stefan Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 320 CDI V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 320 CDI V6 а какво купе е C,E,S Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 а какво купе е C,E,S E - и няма слизане вече от МБ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Аз пък от 2 седмици съм собственик на Mercedes C200 kompressor 1999 г., комби, 2000 кубика, 192 коня. Купих го с газов инжекцион - нов внос от Италия. Това ми е първия Мерцедес. Почти нищо нямаше за правене - в общи линии освен консумативи - маншони, тампони, масла и филтри(това не се и коментира даже), пистови ремъци - нищо друго. Явно, макар и италианец, а тези цървули са огромни мизерници спрямо колите си, единствения му собственик е бил с акъла си и го е поддържал. Като заключение - бах мааму - много върви това чудо, ама и в данъчното, като ми казаха колко му е данъка малко ми поомекнаха капачките, видях черни кръгове пред очите и те така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Е190 от 90-та. Железен е! От 6 години го карам и единствения ремонт му е смяна на тампоните за задните амортисьори, който бяха оригиналните от 90та Сега имам един шарнир износен, ама ще го сменям по-натам. Като цяло колата е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krum Todorov Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Мойта е Ц 180 94г и изобщо не съм доволен можеби не случих на кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.