ScherZ Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 xaxaxaxaxxaxa weasel ne ne sam blondinka...shto imash nqkoq cvetista fraza i za men li.... spesti si q... az imam syvsem zemno mnenie za sebe si... Igniter: heh az ne se vyrzah na izraza "snqsq" daje ne go bqh pro4ela ne mi puka...za tova ....to za kvo li i mi puka de.... PS.We4e i az zeh da se byrkam vyv sobstvenite si misli i se po4uvstah kato izrysena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 scherz, hubavo ne che imam neshto protiv blondinkite... istina e, che ponqkoga deistvat leko glupovato(pone spored myjkite razbiraniq), no pyk sa mnogo lubveobilni(daje prekaleno na momenti) igniter, ne pitam na PM, zashtoto ne sym trygnal da si govorq na shushu-mushu s neq, osven tova se uchudvam na izkazvaneto ti.. nqkaksi, ne ti otiva na vyzrastta, vseki istiski myj, dokosnal se do nomerata, koito edna jena moje da pogodi, shte se syglasi pone minimalno s tova, che jenite slujat za da pravqt i gledat deca.. vsichko ostanalo, za tqh e na vtora stranica... kolkoto do "za da ... deca!", tova kak da go tylkuvam, pyrvoto neshto, za koeto se seshtam e "pravqt", ama tova ne e "mrysna" duma, sledovatelno ne e dumata lipsvashta v mnogotochieto.. druga, za koqto se seshtam i e "mrysna", pyk nqkaksi ne si otiva s konteksta na izrechenieto.. zapochvam da se chudq, da ne si si obyrkal rojdennata godina v registraciqta na foruma? ---edit--- ups, sorry, igniter, chak sega ti poglednah web stranicata... ...shtom si uchil v dolna mitropoliq.. razbiram te napylno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Abe to koi kyde e u4il i kakvo e pravil...Ako si minaval prez Pleven ili ima6 poznati ot tam 6e znae6 kakvo se govori za jenite ot tozi krai! Ne 4e i tuka gi nama, no tam sa v izobilie. I makar i da ne ti se varva sym im ql poparata nqkolko pyti - t'va 5 godini sa mnogo ne6to, 6a znai6! Otnosno nomerata im - symnqvam se da me iznenada6 s ne6to Jalkoto e 4e si navyr6il 25, a o6te ne si sre6nal jena, koqto za teb da e ne6to pove4e ot che jenite slujat za da pravqt i gledat deca.. Ako dyrji6 moga da te zazpoznaq s jeni, koito sa postignali mnogo pove4e ot tova...Vsy6nost ti q poznava6 edna takava jena, po-dobre ot men - maika ti! I hodi da spi6, 4e ne6to pametta ti strada! Q vij koq duma si slojil pred "deca" v posta ot Jan 8 2004, 01:05 AM i 6e razbere6 koq sym propusnal! Ot uvajenie kym jenite ne q povtorih. Razbiraemo, nadqvam se! edit: A, ti si otishal da spinaka6?!? Kakvo blagorazumie, na fona na vsi4ko postnato ot teb tazi ve4er! edit2: Sega, kato se zamislih- pak nqma da otkaja edna mrysnica! Daje 4at-pat mi lipsvat! No ne za tiva e topica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 off: тука пак стана кенеф на темата: Ina4e smqh vkara gorkoto momi4e ama mn kofti sa se poigrali s neq na vseki se slu4va da ne razbira.... бе незнам дали е той или тя, руса, чернокоса, огнена, въшлива, миризлива и още там каквото се сетите ама така яко ги плъзга всичките тия високоинтелигентни момци които допускат дори потенциално вероятната възможност, че някой може да го вярва тва, че единственото нещо което мога да кажа е: баси и сдуханите компютърджии Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Едва ли някой сериозно смята, че онзи топик с превъртането на двд-то е сериозен. Повече от сигурно е, че ТОЗИ, който го е стартнал знае повече от добре за какво става дума, ама майтап да става по форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 Едва ли някой сериозно смята, че онзи топик с превъртането на двд-то е сериозен.Повече от сигурно е, че ТОЗИ, който го е стартнал знае повече от добре за какво става дума, ама майтап да става по форумите Prav si postnah go malko smqh da ima. Malko raznoobrazie v foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Kato se zagledahme sas zena mi vav snimkata na vaprosnata madama stignahme do izvoda che naistina e mente blondinka i naistina e s cvetni leshti. Osven vsichko tova zena mi kaza che bila imala otvratitelen epilator, koito bil skubel neznam si kak...... dobre che ne mi se nalaga da polzvam takiva "ekstri". Basi kolko mnogo moze da se nauchi za edin chovek samo edna negova snimka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Da jiveqt BLONDINKITE, che nqma koi da ni rasmiva. P.S. Ne celq da obidq nqkoi/q Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Едва ли някой сериозно смята, че онзи топик с превъртането на двд-то е сериозен.Повече от сигурно е, че ТОЗИ, който го е стартнал знае повече от добре за какво става дума, ама майтап да става по форумите E az kakvo sega??? Osven da vzema da kaja: H E L P Prevyrtiah mIRC i molia posochete mi site da si izteglia CD2, che na CD1 neshto BOT me kick/bann i triabva ot CD2 da si izteglia nov serial za da si pusna maphack i da precakam bot-a tova gornoto sa syshtite gluposti, kakto i topic-a postnat ot onazi madama koito porodi celia spor "ama mai ne go e pisala madama, pyk bila tia i blondinka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.