските сестри ми дойде в повечко... Съвсем не мога да разбера нито човека, който е публикувал въпросното нещо, нито вас. Толкова сте освирепели, че го нападате, защото бил инвалид. Засрамете се, българи. Не мисля, че действията ви са особено адекватни в момента. Писна ми от цялата тази егоцентрична мания, обзела де що шава в България. Как пък ти дойде наум, че някой го напада, защото бил инвалид? Ако не беше създал тази гнусотия, никой дори нямаше да знае, че съществува и че е инвалид. И никой не го напада него, ако не си забелязала. Хората атакуват гнусното му творение... От какво да се срамуваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Опа, бутнахме го, 2 приятелчета от Асеновград са включили местните хакери с някви гъзарски add-они на Firefox. Add-она мисля, че се казва Reload every, който има ФФ да сваля, утре пак ще бутаме :Д. През Firefox с Add-on ReloadEvery - отваряте 50 tab-а и във всеки един от тях зареждате дадения линк ... давате Reload every - > Custom (1 second) във всичките 50 таба и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 То за да ги интересува целия свят, първо трябва да заинтересува нас, защото все пак се отнася за Българи. Не е ли така? Ако бяха германци, щеше да интересува германците, ако бяха американци - американците... И тогава пак щеше да се намери някой да го хакне. А и малко криво разбирате демокрацията, особено за свободата на словото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Колкото и да ви се иска саита така не може да бъде затворен или бутнат ей сега се влиза нормално на 2-3тия опит иска доста повече от 10-20 души които да пращат по няколко пинга ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 айде на флууда-ша го е*а в гнусния сайт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Колкото и да ви се иска саита така не може да бъде затворен или бутнат ей сега се влиза нормално на 2-3тия опит иска доста повече от 10-20 души които да пращат по няколко пинга ... Нз, аз колкото и да се опитвам, не мога да вляза. Ония хитрите продължават междувременно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Браво Българи. Бързи като светлината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ето едно типично българско поведение. Когато се опре до разделно събиране на боклука, гласуване, спасяване на природатата ни, неща наистина важни и показващи националното ни развитие... всички си чешат оная работа, плюят и мрънкат, че от тях нищо не зависело. Ама ако недай се боже някой безработен тиквеник, който си няма друга работа "оскверни" "националното ни достойнство", всички на нож, как аджаба ще се ебават с българия. Да ва таковам в криворазбраните, жалки "патриоти" . Къде бяхте на изборите за евро депутати, къде бяхте на протестите за НАТУРА 2000, къде бяхте като застроиха черноморието? Нали обичате и умирате за българия, нали се гордеете че сте българи? Разбрах какво означава думата "патриот" у нас: човек който не му дреме за това което става с неговата държава, но за сметка на това се горде е че е неин гражданин. Смешници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Ето едно типично българско поведение. Когато се опре до разделно събиране на боклука, гласуване, спасяване на природатата ни, неща наистина важни и показващи националното ни развитие... всички си чешат оная работа, плюят и мрънкат, че от тях нищо не зависело. Ама ако недай се боже някой безработен тиквеник, който си няма друга работа "оскверни" "националното ни достойнство", всички на нож, как аджаба ще се ебават с българия. Да ва таковам в криворазбраните, жалки "патриоти" . Къде бяхте на изборите за евро депутати, къде бяхте на протестите за НАТУРА 2000, къде бяхте като застроиха черноморието? Нали обичате и умирате за българия, нали се гордеете че сте българи? Разбрах какво означава думата "патриот" у нас: човек който не му дреме за това което става с неговата държава, но за сметка на това се горде е че е неин гражданин. Смешници. Нещо не си на кеф тая вечер, а? Ми забавно си е това, да го натовариш тоя нещастник малко - невинни детски забавления, какво толкова? А ти, дето толкова лесно обобщаваш и плюеш - не ми казвай, че си самият активист... Не за друго, ами защото този, който прави много, обикновено е доволен от това, което прави и не се занимава да обижда тези, които имат различен от неговия избор. И за твое сведение, събирам си боклука разделно Добавка: Тука си се занимаваме с шегички, но защо да не помислим за по-трайно решение? То явно хакери няма в тоя форум, ами поне да се помисли... Коя е институцията, която, ако отправи протест до хостващия сайта, ще бъде приета насериозно, според вас? Аче да се обърнем към нея, имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 ....... местните хакери с някви гъзарски add-они на Firefox. Add-она мисля, че се казва Reload every, който има ФФ да сваля, утре пак ще бутаме :Д.