Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

:wacko: че аз съм на 2.3.0 по някакво чудо :bgrin: опс сори че я дигнах темата...не видях датата на посл. пост

странно, защото последната официална версия извън PTR e 2.2.3 :blink: но вече 2.3.0 се свали, значи в сряда ще е life :)

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Продавам акаунт с 70 уориър, 70 шаман, 61 роуг и още 1-тина други геройчета на него. 70-ките са на Нептулон али, уориора е в една от топ гилдиите, но несъм ги играл от много време. Цена 150 лева.

Кажете някой як сървър в който има много българи ама да не е ФЪН?

http://mmorpg4free.com/news.php

има 2-3 realms, около 1000 играча... голяма българска гилдия... :)

Днес играта ми свали новия пач 2.3.0,обаче сървъра,в който играя иска стария пач и не мога да влезна.Как да инсталирам стария пач 2.2.3 отново?Като го стартирам ми пише,че вече имам най-новия и не мога да го инсталирам...

Някой който знае нека помогне...

Edited by s6k

Днес играта ми свали новия пач 2.3.0,обаче сървъра,в който играя иска стария пач и не мога да влезна.Как да инсталирам стария пач 2.2.3 отново?Като го стартирам ми пише,че вече имам най-новия и не мога да го инсталирам...

Някой който знае нека помогне...

reinstall, доколкото знам :(

(edit: TAZ, реших по подразбиране, че НЕ играе на официалния, защото там не би трябвало да има подобни проблеми... а за пиратка май това е единственият начин)

сега за пача: босовете в каразан и новия инстанс зул'аман вече ще пускат badges of justice, а близард са вкарали около стотина нови предмети, които могат да се купят с тези неща. между тях и цял, макар и доста грозен, лилав сет (сет без сетбонус -.-) за balance друид, който ще допълни каквото ми липсва в смесицата от т4, ПвП и рандум клотх гийр, който използвам. най-накрая малко кастърска кожа...

Edited by Legop4o

Това че ти го е свалила играта предстоящия пач - нищо не значи. Моята си го свали преди 1 седмица, а аз даже не играя.

Сигурен ли си, че новият пач 2.3 ти е инсталиран и ти си вече с него, защото Близ до сега винаги са пачвали в Сряда - днес както и да го броя си е Вторник и все метките не излизат. Хммм даже и в новините си го пише - ще има удължено спиране на сървърите точно поради този нов пач 2.3, но това ще стане на 14-ти този месец.

Какво ти пише на страницата като се логваш в началото, където пишеш account name и password - говоря ти за долният ляв ъгъл на екрана. Каква версия ти е играта - 2.2.3 (7359) ли е или друго???

А да - това май още в началото трябваше да питам - нали говорим за официални сървъри на Близ????

Остани със здраве!

EDIT:

Ех, пустите му друиди бе ;)

Аз поиграх малко на тест сървъра тия дни - променили са и луут таблицата на някой от старите инстанси преди експанжъна и най-важното за този пач, като изключим Зул Аман - левълването ще става по-бързо, тъй като необходимият експириънс от 20-ти до 60-ти е доста намален. Аот друга страна пък, куестовете от 30-ти до 60-ти лвл, ще Ви дават и те повече експ.

Да не забравим и внедряването на Гилд банка. Много е смешно като влезнеш в банката на Стормуинд и видиш по стените тези големи рамкообразни врати по стените (дам, али визията отново описвам, съжалявам). Хийлинга - всички предмети и енчанти с хийлинг дават сега и малко демидж (приблизително 1/3), така че моята Пагане няма да е толкова прецакана тъй като е вечно холи ;). А да и най-важното, макар и леко късно - Фиър уарда най-накрая е за всички прийстове. Учи се на 20-ти лвл. Сетиха се, но малко късно. Лошото е, че няма да мога да го видя на моята любима прийстка.

Другото си го прочетете в patch notes, няма да превеждам я :)

Втори EDIT:

Legop4o май имаш право, ама аз да си попитам, че то хора всякакви, пък и като се играе на пиратка - то там май е описано с големи и дебели букни - "Не използвайте Launcher.exe, за да си стартирате играта" или поне да си го изключват, че иначе стават такива нещица, но пак - не може да му се инсталира новия пач, преди да е станало 14-ти.

Или компа и късмета на s6k - тотално са го предали и му въртят номера с дати, часове и пачове ;)

Edited by TAZ

Оправих се!

Сложиш по-стара версия на WoW.exe (2.1.3).

За да мога да си инсталирам пача 2.2.0,защото засичаше че съм с по-нова версия и недаваше да инсталирам.

Мерси за помощта!

Дам, това за хийлинга е доста приятно, особено за рейд хийлърите с около 1600 +хийлинг, които се виждаха принудени да вдигат ДПС алтове или да респекват постоянно (и двете губят време, било то за левел или фарм) На мен пък ми позволява най-накрая да сменя древните си зелени (!) шолдери, които ползвах досега, с лилавите хийлърски такива от curator :bgrin: Поне докато събера 60 badges... Фийр уарда и аз се учудвам че чак сега се сещат, ама хордата ореваха целия свят че не могат да правят едикойси бос с друид/паладин танк и на близард явно им дойде в повече... Допълнителният мана реген също не е зле, още повече, че и аз го намазвам :)

Така, а сега да ходя да си вдигам лока. Всеки иска да е имба от време на време...

Edited by Legop4o

Оправих се!

Сложиш по-стара версия на WoW.exe (2.1.3).

За да мога да си инсталирам пача 2.2.0,защото засичаше че съм с по-нова версия и недаваше да инсталирам.

