Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Пуснахме и 3 реалм: X-ray! 1 Кил и сте 70 ниво, стартирате с т6, всички магии и скилове! Арените, Бателграундите също ви очакват.

WoWBG

http://worldofwarcraft-bg.com/

То това като на PTR-ите, даже там няма нужда и един кийл да правя, че даже и с Гладиаторския сет си ме пускат. Много приятни Алтераци стават, за 4 дена и съм екзалтед с Frostwolf клана.

Както и да е - успехи със сървърите, дано съберете хора, моето мнение съм го описвал не веднъж и дваж в тази тема, но пък евала ви на ентусиазма.

Останете със здраве!

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

То това като на PTR-ите, даже там няма нужда и един кийл да правя, че даже и с Гладиаторския сет си ме пускат. Много приятни Алтераци стават, за 4 дена и съм екзалтед с Frostwolf клана.

Както и да е - успехи със сървърите, дано съберете хора, моето мнение съм го описвал не веднъж и дваж в тази тема, но пък евала ви на ентусиазма.

Останете със здраве!

Радвам се, че оценяваш труда ни. :)

От скоро играя, но вече имам няколко гороя та затова искам да попитам може ли между героите да се пращат итеми, материали и пари. Ако може :) как става това.

От скоро играя, но вече имам няколко гороя та затова искам да попитам може ли между героите да се пращат итеми, материали и пари. Ако може :) как става това.

пощата... само ако предметите не са soulbound... :)

Малко тъп въпрос на как се ходи в outland?Къде мога да видя всички инстанции от 60 до 70лв?

Ето тук пише за всички инстанции, има и за тези в Outland, та чак и тези които ще бъдат в Northrend.

А ето как може да отидеш до портала в зависимост дали си Alliance или Hord.

Alliance players can fly/ride to Nethergarde Keep, the only flight path in this region. The Horde must travel to Stonard in the Swamp of Sorrows to the north, and ride the main road down to the Portal crater.

Ооо супер!!! днес 24 човека чакахме 1 ,да си довлече гъза от Барренс до Хидроса в продължение на 45 минути...

толкова ли нямахте един уарлок... нищо де... свиквай... рейдовете са 3:1:1 чакане:обяснения:екшън

Edited by Legop4o

Ооо супер!!! днес 24 човека чакахме 1 ,да си довлече гъза от Барренс до Хидроса в продължение на 45 минути...

Да знаеш отвънка има 1 много яко камаче с една такава синя руна и като го посочиш с мишката пише "Summoning Stone" много е яко някой път трябва да го пробвате ;)

Да знаеш отвънка има 1 много яко камаче с една такава синя руна и като го посочиш с мишката пише "Summoning Stone" много е яко някой път трябва да го пробвате ;)

Summoning Portal :P

развих си енчантинга до 150. При кой тренер трябвя да отида за да развия по нагоре, че при този в Сторминд не ми дава повече.

същия "този в Сторминд" ти казва къде да отидеш, а именно в кулата Azora на изток от Голдшаяр.

същия "този в Сторминд" ти казва къде да отидеш, а именно в кулата Azora на изток от Голдшаяр.

Чудя се дали след това пак трябва да се разкарва човека до Улдаман или са го оправили това на Алитата, ще разберем скоро, като си го развие до 225.

Чудя се дали след това пак трябва да се разкарва човека до Улдаман или са го оправили това на Алитата, ще разберем скоро, като си го развие до 225.

Знам, че при scryers в шатра таун :lol: може да си го качва от 1 до 375, но май бяха сложили и някъде другаде... Не знам, не съм енчантър :/

оправено е за SW незнам но в darnasus всичко е на 1 место до 300 скил няма улдаман вече

От 2 години у4а Немски и съм забравил яко Англиския само разбрах 4е се стартира пред кара тва ми стига щот аз другото го знам ве4е :) мерси

WoW Bulgaria

1. Направете си акаунт тук

2. Отидете в папката на вашия WoW Burning Crusade, отворете realmlist.wtf в notepad и въведете следното:

set realmlist realmsbg.servegame.com

След това запишете(save) и затворете.

За да играете при нас ви е нужен World Of Warcraft: The Burning Crusade с версия 2.3.0 - 2.3.3

WoW Bulgaria

1. Направете си акаунт тук

2. Отидете в папката на вашия WoW Burning Crusade, отворете realmlist.wtf в notepad и въведете следното:

set realmlist realmsbg.servegame.com

След това запишете(save) и затворете.

За да играете при нас ви е нужен World Of Warcraft: The Burning Crusade с версия 2.3.0 - 2.3.3

Е колко пъти..

Ми то хубаво да я съживиш, ама стига се повтаря.

Ти определено за промени във вашия сървър не можеш да пишеш - все пак сте пиратка, но пък само реклама да си правиш - не е удачно. Ако пък искаш да се рекламираш - мога да ти дам инфо към кой да се обърнеш.

Колкото до играта - бившия Паладин (настоящ достоен наследник на Траал) вече си купи вълк и куестенето е в пъти по-приятно вече. Беше ни омръзнало само пеша да обикаляме Азерот ;)

Не знам за вас, но куесването ни доставя голямо удоволствие, а да не говорим в STV колко беше приятно - old outdoor PvP-то бе отново на ниво.

Старите земи, старите куестове, старите инстанси определено ни липсваха - радвам се, че си губим вечер времето, а и с приятни хора се събрахме този път. Гилд Мастъра ни е върха ;)

Останете със здраве!