През Firefox с Add-on ReloadEvery - отваряте 50 tab-а и във всеки един от тях зареждате дадения линк ... давате Reload every - > Custom (1 second) във всичките 50 таба и готово. значи това не е само за FireFox-a Това са прости рефрешъри Има ги една камара и за потребителите на IE . Бавна е работата с тях . И не са необходими. Тези от вас , които разполагат с по-голяма свързаност , могат да използват някой робот за ddos атака (ама минете през прокси ако не сте с динамично ИП, че може да стане кофти) . Достатъчни са 4-ма и тоя блог е неотваряем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ето едно типично българско поведение. Когато се опре до разделно събиране на боклука, гласуване, спасяване на природатата ни, неща наистина важни и показващи националното ни развитие... всички си чешат оная работа, плюят и мрънкат, че от тях нищо не зависело. Ама ако недай се боже някой безработен тиквеник, който си няма друга работа "оскверни" "националното ни достойнство", всички на нож, как аджаба ще се ебават с българия. Да ва таковам в криворазбраните, жалки "патриоти" . Къде бяхте на изборите за евро депутати, къде бяхте на протестите за НАТУРА 2000, къде бяхте като застроиха черноморието? Нали обичате и умирате за българия, нали се гордеете че сте българи? Разбрах какво означава думата "патриот" у нас: човек който не му дреме за това което става с неговата държава, но за сметка на това се горде е че е неин гражданин. Смешници. Ами лошо ли е типично българското поведение да се защитим от обиди? Аз например доколкото е възможно си събирам боклука разделно. И на изборите гласувах. Не съм ходил на протести за натура 2000 признавам а ти беше ли? И като питаш къде сме били при застрояването на черноморието ти какво направи по въпроса. И да аз се гордея че съм БЪЛГАРИН. Явно ти не споделяш това мнение. И да дреме ми какво става в държавата. Ако искаш ела ме таковай да видим как ще стане. Смешник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Добавка: Тука си се занимаваме с шегички, но защо да не помислим за по-трайно решение? То явно хакери няма в тоя форум, ами поне да се помисли... Коя е институцията, която, ако отправи протест до хостващия сайта, ще бъде приета насериозно, според вас? Аче да се обърнем към нея, имам предвид. Министерството на външните работи Edit: не знам дали ще ги бутнете с този пинг ама ако не друго поне ще им генерирате известен трафик и ако не друго поне малко набутвация... по-ефективно ще е не с пинг ами с онзи релоадер ако хостинга е платен... ама знам ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Абе не знам аз кой бил българин и кой не....ама най-малкото е гадно да се подиграваш на гърба на хора, осъдени на смърт за нещо, за което не са виновни (липсата на хигиена, спринцовки и т.н.), седящи сума години в затвора, че и за капак на сайта си да използваш символа на България - трибагреника, за да обесиш с него снимките на т.нар. "либийски маймуни". Лично аз ще си пингвам, защото само това мога да направя, след като друг, който трябва, не взима мерки. Между другото ми казаха, че пинг с големина на пакета 1000 е най-удачен. Тъй като съм с Win98SE съм си отворил един MS DOS Prompt, а за тези с ХР и нагоре, същото става както беше написано по-горе от START менюто с командата run, после пишете cmd и след това в новия прозорец се пише: ping vasiotsosed.blog.com.mk -t -l 1000 Спазват се всички интервали (след mk, след t и след l), както и се пише с малки букви. За съжаление в момента пингват не повече от 30-тина души, което не затруднява кой знае колко отварянето на сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Не съм ходил на протести за натура 2000 признавам а ти беше ли?И там бяхИ като питаш къде сме били при застрояването на черноморието ти какво направи по въпроса.