Jump to content
BulForum.com

Гадна гавра...

Mila

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

От няколко години насам толкова ги мразя тия Македонци :angry:

Що се мислят за мноо големи иб..** м***

Ама заслужават един голям бои. Колко се изнервих. Тва си да напправим нещо ? :confused :confused

абе като гледам , от вчера по новините текът информаций за тоя блок - все още си стои. Значи, нашите дето разбират- си дремят май май :) Предлагам да вземем малко пример от руснаците в тоя случай - масов флууд на скапания им блог :) Не е нужно да сте разбирачи, нужно е само като си пуснете машинките в нета, да праснете едно постоянно пингче към скапания блог - като махнете ограничението за броя на пакетите . Просто ако сте с Win , цъкате на Start бутона, избирате run, пишете вътре cmd, на изскочилият прозорец пишете следното : ping vasiotsosed.blog.com.mk -t . Минимизирате си прозорчето и го оставяте така докато ви е пусната машината. Ако достатъчно на брой народ го направи това ...... :D и постояноо, тоя блог ша му трябва нов адрес :D

Тоя Бог го е наказал. Нали даодха по новините, че тва е някъв част от няква македонска партия, тъп инвалид. Бил параолимпиец и в момента молел за подаяние да можел да иде на параолимпиядата. Тоя инвалид няма кво да прави и по цял ден виси пред компа и мисли глупости и мастурбира (ако може да го вдига)

Недейте така. На този боклук му е платено да агресира българите срещу македонците. Не им се връзвайте на подобни!

е, че това да му флууднем блога - агресия ли е :blink: Агресия ще е да му подменим скапания блог :lol: Да го сложим него както е на количката до някое куче дето си ближе......... едното отверстие след естествена нужда :lol:

Тоя бог вече го е наказал.Хем е инвалид хем е македонец. :angry:

Здравейте, аз не разбирам много но изпълних оказанията на LaN , дано помогна по някакъв начин за натоварването на сайта. Не е добре да си обтягаме отношенията с комшиите а и те не са виновни в купом като нация за издънката на някакъв тъпанар. По добре да си съсредоточин проклинанията само към него не да плюем македонците въобще.

И аз пинг-вам , да му изсъхнат та*аците на тоя...

Това наистина е гадна гавра и се чудя защо никой от правителството не вземе да изрази по-остро мнение. Нали толкова се пенеха за арена-та и пиратството, а ТОВА наистина е важно и ако има нещо по което трябва да се намесят от "по-високо" ниво са именно такива работи.

абе тоя е болен мозък . Как върви ddos атакичката ? :) аз не мога да преценя в момента щото цялата връзка заета ...

ping vasiotsosed.blog.com.mk -t -l 1024

:D

за по-големи пакети от 1024 има ограничение така че толкова му е максимума пингвайте докато не ви писне ;)

ping vasiotsosed.blog.com.mk -t -l 1024

:D

за по-големи пакети от 1024 има ограничение така че толкова му е максимума пингвайте докато не ви писне ;)

Сайтът вече се отваря по-трудно - благодаря, момчета! :) :punk

Сайтът вече не се отваря - благодаря, момчета! :) :punk

Брей при мен се отваря ...

иначе имам познати които могат да се заемат с хакването на този мършав сайт

Какво се палите? Да си пишат и правят каквото искат. Само това им остава на горките хора. Не им обръщайте внимание- не си заслужава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...