juji Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 A защо да се показва? Ти май се шегуваш Много е удобно да няма проблеми и всичко да е уредено от някой друг. Някой да те е карал да го гледаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Чакайте, ве... Когато убивам животното по брутален начин заради месото му, аз съм хищник и животно... А когато се сравнява убийството на човек и животно - аз вече съм човек, а не животно? Аре стига глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ти май се шегуваш То по-скоро ти май от одеве го караш на базик. Аз още не съм и гледал филма, само началото. Но едва ли е нужно. Гледал съм къде по-други снимки и клипове които са давани във форума и то доста неприятни. Значи щом смяташ, че тези неща трябва да се показват, явно ти искаш да гледаш подобни насилия над животни и хора. Ама то това са повечето хора. Купчина сеирджии, които се редят да гледат подобни работи и накрая цъкат с език, как може да се правят такива неща. Разбира се че ще ми е удобно някой друг да ги решава тия проблеми. Първо защото това не е мой проблем и второ защото за всеки проблем си има хора, които да го решават. От мен така или иначе нищо не зависи. А и все пак навсякъде в интернет има деца които гледат тези работи. Кажи ми, трябва ли едно 13 годишно дете да гледа това, само за да знае каква е истината? Не е ли по-добре просто да я знае. Ето за това в повечето форуми, а и сайтове (за разлика от този) има забрана да се публикуват снимки и видео съдържащи насилие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 То по-скоро ти май от одеве го караш на базик. Аз още не съм и гледал филма, само началото. Но едва ли е нужно. Гледал съм къде по-други снимки и клипове които са давани във форума и то доста неприятни. Значи щом смяташ, че тези неща трябва да се показват, явно ти искаш да гледаш подобни насилия над животни и хора. Ама то това са повечето хора. Купчина сеирджии, които се редят да гледат подобни работи и накрая цъкат с език, как може да се правят такива неща. Разбира се че ще ми е удобно някой друг да ги решава тия проблеми. Първо защото това не е мой проблем и второ защото за всеки проблем си има хора, които да го решават. От мен така или иначе нищо не зависи. А и все пак навсякъде в интернет има деца които гледат тези работи. Кажи ми, трябва ли едно 13 годишно дете да гледа това, само за да знае каква е истината? Не е ли по-добре просто да я знае. Ето за това в повечето форуми, а и сайтове (за разлика от този) има забрана да се публикуват снимки и видео съдържащи насилие. breakneck, зависи. Както вече на няколко пъти казах - зависи от всеки един. Вземи да пораснеш малко, защото няма феи, които да размахат вълшебната пръчица и всичко да се оправи преди да си разбрал дори за съществуването на нещо си. Купчината сеирджии всъщност прави нещо, докати ти премяташ залъка в устата си и разчиташ някой друг да оправи нещо си. Щом не си гледал филма, всъщност какво е твоето мнение по въпроса, който се коментира? Питам те, защото знаеш ли изобщо какво се коментира? Извинения на VeGor Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ами така като гледам темата, май съм наясно за какво става въпрос. А и аз съм достатъчно пораснал, за да го осъзная, докато май ти още вярваш във феи. А сеирджиите освен да гледат сеир друго не правят. Този който иска да направи нещо го прави и без да гледа 50 филма за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Благодаря ти, че ме разсмя. Друго имаш ли да кажеш, освен да говориш за сеир и да недоволстваш за това, че на някой му пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ами да. Ако искаш мога и виц да ти разкажа. Ама ако искаш нещо друго само кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Лошо няма, поговорете пообсъдете, поразмишлявайте па и някой виц кажете. После идете си направете по една мазна сочна свинска пържола както ще направя аз сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Мммм пържолаааа. Ама чак сега ли я правиш? Не е ли малко късно вече и изобщо хуманно ли е от твоя страна да я правиш в толкова часа? Иначе аз днес вече си изядох пържолката, та за това реших и аз да се включа в купона. Утре пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 напоследък режима ми никакъв го няма Мм, след малко става. С тея подправки дето съм сложил трудно можеш да устоиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Лошо няма, поговорете пообсъдете, поразмишлявайте па и някой виц кажете. После идете си направете по една мазна сочна свинска пържола както ще направя аз сега. Да ти е сладко На мен също не ми харесва използването на животни за забавление, но животните, които се развъждат за храна са си просто една индустрия, нищо повече. А и никой не може да ме убеди, че човек може да живее нормално и да се чувства пълноценен като яде само трева, без да взима никакви хранителни добавки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Zingam, кажи ми къде точно трябва да бия на динята обезболяващо и вече ще го правя. В задника Замисляш ли се как е била убита вечерята ти? По-скоро се замислям, с какви боклуци е хранена вечерята ми и какви химикали има в нея. Какъв е смисълът да убиеш крава само заради кожата й? Може малко да ти прозвучи заядливо, ама примерът ти е неуместен, едва ли някой изхвърля месото на индийската крава, след като й свалят кожата при условие, че има стотици милиони гладуващи индийци. Какъв е смисълът от целия този садизъм? Защо трябва да го поддържаме и да се заблуждаваме, че така е било винаги и така трябва да е? Чак пък съдизъм. В една книга за аржентинските кланници бяха направили сметка, колко говеда е заколил главния колач. Цифрата мисля беше нещо от рода на 3 000 000. Бяха го питали, дали не се страхувал от ада, а той отговори, че ако не е той, какво ще ядат англичаните. Цитирам по памет:Докато има кланици, ще има и войни. Точно Това на думи звучи много добре, ама на практика е безмислено. По-скоро истината е, че войни ще има, докато има жени. То това е целта, да се откажат всички от месото. Имаше една серия мисля на Powerpuff girls, където зеленчуците въстанаха против хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Ау извинявам се някой модератор да изтрие мнението ми обърках темите извинявам се отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 http://offthechain-movie.com Филмът е предоставен от цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 т'ва вече е кофти... 