Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

оф , грешка,не съм играл от мн. време и само ми блесна в главата в Голдшир че май имаше нещо което продава маунтове,извинявам се ако съм дал грешно инфо,и без тва не съм играл ретайл въобще :D

.go GM ISLAND

Там всичко продават ;)

AC_Milan има само един т.нар "коч - чарджър" и той е от Алтерак - Stormpike Battle Charger, но за него ти трябва репутация. А иначе най-добре е да се срещнеш с този момък тук. Бая работи продава.

Успехи.

.go GM ISLAND

Там всичко продават ;)

AC_Milan има само един т.нар "коч - чарджър" и той е от Алтерак - Stormpike Battle Charger, но за него ти трябва репутация. А иначе най-добре е да се срещнеш с този момък тук. Бая работи продава.

Успехи.

Мерси същност в ло4 модан и до ирон фордж има мерси отново за помоща бтв в близард в кои реалм играете пове4ето или секи където му падне аз ли4но играя там дето ми казаха 4е има най-много българи и като 4е ли е така в нептулона :P

Дам, В Нептулон и на Емерис има най-много българи от това, което аз знам. Ние с Кийлъра играехме на Бърнинг Легион-а. Най-добрата Али гилдия е създадена от българи там, но ние вече не сме част от нея и от WoW живота.

Успехи в играта и много епици ;)

Остани със здраве!

btw ne vsi4ki piratki sa ...kak da kaja... dale4 ot blizard eto primerno DragonFireBG e super server si4ko si e ok battlegroundite rabotat , gm-ite ne sa go zanemarili ,a to4no obratnoto pravqt updaiti i se opitvat da opravqt problemite po blizardski standarti servera e medium population ... koito iska da opita na 2.2.3 e servera ob6o vzeto servera e max blizo do blizard

Как се справихте с огре лорда ? труден ли беше щот до колкото помня праскаше добър деми4 и имаше много кръф .. в кой сървар играеш бай те уей :P

Едит : Имам 1 въпрос. Кога то4но излиза Урат оф да Ли4 Кинг :П и горе долу кога ще излезне в България.. Този УоУ ще бъде много интересен освен това ще има и нов клас дет кнайт незнзам по4ти нищо за него сори ако преди това сте писали за новият УоУ просто нямам време да 4ета по цял ден.. :)

Edited by AC_Milan

Август излиза ВотЛК.

Иначе на Defias Brotherhood съм. Бих дал линк към армори ама не е ъпдейтвано от 27ми ноември... аз оттогава имам 5 нови епика :D Като се ъпдейтне ще дам. Огре лорда го свалихме след 15-16 опита. Трудното беше първата една минута. Танк поема Маулгар и го държи, 3 хийлъра на него. Друг танк поема прийста, всичкото ДПС на него. Лоците пленяват фелгардовете на лока и го танкват с тях, той умира втори. Мейдж спелстийлва щита на мейджа и го "танква", той умира трети, като го бият само рейндж ДПС (много аое пуска) Аз в муункин форм (за да не ме полиморфва) и с хънтър за нейчър резистанс рейндж-танквам шамана, един хийлър на мен, шаманът умира четвърти. Остава само Маулгар, оттам нататък е танк&спанк с оверхийлинг след 50% щото енрейджва и наистина вкарва бая демидж :)

За сравнение - Грул умря от 12тия опит.

То на Груул ти трябва само да свикнат хората да не трепят райда - нищо друго не ти трябва. Аз си спомнял като правихме опити на Груул с Кийлъра в Doomed имаше моменти когато първи по dmg беше един от колегите прийстове - холи ;) но важното е че го бутнахме бързо и бяхме 3-ти в Европа.

Както и да е - Legop4o честитка, дано все така успешно да продължавате и все по-нови епици да ни показваш.

Остани със здраве

Абе я кажете до коя версия са стигнали пиратските сървърчета? Има ли интересни такива?

Nax, не че нещо, но само 4 мнения над последното мое такова е описано това, което питаш. Или не си го видял, или не си прочел какво пишат хората и си решил просто да влезнеш и попиташ - не зная кое от двете е, но както и да е, скролни малко и ще получиш инфото, което търсиш.

Ax най-трудното тепърва предстой.. В Блак темпъл ще ви накълцат.. мерси за инфото легоп4о.. а да не говора за Хижал Ар4и кви критикали праска :Д хмм Ли4 Кинга колко ли ще е здрав :love

Абе само се чудя,тва бъг на пиратките ли е или и в близз е така...Арчи ме удря с 25 000 демидж ? :ghost

Абе само се чудя,тва бъг на пиратките ли е или и в близз е така...Арчи ме удря с 25 000 демидж ? :ghost

... какъв клас/спек си, колко армор имаш, кръшинг/крит ли е било, блокнал ли си част от удара, имал ли си някакви щитове бъфнати...

Как е ФУЛ Тиер 6 и Twin Blades of Azzinoth - Warrior Tauren ? :bgrin: и да крит беше

Edited by Herbye

Кой е тоя сървар.. и да възможно е да ти лепи толкова на мен ми е удрял най-много 21 000 и не се у4удвам да те ударил с толкова :/

@Killerincho все пак бях Gm там

@AC Milan аз се учудих...че в пиратки хубаво го бутаме някакси ми в Близ как го трепете арчи ? :bgrin:

Как е ФУЛ Тиер 6 и Twin Blades of Azzinoth - Warrior Tauren ? :bgrin: и да крит беше

С фул тиер 6 би трябвало да имаш достатъчно дефенс за да си ънкритабъл... От друга страна явно си танквал с dual wield, така че... :zzz

Edited by Legop4o

@Killerincho все пак бях Gm там

@AC Milan аз се учудих...че в пиратки хубаво го бутаме някакси ми в Близ как го трепете арчи ? :bgrin:

не го бутаме :bgrin:

С фул тиер 6 би трябвало да имаш достатъчно дефенс за да си ънкритабъл... От друга страна явно си танквал с dual wield, така че... :zzz
Аз си бях сам....тъкмо беше отворен Хиджал Сумит и отивах да го проверя...ти как мислиш че ще реидвам с нормални плеъри...абе ся като си спомня май бях с един щит от БТ тогава :P в Близ са ви пре**али тотално...май T6 head & shoulders падаха от него :punk

Само каската пада от него.. и между другото батка никъде не е лесно и в близард скоро няма да се бута не и докато има още по 20 лв дет ти искат по 5 голд през 2 секунди и се някфи велики танк4ета се прават се наливат на 100тима и хеалерите отиват да серат пикаят и ядат скоро няма да се бутне ари4монд..Шоулдърите падаха от майка шахраз :Д

аз тука май никога не съм писал :bgrin: макара че зарибявам тази игра от години, та имам запитване кам всички които играят в близард на кой доставчик сте и впечатления и ако може от кой квартал сте мерси :)