Мерси за помощта!

сега прочетох и да ти кажа лесен начин , просто махаш patch.mpq и след това репейр пускаш и те връща една - две версии назад но е мн. по лесно :lol:

Не знам как така Близ решиха най-накрая на Прийстовете да им дадат фиър уард - вярно е, че го нърфнаха и стана много тъп така, ама си е друго де, но... винаги има едно но - онези грозотии джуджетата пак получиха бонус + дренеите разбира се:

Chastise (NEW) is now available to Dwarf and Draenei priests at level 20. Chastise causes Holy damage and incapacitates the target for 2 seconds.

Това е нещо, което всеки прийст трябва да има - 2 секунди са си две секунди и както един прийст в Близ форума писа - това е тънката линия между живота и смъртта ;)

Друго си беше ако Близ ни бяха дали фиъра още когато бяхме при Нефи и когато заради тъпите джуджари трябваше да прекратяваме райдове, защото станало късно и хората им се спяло, ех... хубави времена преди тъпия експанжън, където всички станахме равни и гиъра от куестове беше по-добър от high-end instance-ите.

Аз чакам тест сървъра писаха, че скоро след като излезе 2.3, ще пуснат 2.4.

Останете със здраве!

Йее, вчера за първи път бутнахме Маулгар и взех наметалце :rolleyes: Веселото беше, че имахме само един хънтър и затова аз офтанквах шамана :D После направихме един опит на Грулчо и го свалихме на 63%... Ако не трябваше 2 танка и 3 хийлъра да ходят да спят след това щяхме и него да бутнем, убеден съм :sayjin

Edited by Legop4o

Бая прогрес сте направили. С последната ми гилдия тоя го бътнахме още края на януари :) 3-ти или 4-ти в Европа. Аз бях 68-ми левъл като го свалихме. И въпреки левъла бях в топ 5 на лечителите :) Имба отвсякъде :) Айде успехи и на Груул ама не се заблуждавайте, че е толкова лесен като мазното огре.

имам един малко глупав въпрос!!! :( Играта само онлаин ли може да се играе?До сега не съм я цъкал,но слушам,че е много яка,но нямам нет и незнам дали да си я купя или сваля!!! :wir

Бая прогрес сте направили. С последната ми гилдия тоя го бътнахме още края на януари :) 3-ти или 4-ти в Европа. Аз бях 68-ми левъл като го свалихме. И въпреки левъла бях в топ 5 на лечителите :) Имба отвсякъде :) Айде успехи и на Груул ама не се заблуждавайте, че е толкова лесен като мазното огре.

е, ние каразан почнахме преди 4 седмици... :rolleyes:

Кийлър недей така бе - те може да са на някой нов сървър все пак и да нямат толкова изявен прогрес. Нашият е стар, знаеш какви хардкор играчи има от Аллитата и Хордата - ние сме в топ 10 World сървърите, защото над 5 гилдии са убили Илидан - поне така беше до преди няколко дена, сега може да са повече.

Щом нашите бивши "приятели" Нингуно, Морвел и онази групичка са бутнали Ваш и продължават нататък - представи си останалите какво са направили. ;)

Legop4o само така, успех в рейдването ти пожелавам.

Благодаря Таз :) В Defias Brotherhood съм, не знам колко е стар, но "хардкор" определено не е - преди 3 дни Revelations свалиха Илидан за сефте в сървъра. Отделно от това и гилдията ми не е пълна с рейд-манияци. Имаме хора, които играят само ПвП, хардкор роулплейъри (към които се включвам и аз хехе), активните рейдъри сме 15-20 души. Преди месец и нещо старата се разпадна, малкото останали се обединихме с една друга за да я възродим, тепърва събираме играчи... Груул го правим в алайънс с друга гилдия, като се редуваме кои да доведат човек повече. Но и нямаме амбиции да сме хард :)

Извън темата - почнах шаманче. Смятам да го развивам като чист лечител (0/3/58), за да пробвам новата система с +хийлинг/демиджа. За 4 дни станах 20ти левел (като се има предвид, че играя ограничено време, чак се дразня колко бързо вдигат дренаите) и засега много му се кефя :love

Edited by Legop4o

Кийлър недей така бе - те може да са на някой нов сървър все пак и да нямат толкова изявен прогрес. Нашият е стар, знаеш какви хардкор играчи има от Аллитата и Хордата - ние сме в топ 10 World сървърите, защото над 5 гилдии са убили Илидан - поне така беше до преди няколко дена, сега може да са повече.

Щом нашите бивши "приятели" Нингуно, Морвел и онази групичка са бутнали Ваш и продължават нататък - представи си останалите какво са направили. ;)

Legop4o само така, успех в рейдването ти пожелавам.

Това само потвърждава, че играта е супер леймърска след експанжъна. А старата "компания" как са стигнали дори до там тия папагали не мога да си обясня. При наличието на толкова драматурзи не е много яснен тоя прогрес. Макар че реално са два-три месеца назад от реалнияв прогрес. Но пак си е чудо де. Legop4o, ти не го взимай навътре де. Знаеш че подобни гаврички са си нормални, но няма подигравка и злоба в тях :)

Хмм здравейте :П искам да ви попитам откъде се зимаше ко4 (4арджър) освен с хонър и 4ампиънс хал имаше място в дън морох където се зимаха.. бихте ли миа казали откъде се зимаше ако може пик още по добре ще е предварително благодаря :bgrin:

във втория град/село на Дън Морог май имаше стейбъл мастър,ама май бяха само за 40 левъл ако говориш за "RAM" де