Jump to content
BulForum.com

Насилието към животните

EvilDemon

Recommended Posts

A защо да се показва?

Ти май се шегуваш :)

Много е удобно да няма проблеми и всичко да е уредено от някой друг.

Някой да те е карал да го гледаш?

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Чакайте, ве... Когато убивам животното по брутален начин заради месото му, аз съм хищник и животно... А когато се сравнява убийството на човек и животно - аз вече съм човек, а не животно? Аре стига глупости...

Ти май се шегуваш :)
То по-скоро ти май от одеве го караш на базик. Аз още не съм и гледал филма, само началото. :) Но едва ли е нужно. Гледал съм къде по-други снимки и клипове които са давани във форума и то доста неприятни.

Значи щом смяташ, че тези неща трябва да се показват, явно ти искаш да гледаш подобни насилия над животни и хора. Ама то това са повечето хора. Купчина сеирджии, които се редят да гледат подобни работи и накрая цъкат с език, как може да се правят такива неща. Разбира се че ще ми е удобно някой друг да ги решава тия проблеми. Първо защото това не е мой проблем и второ защото за всеки проблем си има хора, които да го решават. От мен така или иначе нищо не зависи.

А и все пак навсякъде в интернет има деца които гледат тези работи. Кажи ми, трябва ли едно 13 годишно дете да гледа това, само за да знае каква е истината? Не е ли по-добре просто да я знае. Ето за това в повечето форуми, а и сайтове (за разлика от този) има забрана да се публикуват снимки и видео съдържащи насилие.

То по-скоро ти май от одеве го караш на базик. Аз още не съм и гледал филма, само началото. :) Но едва ли е нужно. Гледал съм къде по-други снимки и клипове които са давани във форума и то доста неприятни.

Значи щом смяташ, че тези неща трябва да се показват, явно ти искаш да гледаш подобни насилия над животни и хора. Ама то това са повечето хора. Купчина сеирджии, които се редят да гледат подобни работи и накрая цъкат с език, как може да се правят такива неща. Разбира се че ще ми е удобно някой друг да ги решава тия проблеми. Първо защото това не е мой проблем и второ защото за всеки проблем си има хора, които да го решават. От мен така или иначе нищо не зависи.

А и все пак навсякъде в интернет има деца които гледат тези работи. Кажи ми, трябва ли едно 13 годишно дете да гледа това, само за да знае каква е истината? Не е ли по-добре просто да я знае. Ето за това в повечето форуми, а и сайтове (за разлика от този) има забрана да се публикуват снимки и видео съдържащи насилие.

breakneck,

зависи.

Както вече на няколко пъти казах - зависи от всеки един. Вземи да пораснеш малко, защото няма феи, които да размахат вълшебната пръчица и всичко да се оправи преди да си разбрал дори за съществуването на нещо си.

Купчината сеирджии всъщност прави нещо, докати ти премяташ залъка в устата си и разчиташ някой друг да оправи нещо си.

Щом не си гледал филма, всъщност какво е твоето мнение по въпроса, който се коментира? Питам те, защото знаеш ли изобщо какво се коментира?

Извинения на VeGor :)

Ами така като гледам темата, май съм наясно за какво става въпрос. А и аз съм достатъчно пораснал, за да го осъзная, докато май ти още вярваш във феи. А сеирджиите освен да гледат сеир друго не правят. Този който иска да направи нещо го прави и без да гледа 50 филма за това.

:laughing:

Благодаря ти, че ме разсмя. :)

Друго имаш ли да кажеш, освен да говориш за сеир и да недоволстваш за това, че на някой му пука?

Ами да. Ако искаш мога и виц да ти разкажа. Ама ако искаш нещо друго само кажи. :woot

Лошо няма, поговорете пообсъдете, поразмишлявайте па и някой виц кажете. После идете си направете по една мазна сочна свинска пържола както ще направя аз сега. :)

Мммм пържолаааа. :woot Ама чак сега ли я правиш? Не е ли малко късно вече и изобщо хуманно ли е от твоя страна да я правиш в толкова часа? ;) Иначе аз днес вече си изядох пържолката, та за това реших и аз да се включа в купона. Утре пак. :)

напоследък режима ми никакъв го няма

Мм, след малко става. С тея подправки дето съм сложил трудно можеш да устоиш :D

Лошо няма, поговорете пообсъдете, поразмишлявайте па и някой виц кажете. После идете си направете по една мазна сочна свинска пържола както ще направя аз сега. :)

Да ти е сладко :)

На мен също не ми харесва използването на животни за забавление, но животните, които се развъждат за храна са си просто една индустрия, нищо повече. А и никой не може да ме убеди, че човек може да живее нормално и да се чувства пълноценен като яде само трева, без да взима никакви хранителни добавки.

Zingam,

кажи ми къде точно трябва да бия на динята обезболяващо и вече ще го правя. :)

В задника :D

Замисляш ли се как е била убита вечерята ти?

По-скоро се замислям, с какви боклуци е хранена вечерята ми и какви химикали има в нея.

Какъв е смисълът да убиеш крава само заради кожата й?

Може малко да ти прозвучи заядливо, ама примерът ти е неуместен, едва ли някой изхвърля месото на индийската крава, след като й свалят кожата при условие, че има стотици милиони гладуващи индийци.

Какъв е смисълът от целия този садизъм? Защо трябва да го поддържаме и да се заблуждаваме, че така е било винаги и така трябва да е?

