TAZ Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Пуснахме и 3 реалм: X-ray! 1 Кил и сте 70 ниво, стартирате с т6, всички магии и скилове! Арените, Бателграундите също ви очакват. WoWBG http://worldofwarcraft-bg.com/ То това като на PTR-ите, даже там няма нужда и един кийл да правя, че даже и с Гладиаторския сет си ме пускат. Много приятни Алтераци стават, за 4 дена и съм екзалтед с Frostwolf клана. Както и да е - успехи със сървърите, дано съберете хора, моето мнение съм го описвал не веднъж и дваж в тази тема, но пък евала ви на ентусиазма. Останете със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedroks Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 То това като на PTR-ите, даже там няма нужда и един кийл да правя, че даже и с Гладиаторския сет си ме пускат. Много приятни Алтераци стават, за 4 дена и съм екзалтед с Frostwolf клана. Както и да е - успехи със сървърите, дано съберете хора, моето мнение съм го описвал не веднъж и дваж в тази тема, но пък евала ви на ентусиазма. Останете със здраве! Радвам се, че оценяваш труда ни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Пуснахме и 3 реалм: X-ray! 1 Кил и сте 70 ниво, стартирате с т6, всички магии и скилове! Арените, Бателграундите също ви очакват. WoWBG http://worldofwarcraft-bg.com/ Еееее браво браво веднага се регвам ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedroks Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Еееее браво браво веднага се регвам ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 От скоро играя, но вече имам няколко гороя та затова искам да попитам може ли между героите да се пращат итеми, материали и пари. Ако може как става това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 От скоро играя, но вече имам няколко гороя та затова искам да попитам може ли между героите да се пращат итеми, материали и пари. Ако може как става това. пощата... само ако предметите не са soulbound... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Малко тъп въпрос на как се ходи в outland?Къде мога да видя всички инстанции от 60 до 70лв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Малко тъп въпрос на как се ходи в outland?Къде мога да видя всички инстанции от 60 до 70лв? Ето тук пише за всички инстанции, има и за тези в Outland, та чак и тези които ще бъдат в Northrend. А ето как може да отидеш до портала в зависимост дали си Alliance или Hord. Alliance players can fly/ride to Nethergarde Keep, the only flight path in this region. The Horde must travel to Stonard in the Swamp of Sorrows to the north, and ride the main road down to the Portal crater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Ооо супер!!! днес 24 човека чакахме 1 ,да си довлече гъза от Барренс до Хидроса в продължение на 45 минути... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) Ооо супер!!! днес 24 човека чакахме 1 ,да си довлече гъза от Барренс до Хидроса в продължение на 45 минути... толкова ли нямахте един уарлок... нищо де... свиквай... рейдовете са 3:1:1 чакане:обяснения:екшън Edited January 13, 2008 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ооо супер!!! днес 24 човека чакахме 1 ,да си довлече гъза от Барренс до Хидроса в продължение на 45 минути... Да знаеш отвънка има 1 много яко камаче с една такава синя руна и като го посочиш с мишката пише "Summoning Stone" много е яко някой път трябва да го пробвате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Да знаеш отвънка има 1 много яко камаче с една такава синя руна и като го посочиш с мишката пише "Summoning Stone" много е яко някой път трябва да го пробвате Summoning Portal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 развих си енчантинга до 150. При кой тренер трябвя да отида за да развия по нагоре, че при този в Сторминд не ми дава повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 развих си енчантинга до 150. При кой тренер трябвя да отида за да развия по нагоре, че при този в Сторминд не ми дава повече. същия "този в Сторминд" ти казва къде да отидеш, а именно в кулата Azora на изток от Голдшаяр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 същия "този в Сторминд" ти казва къде да отидеш, а именно в кулата Azora на изток от Голдшаяр. Чудя се дали след това пак трябва да се разкарва човека до Улдаман или са го оправили това на Алитата, ще разберем скоро, като си го развие до 225. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Чудя се дали след това пак трябва да се разкарва човека до Улдаман или са го оправили това на Алитата, ще разберем скоро, като си го развие до 225. Знам, че при scryers в шатра таун може да си го качва от 1 до 375, но май бяха сложили и някъде другаде... Не знам, не съм енчантър :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Чудя се дали след това пак трябва да се разкарва човека до Улдаман или са го оправили това на Алитата, ще разберем скоро, като си го развие до 225. оправено е за SW незнам но в darnasus всичко е на 1 место до 300 скил няма улдаман вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Братлета, къде по4ваше куеста за кейа за Каразан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Цял туториал как да го вземеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 От 2 години у4а Немски и съм забравил яко Англиския само разбрах 4е се стартира пред кара тва ми стига щот аз другото го знам ве4е мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedroks Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 WoW Bulgaria http://worldofwarcraft-bg.com/ 1. Направете си акаунт тук 2. Отидете в папката на вашия WoW Burning Crusade, отворете realmlist.wtf в notepad и въведете следното: set realmlist realmsbg.servegame.com След това запишете(save) и затворете. За да играете при нас ви е нужен World Of Warcraft: The Burning Crusade с версия 2.3.0 - 2.3.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 WoW Bulgaria http://worldofwarcraft-bg.com/ 1. Направете си акаунт тук 2. Отидете в папката на вашия WoW Burning Crusade, отворете realmlist.wtf в notepad и въведете следното: set realmlist realmsbg.servegame.com След това запишете(save) и затворете. За да играете при нас ви е нужен World Of Warcraft: The Burning Crusade с версия 2.3.0 - 2.3.3 Е колко пъти.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedroks Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Ем темата замря и се пробвам да я по съжиявя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Ми то хубаво да я съживиш, ама стига се повтаря. Ти определено за промени във вашия сървър не можеш да пишеш - все пак сте пиратка, но пък само реклама да си правиш - не е удачно. Ако пък искаш да се рекламираш - мога да ти дам инфо към кой да се обърнеш. Колкото до играта - бившия Паладин (настоящ достоен наследник на Траал) вече си купи вълк и куестенето е в пъти по-приятно вече. Беше ни омръзнало само пеша да обикаляме Азерот Не знам за вас, но куесването ни доставя голямо удоволствие, а да не говорим в STV колко беше приятно - old outdoor PvP-то бе отново на ниво. Старите земи, старите куестове, старите инстанси определено ни липсваха - радвам се, че си губим вечер времето, а и с приятни хора се събрахме този път. Гилд Мастъра ни е върха Останете със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts