err0r^ Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 купе естественно що ве батка кабрио не тр ли кефи повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 чесно казано не , а и е повече пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 чесно казано не , а и е повече пари е то всеки си плаща за гъзарията , ама избора е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Eто една лека закачка всичко е базик дано няма убидени Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuchov Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 imam 124 300 turbo diesel avtomat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_yanev Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Баща ми има S320 2002 година.. 204к.с. мога да кажа че няма друга кола с такава возия.. уникална а аз ще взимам книжка след 8 месеца и ще получа 124 купе. един от любимите ми мерцедеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 и в пловдив съм виждал мерцедес с табелка москвич ма сега не мога да се сета какъв модел беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 Баща ми има S320 2002 година.. 204к.с. мога да кажа че няма друга кола с такава возия.. уникалнаа аз ще взимам книжка след 8 месеца и ще получа 124 копе. един от любимите ми мерцедеси Доста може да се поспори по този въпрос, но айде, че има убава возия има, но чак пък уникална... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Доста може да се поспори по този въпрос, но айде, че има убава возия има, но чак пък уникална... Ти си първият, който се оплаква от возия на Мерц.. Да не говорим пък за ЕС-ка.. Ти си знаеш де, вкусове всекви, ама да кажеш че не те кефи как вози просто не го проумявам............ П.С. Адаш, пише се кУпе Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Не се оплаква от возията на Mercedes,а говори по принцип че имат по-добре возещи модели Виж му аватара и ще разбереш какво кара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 Ти си първият, който се оплаква от возия на Мерц.. Да не говорим пък за ЕС-ка.. Ти си знаеш де, вкусове всекви, ама да кажеш че не те кефи как вози просто не го проумявам............ П.С. Адаш, пише се кУпе Имам наблюдения от всички модели S-ки до момента, затова съм и сигурен в думите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_yanev Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Не се оплаква от возията на Mercedes,а говори по принцип че имат по-добре возещи модели Виж му аватара и ще разбереш какво кара Мислиш ли че Grosmaster кара този мерцедес от аватара му? че аз не съм останал с това впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Имам наблюдения от всички модели S-ки до момента, затова съм и сигурен в думите си А кое вози "ДОБРЕ"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 21, 2008 Author Share Posted June 21, 2008 Мислиш ли че Grosmaster кара този мерцедес от аватара му? че аз не съм останал с това впечатление... Това че ти не си ме видял с него, незначи че това от аватара, не ми седи в гаража Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Не се оплаква от возията на Mercedes,а говори по принцип че имат по-добре возещи модели Виж му аватара и ще разбереш какво кара Ще кажеш, че "аватара" вози по-добре от S-ка ? По-добре недей, бате, по-добре недеееееййй.. То хубаво всеки си има вкус, ама има някои истини, дето не могат да се отрекат, просто не могат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 abe razbiram 4e vseki si hvali negovoto i 4e purata imala naj hubava voziq ama sam se vozil v novata S klasa i v purata i opredeleno nqma mqsto za sravnenie S klasat bie po vsi4ki paragrafi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 21, 2008 Author Share Posted June 21, 2008 Ще кажеш, че "аватара" вози по-добре от S-ка ? По-добре недей, бате, по-добре недеееееййй.. То хубаво всеки си има вкус, ама има някои истини, дето не могат да се отрекат, просто не могат! И кои са тези истини бе пич? Да не мислиш че това на аватара ми е някоя 190-ка abe razbiram 4e vseki si hvali negovoto i 4e purata imala naj hubava voziq ama sam se vozil v novata S klasa i v purata i opredeleno nqma mqsto za sravnenie S klasat bie po vsi4ki paragrafi Васко от пура до пура има разлика, вече не са първа младост и почти неостанаха читави и подържани коли за съжаление Нормално е яко си се возил в някой дръгел с малък мотор, да не ти е харесала возията спрямо новата 221-ца (кола на 2-3г.) Изобщо по този въпрос може да се спори много и да се пише, но няма смисъл да се комнетира точно тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_yanev Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Това че ти не си ме видял с него, незначи че това от аватара, не ми седи в гаража Еми ето го селския манталитет на повечето българи ще си купи мерцедес.. ще го държи в гаража и ще кара форд фиеста набор на слънцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 Еми ето го селския манталитет на повечето българи ще си купи мерцедес.. ще го държи в гаража и ще кара форд фиеста набор на слънцето... Тя фиестата е по-млада от него бе, ако трябва да бъдем точни, но не е там работата, ти си много далеч от нещата Ти като си голям гражданин к'во караш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Кара колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 Кара колело Точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 И кои са тези истини бе пич? Да не мислиш че това на аватара ми е някоя 190-ка Пура, цигарета, фишек, както щеш си я наричай, само че не я сравнявай с S-ка. Сигурно "белия мерцедес" много си го обичаш, както и аз много си обичам моята Форделина, ама стига глупости.. Не случайно возията на S-ката е призната за най-добра! Или може би не са вземи под внимание твоето бижу като са сравнявали някои топ-модели?! (WoW_Lo6iq @ Jun 22 2008, 17:56) * Кара колело biggrin.gif И колело да кара, и ролери да кара, и пеша да ходи, и в къщи да си стои, ТИ защо отговаряш вместо него? Чакай да видим първо той какво ще каже, пък след т`ва коментирай.. Малко култура, г-н Маргарит, малко култура Или по-добрия съвет - просто изчакай.. Изчакай съвсем малко време, пък тогава да си чешим езиците коооолкото искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 Пура, цигарета, фишек, както щеш си я наричай, само че не я сравнявай с S-ка. Сигурно "белия мерцедес" много си го обичаш, както и аз много си обичам моята Форделина, ама стига глупости.. Не случайно возията на S-ката е призната за най-добра! Или може би не са вземи под внимание твоето бижу като са сравнявали някои топ-модели?! И колело да кара, и ролери да кара, и пеша да ходи, и в къщи да си стои, ТИ защо отговаряш вместо него? Чакай да видим първо той какво ще каже, пък след т`ва коментирай.. Малко култура, г-н Маргарит, малко култура Или по-добрия съвет - просто изчакай.. Изчакай съвсем малко време, пък тогава да си чешим езиците коооолкото искаш Каква простотия каза не е истина само, пурата небила S-ка Гледай малко и се образовай Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Каква простотия каза не е истина само, пурата небила S-ка Гледай малко и се образовай Евала, аферим, машала.. А ти въобще помниш ли тоя спор от коя точно S-ка тръгна? За коя точно S-ка говорим? И че си сравняваш твоята пурета с онази другата въпросната..? Къде съм казал, че не е? Може би трябваше да членувам S-ката, че да не става двусмислица? Аз ли не пиша правилно или ти не ме четеш правилно? Виж им годините, пак те питам - как така успяваш да ги сравняваш? Сигурно нещо се е променило по окачване... примерно, не мислиш ли? И как пък реши, че старата вози по-добре от новата? Въобще това индивидуалните "вкусове" и "разбирания" са много, ама много странна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_yanev Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.