И там бях. Но ако и такива като теб, които много си обичкат българийката си бяха вдигнали дупарите да дойдат щеше да има и по-забележим ефект. Мойта съвест си е чист, правя всичко по силите ми за запазването на територията, върху която е разположена страната ни(да българия е само и единствено една дума, "красивата ни природа" ще си е красива независимо под какво име е записана на каратата). Съвеста ми е чиста, защото въпреки, че не ми дреме за българия съм направил много повече от доста "патриотчета" за нея. И следващия път, когато решите да се засягате на "национално достойнство" се замислете дали наистина заслужавате да имате такова, дали сте направили дори нещо малко за тая страна, като например да се включите в почистването на тепетата (само за тази година се проведоха две), вместо патриотично да си изхвърлите кондома, превръзката или биренатата бутилка на метър от кофата. Ако съм смешник, затова че се чувствам добре от това, което съм свършил и продължавам да върша без да се млатя в гърдите и да викам "булгар, булгар", нека съм смешник Но докато си се чудил как тея безсрамни немци и македонци плюят любиматата ти татковина, аз заедно с англичани и така любимите ви амеркиканци, дошли в българия безвъзмездно на собствени разноски, сме си счупили задниците, за да въренм няколко вида птици(заради, които ни знаят в цяла Европа, и скоро ще ни знаят, и като тези които са ги унищожили), които една сюрия горди българи са прогонили, щото е много патриотично да си бацнеш частния санаториум/хотел в защитена зона или да се намятат отпадъците по плажа, че то ако не е мръсна бреговата ивица как туристите ще разберат, че са в българия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Министерството на външните работиЛепнах им един имейл на Външно... Да видим дали ще има някакъв отговор. И там бяхИ там бях. Но ако и такива като теб, които много си обичкат българийката си бяха вдигнали дупарите да дойдат щеше да има и по-забележим ефект. Мойта съвест си е чист, правя всичко по силите ми за запазването на територията, върху която е разположена страната ни(да българия е само и единствено една дума, "красивата ни природа" ще си е красива независимо под какво име е записана на каратата). Съвеста ми е чиста, защото въпреки, че не ми дреме за българия съм направил много повече от доста "патриотчета" за нея. И следващия път, когато решите да се засягате на "национално достойнство" се замислете дали наистина заслужавате да имате такова, дали сте направили дори нещо малко за тая страна, като например да се включите в почистването на тепетата (само за тази година се проведоха две), вместо патриотично да си изхвърлите кондома, превръзката или биренатата бутилка на метър от кофата. Ако съм смешник, затова че се чувствам добре от това, което съм свършил и продължавам да върша без да се млатя в гърдите и да викам "булгар, булгар", нека съм смешник Но докато си се чудил как тея безсрамни немци и македонци плюят любиматата ти татковина, аз заедно с англичани и така любимите ви амеркиканци, дошли в българия безвъзмездно на собствени разноски, сме си счупили задниците, за да въренм няколко вида птици(заради, които ни знаят в цяла Европа, и скоро ще ни знаят, и като тези които са ги унищожили), които една сюрия горди българи са прогонили, щото е много патриотично да си бацнеш частния санаториум/хотел в защитена зона или да се намятат отпадъците по плажа, че то ако не е мръсна бреговата ивица как туристите ще разберат, че са в българия. Какво, според тебе правиш, като изреждаш колко много си свършил за България? Ами млатиш се в гърдите и викаш "булгар, булгар" - само че по друг начин... И не си прав да смяташ, че всички, които са писали в тази тема, са "патриотчета" и нищо не са направили за България. Няма нужда да си изкарваш нервите тука - темата е за друго, всъщност, не за това какъв голям българин си ти, и какви нищожества са всички освен тебе... Аман... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Събрали се братски народи да се карат и да се псуват,я да дойдат да пиинем по една ракия,че тяхната не струва па да се разберем.Се пак всички сме българи на тази Земя Господ и Той е Българин!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 По-голяма глупост от пинг не можахте ли да измислите Пишете на външно министерство, пишете в Брюксел, пишете на македонците на МВР-то, пък ако толкова искате да свалите сайта си съберете парички и си купете DDOS атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 По-голяма глупост от пинг не можахте ли да измислите Пишете на външно министерство, пишете в Брюксел, пишете на македонците на МВР-то, пък ако толкова искате да свалите сайта си съберете парички и си купете DDOS атака. ИзмислиТЕ? ПишеТЕ? събереТЕ? Ами ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.