'щото хората са за убиване в случая, а не кучетата, ама к'во да правиш.. а като цяло, тия питбули, които аз познавам са много готини кучета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 т'ва вече е кофти... 'щото хората са за убиване в случая, а не кучетата, ама к'во да правиш.. а като цяло, тия питбули, които аз познавам са много готини кучета...Лошото е че дори и да бъдат забранени със закон, у нас нищо няма да се провени. В щатите, където е предвидена глоба от няколко хилядарки и затвор за всяко куче, което е доказано, че е участвало в "борба", подобни "забавления" продължават, камо ли тук да спрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 т'ва е така.. тука няма да ги спрат, а там - виждам, че си им голям фен.. как ти се струва това предложение в щата Калифорния (пък може и Флорида да беше, не съм сигурен), а след време искаха и във всичките щати да го приложат тоя закон, да се забрани въобще тая порода и всички кучета да бъдат избити? дали това е начинът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 т'ва е така.. тука няма да ги спрат, а там - виждам, че си им голям фен.. как ти се струва това предложение в щата Калифорния (пък може и Флорида да беше, не съм сигурен), а след време искаха и във всичките щати да го приложат тоя закон, да се забрани въобще тая порода и всички кучета да бъдат избити? дали това е начинът?Да забранят "бойните" породи или да ограничат разпространението, е възможно, но да ги избият, точно в САЩ, това е невъзможно. Та дори и конфискуваните кучета минават първо през дресьор-психолог, който потвърждава дали кучето е 100% "дефектирало" преди да го преспят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 дам, това предаване съм го гледал - и той им бърка в чиниите, докато ядат, за да видят дали са агресивни към хора, нали? глупости на търкалета... и да, това съм го гледал ТОЧНО за САЩ и ТОЧНО да избият ВСИЧКИ кучета. специално от тази порода.. разгледай се и в ютюб, там също има доста протестни клипчета за това. В цялата работа е ясно, че виновен е стопанинът и той е за убиване, а не кучето... то прави каквото е позволено и каквото не е позволено. както е възпитано от стопанина си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Един пресен пример от мен за напълно безмислено, малоумно и варварско отношение към беззащитни животни. Има хора, които заслужават да са без ръце определено. През 2002 година над вратата на апартамаента ми се заселиха ТЕЗИ преслестни създания. Всички постепенно свикнахме с тях и ги обикнахме. Всяка година се връщат и отглеждат поколението си при нас и ни радват песните си в ранни зори и грациозните си полети. Най-важното - имат ни доверие! Защото знаят, че още с първите топли дни прозореца между 7-мия и 8-мия етаж се отваря за цяло лято и ги чакаме. Миналия ден се прибрах след празниците и заварих гнездото им зверски изкъртено, разпръснато пред вратата ми заедно с изпочупените им яйчица. Все още не знаем кой е "героят", но съм обявил награда за този, който даде инфо по въпроса. Сега милите започнаха да строят отново. Представям си докъде летят, за дамерят кал и да я донесат дотук парче по парче. Дано възстановят дома си... Всички комшии са наострени и само чакаме да подочуем нещо за изверга, който извърши това. А аз лично реших да сложа видеонаблюдение пред вратата си - не толкова заради мен, колкото заради тях. И ако някой пак им посегне аз ще му покажа какво е пък "насилие срещу хората"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Zingam, гледа ли филма или не? Питам не за нещо друго, а защото по думите, към цитираните по-горе неща съдя, че просто не си го гледал. Значи няма садизъм, когато бъхтеш животно по главата с бухалка, когато не му осигуряваш нормални условия на живот и когато го убиваш по възможно най-бруталния начин. Казаха го и преди. Има огромна разлика в начините, по които можеш да умреш. Аз ли нещо съм сбъркана и не разбирам значението на думата садизъм или садизмът има някакви други измерения. Не те интересува как е убита вечерята ти, но те интересува с какво е била хранена. Елементарна логика. Този, който е гледал вечерята ти и я е оставял буквално да се дави във фекалии не му пука за животното. Не му пука и за тебе и как ще ти се отрази това месо, което се е трупало с фекалии. То е близко до акъла бе майна. Който се отнася към живтните по този начин - без да го е грижа нито как ги отглежда, нито как ги убива, не го е грижа и за крайните потребители, които приемат това месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Значи няма садизъм, когато бъхтеш животно по главата с бухалка.... В наказателния кодекс наказанията винаги са завишени, когато става дума за "убийство, осъществено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин"....жалко, че няма алинея, засягаща подобен начин на убийство и на животните. П.П....а защо не и само за жестоко отношение.... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Колко велика е природата... Ден 4-ти от "събитието": 1, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 R_a_p_t_o_R спокойно животинките ще се оправят само дано този които им го е причинил да не се завърне че тогава вече ще е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 олее, това е супер педерастко. по-гадно ми стана като чета мненията тука, отколкото като гледах филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.