Jump to content
BulForum.com

Kak da si prevurtq DVD-to ???

netrootbg

Recommended Posts

И трябва да се отбележи че въпросната дама е "мозъчно-черепно" руса :) И за доказателство една снимка. :)

6a me izvinqvate, ama sledniq citat e doistoin da go ima i v na6iq forum

... imashe belezka v videotekata che filmite trjabva da se vrustat prevurtiani otnachalo inache globa 2 lv a i odeve kazah na maika mi i tja se chudi i mae kak da vurneme diskovete taka i sega po PowerDVD tursime kude e taia funkcia za vrustane na DVD otnachalo ama ne ja namerihme i vlizahme dori v DLL failovete na PowerDVD da vidime kakvo pishe vutre no znam malko english i ne razbiram kakvo pishe njakoi ima li PowerDVD programata da mi kaze kakvo pishe v powDLL faila plsssssssssssss mislia si che tam ste se opravi rabotatata

Za6to nqmame rubrika humor?!?

Е-е-е-е-й, добре че е била блонд колежката да попита, а също и хиляди благодарности на netrootbg, че иначе 'сички тука щяхме да си останем непросветени и да сме с непревъртяни DVD-та :lol: :lol: ROFL & LMAO :lol: :lol:

Просто съвеста на ми позволява да не цитирам Karaman, които абсолютно точно се изрази (дори надежда се улови в писанията му) :woot :

[00:01:56] <Karaman> ta taia li prevarta dvd-ta,

[00:02:08] <Karaman> az imam edin takav debel shpindel, mozhe da se uprazhniava  :wub:

//.offtopic

Благодарвние на Karaman чукнах 500 поста :)

A be biah chuval za postavka za kafevarka na PC-to (ima se predvid podlozkata na CD-to), chuval sam za format na ednoto C:\ (shtoto Norton Commander-a pokazval dva broia C:\ i ednoto bilo izlishno).......... A ma taia me sasipa ot smiah.

Samo edno mi e chudno, kak se e nauchila da puska (respektivno spira PC-to).. Tia operacii ne sa li po-trudni otkolkoto da se prevarti edno DVD? :)

Basi horata ima........ Da me proshtavat zenite, koito poseshtavat nashia forum, a ma takav biser moze da izrasi samo zena...... :D

tova e mente.. i snimkata e mente... i blondinkata e kestenqva ;)

--edit--

a, da.. i taq e debela, makar i ne mnogo, koeto si lichi po bradichkata :>

хихихи Weasel я нагласи най-яко. Направо ми се отщя да я intercourse.gif вече - хахахахаха

mi da mente e daje o4ite i ne sa istinski ami e sys sini leshti(na fona daje se vijda raztvor za leshti):PP

:wub:

Ina4e smqh vkara gorkoto momi4e ama mn kofti sa se poigrali s neq na vseki se slu4va da ne razbira.... i az sym izpadala v takiva situacii(aide da ne kazvam 4e smqh shte padne:Pppp) puk i 2 lv sa si dosta ne sa i se plashtali

EDIT:Poneje sym momi4e i ne moga da ostana bezy4astna na napadkite kam momi4etata...moje da si gvorite kakvoro si iskate no i vie mom4etata ne ste edna stoka(izmet (bez da se obijdate)) ne e za prikazvane.....

hehe, chochosan.. vse pak, jenite slujat samo da snasqt deca, a ne da mislqt, nali?! :>

weasel нещата колкото и да са в кръга на шегата, айде малко уважение и към нежния пол. Тука смятам че малко се изхвърли confused27.gif. \/

mi weasel ako se zamislish iti filosofski nad moeto izkazvane i ti shte prozresh istinata (nqkude tam izmejdu redowete)

EDIT: Nqma da vlizam v izlishni sporowe..pisnalo mi ot glupostite v toq forum i ot maloumnite izkazvaniq na nqkoi hora (weasel ne visiram tebe ne se obijdai).... :cry

pak i spora ne e ravnostoen sprqmo syotnoshenieto na momi4eta : mom4eta vyv foruma! :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...