Чак пък съдизъм. В една книга за аржентинските кланници бяха направили сметка, колко говеда е заколил главния колач. Цифрата мисля беше нещо от рода на 3 000 000. Бяха го питали, дали не се страхувал от ада, а той отговори, че ако не е той, какво ще ядат англичаните.

Цитирам по памет:

Докато има кланици, ще има и войни.

Точно :)

Това на думи звучи много добре, ама на практика е безмислено. По-скоро истината е, че войни ще има, докато има жени.

:devil

То това е целта, да се откажат всички от месото. :)

Имаше една серия мисля на Powerpuff girls, където зеленчуците въстанаха против хората :D

т'ва вече е кофти... 'щото хората са за убиване в случая, а не кучетата, ама к'во да правиш.. а като цяло, тия питбули, които аз познавам са много готини кучета...

т'ва вече е кофти... 'щото хората са за убиване в случая, а не кучетата, ама к'во да правиш.. а като цяло, тия питбули, които аз познавам са много готини кучета...
Лошото е че дори и да бъдат забранени със закон, у нас нищо няма да се провени. В щатите, където е предвидена глоба от няколко хилядарки и затвор за всяко куче, което е доказано, че е участвало в "борба", подобни "забавления" продължават, камо ли тук да спрат :angry1

т'ва е така.. тука няма да ги спрат, а там - виждам, че си им голям фен.. как ти се струва това предложение в щата Калифорния (пък може и Флорида да беше, не съм сигурен), а след време искаха и във всичките щати да го приложат тоя закон, да се забрани въобще тая порода и всички кучета да бъдат избити? дали това е начинът?

т'ва е така.. тука няма да ги спрат, а там - виждам, че си им голям фен.. как ти се струва това предложение в щата Калифорния (пък може и Флорида да беше, не съм сигурен), а след време искаха и във всичките щати да го приложат тоя закон, да се забрани въобще тая порода и всички кучета да бъдат избити? дали това е начинът?
Да забранят "бойните" породи или да ограничат разпространението, е възможно, но да ги избият, точно в САЩ, това е невъзможно. Та дори и конфискуваните кучета минават първо през дресьор-психолог, който потвърждава дали кучето е 100% "дефектирало" преди да го преспят.

дам, това предаване съм го гледал - и той им бърка в чиниите, докато ядат, за да видят дали са агресивни към хора, нали? глупости на търкалета... и да, това съм го гледал ТОЧНО за САЩ и ТОЧНО да избият ВСИЧКИ кучета. специално от тази порода.. разгледай се и в ютюб, там също има доста протестни клипчета за това.

В цялата работа е ясно, че виновен е стопанинът и той е за убиване, а не кучето... то прави каквото е позволено и каквото не е позволено. както е възпитано от стопанина си...

Един пресен пример от мен за напълно безмислено, малоумно и варварско отношение към беззащитни животни. Има хора, които заслужават да са без ръце определено.

През 2002 година над вратата на апартамаента ми се заселиха ТЕЗИ преслестни създания. Всички постепенно свикнахме с тях и ги обикнахме. Всяка година се връщат и отглеждат поколението си при нас и ни радват песните си в ранни зори и грациозните си полети. Най-важното - имат ни доверие! Защото знаят, че още с първите топли дни прозореца между 7-мия и 8-мия етаж се отваря за цяло лято и ги чакаме.

Миналия ден се прибрах след празниците и заварих гнездото им зверски изкъртено, разпръснато пред вратата ми заедно с изпочупените им яйчица. Все още не знаем кой е "героят", но съм обявил награда за този, който даде инфо по въпроса.

Сега милите започнаха да строят отново. Представям си докъде летят, за дамерят кал и да я донесат дотук парче по парче. Дано възстановят дома си... Всички комшии са наострени и само чакаме да подочуем нещо за изверга, който извърши това.

А аз лично реших да сложа видеонаблюдение пред вратата си - не толкова заради мен, колкото заради тях. И ако някой пак им посегне аз ще му покажа какво е пък "насилие срещу хората"...

Zingam, гледа ли филма или не?

Питам не за нещо друго, а защото по думите, към цитираните по-горе неща съдя, че просто не си го гледал.

Значи няма садизъм, когато бъхтеш животно по главата с бухалка, когато не му осигуряваш нормални условия на живот и когато го убиваш по възможно най-бруталния начин. Казаха го и преди. Има огромна разлика в начините, по които можеш да умреш. Аз ли нещо съм сбъркана и не разбирам значението на думата садизъм или садизмът има някакви други измерения.

Не те интересува как е убита вечерята ти, но те интересува с какво е била хранена.

Елементарна логика. Този, който е гледал вечерята ти и я е оставял буквално да се дави във фекалии не му пука за животното. Не му пука и за тебе и как ще ти се отрази това месо, което се е трупало с фекалии. То е близко до акъла бе майна. Който се отнася към живтните по този начин - без да го е грижа нито как ги отглежда, нито как ги убива, не го е грижа и за крайните потребители, които приемат това месо.

Значи няма садизъм, когато бъхтеш животно по главата с бухалка....

В наказателния кодекс наказанията винаги са завишени, когато става дума за "убийство, осъществено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин"....жалко, че няма алинея, засягаща подобен начин на убийство и на животните. ;)

П.П....а защо не и само за жестоко отношение.... :ph34r:

олее, това е супер педерастко.

по-гадно ми стана като чета мненията тука, отколкото като гледах филма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...