Aquila Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Колко велика е природата... Ден 4-ти от "събитието": 1, 2 Ще качиш ли пак снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Защо не накарате животните хищници да станат вегетарианци? Всеки е гледал по дискавъри колко са ужасни сцените. Гадни лъвове, как не ги е срам така да нападат тревопасните и да си похапват от тях, докато те агонизират.. По добре насочете темата към вандализъм, както е примера с гнездото, но не и за това как стават на пържоли. Много ли ви хареса във филма Earthlings как лекаря слага инжекцията на кучетата, погалва ги и след това те падат мъртви? Изхода е един и същ, неможем да го избегнем. Имам приятел, който притежава кланница. Животните се убиват с пистолет в челото. Аз като бях малък също бутнах едно гнездо на лястовички, бях 4 клас, тогава ми се струваше много интересно. Сега тези, които го правят ми иде да ги пребия. Сигурен съм че ако децата на играят толкова на CS, ами ходат на лезено училище както беше едно време, такива неща ще се случват по рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Ще качиш ли пак снимките? Защо? Между другото вчера вдигнаха още два-три реда зидария Днес дъжда явно им е пречил да строят. Ако някоя снимка, която съм сложил не се вижда, то значи че centrum-group e down. Много рядко се случва, но се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Zingam, гледа ли филма или не?Питам не за нещо друго, а защото по думите, към цитираните по-горе неща съдя, че просто не си го гледал. Гледах го! Знам, че звуча цинично и превзето и непукистки и може би жесток, но чак пък толкоз голям идиот не съм. Малко мърляв съм в изказа си. Елементарна логика. Този, който е гледал вечерята ти и я е оставял буквално да се дави във фекалии не му пука за животното. Не му пука и за тебе и как ще ти се отрази това месо, което се е трупало с фекалии. То е близко до акъла бе майна. Свинско не ям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Защо гледах този филм??? Направо съм потресена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Супер депресиращ е.. мен ме държа 2 дни, но днес хапнах хубав грах с картофки и крехко свинско баба ми .. готви божествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Аз така или иначе от както се помня не ям месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Аз пък без пържоли немога. Ако не е расло на кокал не го уважавам Разни салами, кремвирши и подобни боклуци не ям, но без мръвка не става просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Империята отвръща на удара: Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Империята отвръща на удара: Уфф,отвратителна гледка.Първото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Тва видео е абсолютна веганска пропаганда (тука ми мирише я на PETA,я на ALF) и е прекалено маниполационно.Проблема реално съществува,но в това видое е прекалено драматизирано и пресилено. Да ви питам когато котка хване мишка и се гаври половин час с нея докато изпадне в полу-живо полу-умряло състояние-това съдизъм лие?Или когато куче удуши котка?По тая логика когато човек убие куче съдизъм ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Човекът е единственото животно което убива друго за удоволствие , просто ей така. Верно е , но пък кво толкова трябва да се вживяваме как убивали прасетата например? Ама после секи гъчи пържоли като не видял. Или пък бездомните кучета.. мисля че ако хванеш краста или нещо от сорта няма да ти е особено приятно нали? Такъв е живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Човекът е единственото животно което убива друго за удоволствие , просто ей така. Котките също убиват за удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Кучетата също, кво да не би кучетата да ядат котките, които успеят да убият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Много се задълбочихте в спорове....Ето ви малко снимки (без Фотошоп) за оправяне на настроението Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Човекът е единственото животно което убива друго за удоволствие , просто ей така. Верно е , но пък кво толкова трябва да се вживяваме как убивали прасетата например? Ама после секи гъчи пържоли като не видял. Или пък бездомните кучета.. мисля че ако хванеш краста или нещо от сорта няма да ти е особено приятно нали? Такъв е живота Котките също убиват за удоволствие. Кучетата също, кво да не би кучетата да ядат котките, които успеят да убият.Много ме радват хора мислещи с краката. Я ми кажете котките и кучетата диви животни ли са? В природата хищниците се трепят помежду си само от конкуренция за територия и храна, а домашните "хищници" с изкривените си и закърнели инстинкти са давят заради моментни проблясъци. Човекът е единственото животно което убива друго за удоволствие , просто ей така.ц Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Много ме радват хора мислещи с краката. Я ми кажете котките и кучетата диви животни ли са? В природата хищниците се трепят помежду си само от конкуренция за територия и храна, а домашните "хищници" с изкривените си и закърнели инстинкти са давят заради моментни проблясъци.ц Ква точно ти беше мисълта, че явно аз мислещ с краката неразбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Много ме радват хора мислещи с краката. Я ми кажете котките и кучетата диви животни ли са? В природата хищниците се трепят помежду си само от конкуренция за територия и храна, а домашните "хищници" с изкривените си и закърнели инстинкти са давят заради моментни проблясъци. Не виждам какво целиш с това си изказване,но и хората в природата убиват за прехрана и за да се предпазят от други хищници. А котките са диви животни,да.Като изключим,може би,тези по апартаментите със стопанин и храна дадена на тепсия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ами целта ми беше да кажа, колко смешни са сравнения от сорта: Да ви питам когато котка хване мишка и се гаври половин час с нея докато изпадне в полу-живо полу-умряло състояние-това съдизъм лие?Или когато куче удуши котка?По тая логика когато човек убие куче съдизъм ли е? Хайде като си нямате и понятие от дадена тема да се въздържате да пишете по нея. Знам, че ви е трудно да си сдържате "интелекта", но моля ви изливайте го някъде, където поне малко разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Кои други същества убиват за удоволствие? Би ли обяснил че.. не съм запознат пък ми е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ами преди около 5г чичо ми беше охрана в един ресторант и имаше един ротвайлер,меко казано беше наяден отвсякаде,а защо тогава хвана една котка,захапа я и въпреки,че беше умряла си седна и продължи да я стиска,наистина явно му доставя удоволствие,а и не е единствения му случай,преди когато са го пускали да бяга в парка е хванал някаква булонка и едва са я спасили,а и какви ужасяващи истории съм чувал за кучета,направо ми е гадно като си помисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Само да вмъкна една интересна интерпретация. Какво точно значи "за удоволствие" ? Когато убиваш животно "за удоволствие" истинските мотиви може да са съвсем други и неразбираеми самия тебе, на подсъзнателно ниво. Някой болен мозък може да убива защото това го кара да се чувста велик, друг заради еди какво си и т.н. Дори и сериен убиец обикновено не убива за удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.